Poradna duly
Jana Čurdová
My naštěstí taky v suchu, ale je to děsný, snad už konečně přestane pršet! Jinak Simonka je strašně zvědavá, no ženská
a pořád se směje a směje. Zuby zatím nemáme a protože ještě kojím, tak jsem ráda. Houpe se na kolínkách, ale neleze a když, tak couvá
Jen jsme pořád nemocný, protože Daneček to tahá ze školky, takže teď měla zánět spojivek, pořád rýma, kašlík ![]()
@Magru Ahoj. No tak to ti věřím, že jsi ráda. Malej už mě vydatně kouše do rukou
A ted jsem objevila ten druj´hej horní. Brzy ještě spodní jeden a pak asi dlouho nic
Heled nemoci jsme taky neušli. My jsme slízli angínu a penicilín a na malého natěstí přešla jen rýma a tu už má skoro pryč.. Držte se, at se vynemocníte
Malej se teda na kolínkách neudrží sám. Občas jakoby omyslem zapéruje a když mu na chvilku ty kolínka pod bříškem podržím tak péruje jako das
a co příkrmy?
Kéž by jsme se už vynemocnili. Od vánoc se to u nás střídá, buď já nebo děti. Měla jsem 2 angíny za měsíc, hrůza. Minimálně rýmu a kašel máme pořád, to ani nepočítám
Snad už bude lepší počasí, aby to přešlo, tohle je na depku!
To my jsme museli koupit kšíry do kočárku, mám strach, že se jí jednou povede zvednout a vypadne, je zvědavá jak 100 čertů
Jak nevidí, tak je zle
. Příkrmy dobrý, baští v poledne příkrm v pohodě, odpoledne ovoce a večer kaši. Papá hezky, je to šikulka. Co vy?
@Magru Jeje, to Vám přeju pevný nervy. Já už malýmu odsaju maličko jen ráno.. Jinka už nepotřebuje ani odsávat ani kapat. Pevné nervy holky
Já mám taky v kočáře kšíry. Kanec tam leží a jak jsou ty rukovítka (tomu řikám) zkrátka to, za co ten kočár držíš, tak se zato chytí a sedne si. Takže já ho taky poutám. Ted jsme nebyli venku už ani nevim
Ale dneska to vypadá nadějně, tak snad se tam podíváme.. Malej se taky vzteká, když nevidí. Já ldyž si to všude přečtu neposazovat neposazovat a pak se kouknu do kočáru a tam to samo sedí
U nás je to taky v pohodě. Ovoce už mu ani nepovařuju, už to má ssyrový strouhaný, zeleninku a maso taky dobrý, ovšem kaši!! Ta jede! Sní mi 160 ml vody, plus ted má půl jabka a půl meruňky do toho. Je toho dooooost
Pak to zapije a nevím o něm do půl osmí. Někdy se teda vzbudí o chvíkli dřív a brebentí tam v postýlce… Ale ted spí krásně.. ![]()
Jee, tak to máš dobrý, krásně se vyspíš. Takhle jsem to měla s Danečkem! Ale tahle můrka
Je fakt, že už spí taky většinou celou noc ale teď, až na výjimky, se vzbudí kolem 5 hod, nají se a je vyspalá! Někdy je to na ránu, leží na bříšku a řve a řve
Vstávám s Daníkem v půl 7 do školky a to je pak docela náročný. Kaše sní ze 100 vody, pak to zapije a jde kolem 8 hod spát. No co, jsou to zlatíčka ![]()
@Magru No on malje jde spát okolo půl desátý, tak to bude tím, že se ti budí
A kolikrát spíte přes den? Malej teda třikrát, ale občas jen dvakrát a je v pohodě, tak nevím jestli už ho natahovat aby si zvykl spát jen dvakrát
Ale nechávám ho, at si dělá jak myslí, když chce spát tak tím líp
JInak hoto ted začalo děsně bavit, sedí na 4teda spíš na zadku a jen kouká. je to děsně zajímavý
Počasí je snad už ok. Ještě jste marodný?
No Simča je nespavec od malička. Teď teda když vstává takhle brzy, tak spí cca 1/2 - 3/4 hodiny dopoledne a tak hodinu odpoledne. Když vstávala dýl, tak spala taky třeba jen po oběde cca 2 hodiny. Takhle to máme tak od 5 měsíců. Někdy se docela modlím, aby na chvilku usnula, ale to nehrozí, asi by jí něco uteklo, opici zvědavý.
Já to zatím nechávám, jak chce a kdy chce. Teda kromě po obědě, to spí, protože jedeme do školky, tak musí
Už jsme se snad vymarodili, doufám, že už bude hezky a že Daník ty 3 týdny ve školce už dochodí bez marození. Teď měl 3 antibiotika za 2 měsíce, děs!
Teď je s nima sranda, co? Jak všechno objevují a mají radost z každý kravinky. Malá dneska skoro skočila za Daníkem do vany, kdybych jí nedržela
Fotku ráda pošlu, ale radši bych na mail, jestli by ti to nevadilo. Nemám moc důvěru k tomu, vystavovat fotky a cokoliv soukromýho na netu. ![]()
Hm, tak to jste na tom se spánkem lépe než my
Třeba včera mi zase večer vůbec nespal, takže jakoby spal přes den 2×… Ale bylo to peklo teda. Spát nechtěl jen vrzal
Jestli taky ty zoubky občas se neprojevují…
To je dobře, že už jste zdravější! Muselo to být peklo vid?! To jo no. Ted ztovna přišel na to, že když sobě strká prstíky do pusinky, že se koukne a zkouší to i na nás. Já ho dycky jemně kousnu a on chytne hroznej výtlem
Taky ho chytla vařila myšička
Tomu se taky děsně řehní a je ted rád v postýlce, pořád studuje ty šprcle
A ve vaničce ho mám na bříšku na podložce a to je sranda. Cáká, že můžu okamžitě vytírat, hraje si s medvídkem co plave a žínka to je to pravé.. Jinak pošlu ti email. Chápu. Taky si dávájm pozor, ale malej je oblečenej. Taky jsem zaregistrovla co se dělo na tom FB, ale ten naštěstí nemám, takže se mě to zas až tak netýká. FB je podle mě jen loudil času, takže i když jsem opatrnější i tady, vlastně je to první fotka tady malého krom profilu…Mějte hezký den ![]()
Ahoj, vůbec nestíhám, makáme na zahradě a na baráku, do toho nějaký ten výlet o prázdninách, ale určitě se zase ozvu a pošlu i tu fotku na mail. Hezký víkend ![]()
Ahojky, u nás všechno dobrý, konečně jsem ti poslala ty fotky, jsem ostuda!
A co vy? Jak rostete?
Ahooooj ![]()
No malej ted bude mít 11měsíců a 11kilo
Jinak jsme ted začali chodit tady ve Str. do Berušky, je to tam fajn, bysme se tam mohli sejít… Malej se tamm vyřááádí
Jinak už se začíná pouštět, chodí krásně za ruce… Taky se naučil KoKo že dělá pipka
Ještě ho naučím Putá putá pipka
![]()
Co vy?
PS: fotky mi nepřišly, raději zasílám znova adresu. Ono když jsem posílala velké fotky, tak se mi taky neodeslaly… ![]()