Porod říjen/listopad 2012 - Strakonice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brooucinda
18.10.12 16:01

Ted určitě, ale taky měli svojí éru nedokonalosti… No tak to ti přeju hodně štěstí :palec:

• Citovat
  • Upravit
86
18.10.12 17:06

Já jsem dneska přesně 38+0. Já mám zase známou, ta má teď holčičku asi 6 týdnů a ta zásadně zase do Klatov, to St nikdy! A mě se spousta lidí diví, že jdu do St, proč nejdu do Písku. Ono je to zase na úhlu pohledu. Navíc, teď je tu primář z Písku… Holky, vy máte tak krásně malý miminka, my zase budeme mít obříka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
18.10.12 17:53

No malinký právě asi ne… To jsme si psaly přeci, že to bude pan macík :mrgreen: Uvidíme jak co všechno bude… Už aby to ale bylo. No tak to jsi v pohodě, to už to máš za pár. A jak je ti? Ty heled hrozně mě bolí prsa ale jako bejk a třísla.. Bolí t alespon taky?
Jinak já bych zase nešla do písku ted.. Chtěla jsem tam ale kvůli tomu, že tam byli dobří doktoři. Primář Vlášek odešel sem a s ním z Písku odešlo dost doktorů a přišlo slovenských nováčků. Prý.. Já budu rodit tam, kde je Vlášek :mrgreen: Takže tady..

• Citovat
  • Upravit
86
18.10.12 17:59

Já ho každý večer přemlouvám, aby už šel ven a ne a ne! :P Mě teda prsa nebolí, ale třísla a tak nějak celý spodek, hlavně, když vstávám. Už jsem jak velryba! Kolik jste pribraly? To já zase půjdu tam, kde je Razak a budu se modlit, aby neměl ordinaci v Blatný :mrgreen: Ale kdybych chytla Vláška, tak bych byla asi taky v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
18.10.12 19:01

Ja nabrala 13kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
19.10.12 10:51

Přesně, Razak a Vlášek! To už jsou dva doktoři, který kdyby tam byli nezlobila bych se a byla bych v naprostym klidu. Takže pro mě není jiná možnost :mrgreen: Já mam nahoře 8 kilo.. A to jsem od minulýho týdne kilo sundala. Nevím jak to ten drobek dělá. Přitom je mi jasný, že dybych jedla v době kdy jsem těhotná nebyla tak jak jím ted, měla bych nejméně 140 kilo. Já už ho taky prosím. Manžel má jet příští týden na 5 dní služebně pryč tak se celkem bojím, že sotva vytáhne paty z baráku tak že na mě to přijde. Už ho taky přemlouvám.. Nák to nezabírá..

• Citovat
  • Upravit
733
19.10.12 15:44

Tak to ja uz bych taky rodila, nespim, pomalu nejim a navic mam opet chripku, uz potreti za mesic, takze sem si jela pro oscilo a uvidim. Sem uz z toho desne unavena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
19.10.12 16:28

Tak už se snad brzy všechny dočkáme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
19.10.12 16:57

Jéé! Kéž by! Já už nečekam na nic jinýho… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
86
23.10.12 19:43

Tak jsem dneska byla u Razaka. A dostal mě! Prej, kdy chci rodit? A když jsem mu řekla, že až bude mít službu, tak říká, že slouží celý víkend a abysme v sobotu dopoledne přijeli, že mě prohlídne, uděláme monitor a když to k tomu nebude, tak pojedeme domů a když jo, tak by to klidně vyvolal, pokud budu chtít, že prcek je velký a každý den na něm bude znát. Budu už 39+2. Tak mám na jednu stranu radost, na druhou a docela bojím toho vyvolávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
24.10.12 09:06

Jee, tak drzim palce:) ja mam ted anginu:( tak snad to bude brzo ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
24.10.12 11:46

No to je úžasný! Řikám, že je skvělej… Tak to vypadá, že jedna z nás to bude mít brzy za sebou :-) To je dobře. Držim palce jak nejvíc dovedu!!!

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
26.10.12 10:36

Tak hodně štěstí!!!

• Citovat
  • Upravit
86
26.10.12 12:01

Děkuju. Tak na mě myslete dopoledne, snad už se příště ozvu s prckem doma :lol:

• načítám...
  • Citovat