Poradna duly
Jana Čurdová
No krááááásnej!!! Gratuluju
Tak ať jste zdraví a jak Vám to šlo?
Ahoj, doufám, že nevadí… chtěla bych sem jen dát odkaz na skupinu na fb. Kdyby někdo chtěl tak se přidejte..
děkuju ![]()
Nemám FB.
Tery no to jsem zvědavá, ale tak hlavně, že už jste spolu a v pořádku… Ještě jednou velká gratulace a hezky se zotavujte…
Taky velká gratulace!! Dlouho jsem tu nebyla a tady se dějou věci
Tak už to máme za sebou všechny!
To jo no. Konečně. To bysme se mohli sejít, když už si tak dlouho píšem a prcky ukázat… ![]()
Jo, jo, to je dobrý nápad, ale nevím, jak zkombinujeme tři kojení tak, aby nám to všem vyšlo ![]()
Jo tak to máš asi pravdu, ale my jsme z části na sunaru, takže mě stačí jen vařící voda.. Takže asi hodně záleží na Vás ![]()
Hm, tak to my kojíme každý 2-3 hodiny, máme malého otesánka ![]()
Buď ráda, že kojíte. Já bych hned kojila i klidně každý 2 - 3 hodinky
Už od nemocnice jsem měla málo mlíka a doma pořád málo. No co můžu… Když není, tak není
Jo, jo, já jsem moc ráda, že kojíme, jen je to trochu všechno složitější
Simonka ale dost blinká, prostě se přejídá a má asi trochu reflux, tak zase zápasíme s tímhle.
No tak to jsme na tom bohužel obdobně. Malej byl hodně nalokanej plodový vody (možná i díky tomu se mi nezačalo dělat tolik mlíka, jelikož první dva a půl dne jen zvracel a nechtěl se mi přichytit a já o ten první nejvetší nával mlíka přišla) a právě proto jsme asi takový blinkací. Jakmile s ním hned po jídle hýbu, jde to ven. Dycky musim počkat alespoň hodinu než se to ustálý a i tak si občas ublinkne… A do toho všudy přítomná škytavka. Dost často škytá. Někdy nám jídlo trvá i hodinu a půl, protože škytá před jídlem, během něj i po. Ale to naštěstí jen občas ![]()
Ahojky, moc nejsem na netu tak nestíhám… 17hod porod a asi tak 20 stehů, malej šel málem kleštěma…:( no přibíráme skoropůl kila za týden, ale teď hrozně zvrací a nestíhá se mi asi až tak dělat mlíko, když má pořád hlad tak dokrmujem nutrilonem… ta nemocnice, šílenost na dětskym!!! ty sestry!!!a co vy? my máme 4,54 kg;)