Porod říjen/listopad 2012 - Strakonice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
733
28.9.12 09:17

A na kdy ze mate termin? Me to primar po kontrole nejak prej zblbnul podle myho dr a napsal mi, ze sem tehotna o cca 3 tydny vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
28.9.12 09:46

Mě termín taky posunuli. Měla jsem ho 11.11. takový krásný datum. A ted ho mám na 4.11. s tím, že rodit budu asi stejně dřív, protože drobek není drobek ale macek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
86
28.9.12 11:56

Já mám od začátku 1.11., zatím mi to neposunul, ale máme taky macíka, tak si myslím, že to bude dřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
29.9.12 10:18

Hm…nevim jakymu dr. verit, ten muj mi po utz stale tvrdi o 3tydny min, ale kdyz jsem tam sla s bolestma, ktery trvaji uz cca 2 tydny, ani me nevysetril a rekl, ze to nic neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
29.9.12 12:16

A kdy máš mít ty termíny? Já bych věřila spíš tomu původnímu, aby tě pak nehonili na vyvolávání třeba jen kvůli tomu, že jakoby přenášíš. Ale ono je to složitý, mě třeba termín podle ultrazvuku vůbec nedělá a mám pořád jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
30.9.12 14:24

Já mám taky pořád jeden. Nemám jich víc, ale oni to vyměřují podle váhy a těch jejich slavných tabulek… No jsem tak na to zvědavá jak nám to dopadne. V každym případě se to nějak moc rychle blížíé… :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
733
1.10.12 20:16

No dneska mi muj dr. pridal 2 tydny tehu, po utz tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
2.10.12 11:53

Ježíš to máš štěstí. Mě pořád ubírají. Na jednu stranu už se hrozně těšim na drobečka, ale na druhou stranu jsem se neskutečně začala bát porodu. Říkám si, co má se stát to se stane, ale nějak mě to už nepomáhá :,( Navíc ještě nemám postýlku. Až příští týden jí budeme mít, takže jsem začala celkem hysterčit. Ke všemu jsem byla v pondělí na monitoru a mudrcka mi oznámila, že to stejně asi bude dřív… Asi se zblázním :roll:

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
14.10.12 11:18

Tak jak se máme? Dlouho jsme nic nepsaly, tak mě zajímá jak se vám daří?

• Citovat
  • Upravit
86
14.10.12 13:44

Já už se modlím, aby byl prcek venku. Ale zatím to na to moc nevypadá :( Vůbec by mi nevadilo rodit o 14 dní dřív :mrgreen: A co ty? Držíte, držíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
14.10.12 15:27

Ty bláho mluvíš mi z duše. Taky už bych klidně rodila. Váhu měl pěknou už kdy, tak proč už prostě neleze?!? :mrgreen: :mrgreen:
Jinak já jsem včera a dneska náká divná. Břicho bolí jako blázen v podbřišku, o zádeh nemluvim a je mi jakoby na zvracení. Nevim proč. Tak jsem se dala do vaření a pečení :dance: Nějak ho vyhnat musim ne??? :lol:

• Citovat
  • Upravit
86
14.10.12 19:16

Třeba už je to předzvěst porodu! :) U nás se teď neděje vůbec nic, ani ty poslíčky už jsem dlouho neměla :nevim: Tak zkoumám na netu, jak to uspíšit, ale on stejně pokud se prcek nerozhodne sám, tak prostě nepůjde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
15.10.12 17:54

To máš svatou pravdu. Tak jsem dneska byla na monitoru a ten už je akční. Děloha se stahuje dost, ve středu tam jdu zase, protože jsem jí to řikala, že mi to břicho bolí a tak chce být v klidu a obraze. Že mi bolí, protože už má hlavičku dole. Jen abych vydržela do středy :mrgreen: Dneska jsme dokoupili poslední kousky do výbavy, tak už mám všechno. Ted jsem vyvařila dudlík a je to komlpetní. Už může na svět. A dokonce se mi po půl roce udělal i pupínek na obličeji!!! Po půl roce… Neříkám, že jsem jich měla plný obličej, ale sem tam jsem nějaký měla dycky a najednou jsem nemla žádný a ted? jeden je tam :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
86
15.10.12 18:41

Jéé, já ti normálně závidím! :mrgreen: Já jdu na monitor zítra, ale moc tomu nevěřím, tady je klid :( Prcek je pořád nahoře, ale dneska ráno mi bolelo břicho, tak snad taky něco :think: Dej vědět, jak jsi dopadla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
16.10.12 18:39

Tak jsem byla na monitoru, vůbec nic se neděje. Ale kontroloval mi čípek, už se začíná aspoň něco dít a prcek začíná sestupovat :lol: Jsem ráda, že se trochu hejbá a je něco málo vidět, aspoň ty přípravy :potlesk: Tak držím zítra palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí