Porod říjen/listopad 2012 - Strakonice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
733
19.11.12 08:45

Tak sem tam byla zase dneska, sem 39+5, hlavička naléhá, otevřená volně pro prst, na ctg jsem měla křivku na 50 a do toho ke konci kontrakce jak blázen…objednal mě na středu na kontrolu a že případně ve čtvrtek mě pošle do nemocnice…:( už sem total, oteklá v obličeji z nevyspání a vyčerpaná z bolestí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
19.11.12 14:57

Opravdu. Vždyť já byla podle PM 39+2 (sice podle UZ byl větší, ale počítají stejně PM) když jsem porodila, tak nevím proč u Tebe to nejde taky vyvolat!! Vždyť ty musíš mít na porod sílu a ne být vyčerpaná ještě před tím!! Je dobře že už to máš takhle zařízený, že půjdeš do nem. oddalováním porodu se může ledasco zkazit, jestliže je ti tak jak říkáš, že ti je! Drž se!

• Citovat
  • Upravit
86
19.11.12 15:57

A nezkoušela jsi nějaký takový babský metody, jak se tomu pokusit pomoct? Já třeba když jsem měla v sobotu nastupovat, tak v pátek jsem celý den lítala a uklízela, odpoledne jsem si dala horkou vanu, pila jsem takový ten čaj z internetu se skořicí a chtěla jsem si dát večer ještě skleničku svařáku, ale k tomu už nedošlo :mrgreen: Nevím, jestli to k něčemu pomohlo, třeba by to šlo i bez toho, ale každopádně večer mi začaly bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
19.11.12 16:02

Svařák sem měla, vanu několikrát a uklízim pořád, nikdo to za mě neudělá, do toho lítání se psem…a nic… dneska ze mně odešel kus hlenu jako s prominutím smrkanec bez krve a dvě hodiny na to mi začly stahy po 10min, pak po půl hned 8, 4,3…takhle to vydrželo celkem tři hodiny a pak zas nic, zas to přešlo:((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
19.11.12 16:15

Ach jo, tak snad už to budeš mít brzy za sebou. Třeba ten čtvrtek… Moc ti přeju, aby to už bylo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
19.11.12 16:16

Díky, radši bych aby to šlo samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
19.11.12 16:42

Já jsem taky zkoušela co jsem mohla, uklízela, sex, vana, čaje… A nic. Ale je pravda, že když jsem přisla na příjem, byla jsem už otevřená na dva prsty, takže u mě by se co nevidět něco začalo dít tak jako tak… A když ti prasknou plodovku, je to ten nepřirozenější způsob vyvolání. Mi bylo řečeno. Po prášcích je to prý bolestivější… I když ty už bys o bolesti mohla vést přednášky vid :roll:

• Citovat
  • Upravit
733
19.11.12 16:59

Šílený… nejhorší je ta bolest, která je dlouhodobá a zbytečná, když nevede k porodu…unavující…kdybych věděla, že už to bude taky se to snáší jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
19.11.12 17:19

Tak to věřím… no co ti na to říct. Nevím proč tě trápí takovou dobu… Snad jen, držím palce

• Citovat
  • Upravit
733
21.11.12 14:29

Tak mi odešla v pondělí zátka a začly silný kontrakce, ale nepravidelný a přestávají… teď jdu od dr. a prej mě pošle případně až příští týden v úterý na vyvolání, mě už jebne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
21.11.12 14:34

No co to máš za doktora??? :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit
733
21.11.12 17:18

No, jinak docela dobrýho, ale tohle nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
21.11.12 17:22

Tak to jsme dvě!! Moje doktorka mi naštěstí vyšla vstříc. Ono by jí nic nezbylo, protože jsem byla odhodlaná jí tam třeba zcénu způsobit, jen aby mi pomohla. Nebo teda malému. Tlačil nás čas, manžel musel odjet z práce a další, takže mi už to měli jen tak tak. Ovšem ale nechápu, proč tebe nechává takhle vycukat! Asi ti chce dopřát císaře, protože až k tomu samotnýmu dojde, nebudeš mít na to síly…

• Citovat
  • Upravit
733
24.11.12 09:26

Tak sem v porodnici.od 11v noci mam bolesti, tak cekam na porod. totalne unavena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
24.11.12 11:24

Jé. Alespoň nějaký pokrok. Teď už je to jen krůček k prckovi, tak vydrž!! Držím palce… :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex