Porod říjen/listopad 2012 - Strakonice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brooucinda
18.9.12 13:48

Právě že praního s tim moc není. Den dva je střádáš pak je necháš namočený po koupání a lup do pračky. My s tím právě máme super zkušenosti a plenky jsme vůbec nežehlili. Jo jako šmudlinky to jo, ale na prdolu jsme nežehlili. To bysme se užehlili :-) Já neříkám taky že každý prcek s tím musí mít problémy, ale u nás obě děti, byli opruzený a obě měli horší kyčle. Takže jsme se dohodli, že mi manžel pomůže po porodu, ale že najedem rovnou na hadráky. Je jasný, že s jednorázovkama je to jednodušší a nejsem úplně proti nim. To zase ne :-) Taky je budu používat…

• Citovat
  • Upravit
86
18.9.12 15:45

Tak tohle docela obdivuju, fakt. Já bych do toho nešla, asi jsem moc líná a pohodlná :D Samozžejmě, kdyby byly nějaký problémy, tak by nebylo co řešit, ale zatím nebyly… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
18.9.12 15:54

Jen já právě, ono to neni o moc práce navíc… Až na to že ty cvrčci se musí častějc přebalovat, ale jinak s tím práce není zase až tak rozdílná oproti těm jednorázovým… No uvidíme… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
86
19.9.12 17:34

No, docela tě obdivuju, já bych do toho nešla. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
19.9.12 19:00

Jak říkám uvidime… Třeba jsem až moc velká hrdinka :oops:
A jak se cítíš? Už to máš za pár vid?! Ještě takhle před poutí… Má napečeno? Naklizeno? :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
86
19.9.12 19:33

No, už se to blíží, myslím ještě, že to taky bude dřív, ale zatím dobrý. Až na pár poslíčků a zácpu :zed:, tak dobrý. My pouť ve Strakonicích neřešíme, máme koncem června svojí u nás, takže pojedeme jen ke tchánům na oběd a tím to sfouknem. Jinak uklizeno mám, protože jsme od března dělali malýmu pokojíček z půdy, takže byl bordel úplně všude. Myla jsem skoro celý prázdniny cm po cm v celým baráku, to byla fakt zatěžkávající zkouška pro prcka. 8o A co ty? Nějaký problémy? Snad už jste si to vybrali! Radši odpočívej a pouť moc neřeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
19.9.12 21:06

No tak my se před čtyřma měsíce sem přestěhovali, takže jsme taky šůrovali předtím, ale řekla jsem si, že do porodu chci stihnout takový ty věci jako vyklidit špajz nebo vydrhnout sporák (zase) a tak.. Taky jsem domyla okna včera :mrgreen: Jinak jsm v pohodě. Když mi ztvrdne pupík tak si sednu odpočinu a jedu dál… Jinak na pouť se celkem těšíme, minulý rok jsme z ní neměli nic to jsem byla v nemocnici, takže tenhle rok že to bude lepší tak uvidíme:-) Třeba se budu ještě hýbat abych to celý prošla :dance: Jinak je pravda, že opravdu hodně odpočívám. Ono už to taky jinak nejde. Do kopce se zadýchám že nemůžu popadnout dech, schody ani nemluvim a náký lítání po zahradě naprosto nepřichází v úvahu. Takže odpočívám… No dneska manžel přivezl pejska takže mi končí bezstarostný život :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
86
20.9.12 17:05

Pejska, tak to máš takovou malou generálku na prcka, co? Kolik jsi zatím přibrala? Já už toho mám taky dost, zrovna dneska jsem byla nakoupit, jenže domů musím vždycky do kopce, ještě jsem si blbec koupila nanuka a vzala Daníka sebou na motorce. Takže jsem táhla nákup, lízala nanuka, do toho nesla motorku a dávala pokyny malýmu, aby ho něco nepřejelo… :mrgreen: No, můžu ti říct, že jsem to stěží vyfuněla a nahoře jsem myslela, že je po mně. 8o My asi ani na pouť nepůjdeme, pojedeme tam na kolotoče někdy přes týden, aby se malej povozil a do toho blazince o víkendu asi nepůjdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
21.9.12 13:16

No tak to si dokážu živě představit… :mrgreen: :mrgreen: Zatím mám nahoře necelých 6 kilo… Mudrcka mi připoměla, že bych měla trošku víc přibrat, ale že když nepřiberu nic se neděje, že malej se má evidentně dobře. S těma nákupama já už se taky šetřím… Raději tam dojedu víckrát na menší dobu než na hodinu s padesáti taškama… Taky se šetři! 8)
Jinak pejska. No jo, bude to pěkný hovádko podle rodičů, ale manžel si ho moc přál. Jsou mu 4 měsíce a je celekm učenlivej. Máme ho asi třetí den a ještě se nám doma nevyoráznil :potlesk: Je teda víceméně venku, ale i přes noc je moc šikovnej. Já mám psi ráda a jsem raději, že jsme ho pořídili ted, aby dostal rovnou nějaký režim než pak všechno najednou…

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
21.9.12 13:17

A co ty vlastně kolik máš navrch? :palec:

• Citovat
  • Upravit
86
21.9.12 14:06

Tak já jsem proti tobě barbar :cert: Dneska jsem byla u Razaka u mám už 16 kg. :mrgreen: Taková trochu kulička. Tak poprvé jsem měla nahoře 19,5 kg, tak uvidíme. Jéjé, krásných 6 kg :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
22.9.12 10:16

No taky jsem si vyslechla, že nepřibírám. Jen já jim celý den ale spíš jen tak zobu. Asi jak je drobek velikej nebo nevím proč nedostanu do sebe pořádnou porci. Je mi prostě špatně. Jako že jsem přejedená. Přitom jím všechno, čokoládu sušenky a to jsem před těhotenstvím vůbec nejedla… Jen si řikám už abych to měla za sebou. Teď poslední dva dny je mi nějak divně… Mám takový pocit, že se něco děje jako ve mě, ale je to jen pocit. Drobka cítíím normlně, ale mám prostě jen takový pocit. A to manžel jede zítra na týden pryč… Ještě že tu mám mámu :lol:

• Citovat
  • Upravit
86
22.9.12 18:18

Tak mně taky nepřijde, že bych jedla nějak víc, ale prostě to letí nahoru. Já to neřešim. Znám holky, co drží diety, aby moc nepřibrali. To nechápu. Snad to pak nějak půjde dolů. Ale ja fakt, že jsem 11 měsíců kojila a to bylo super, šlo to postupně dolů a byla jsem 2 kg pod tím, než jsem otěhotněla. Dávej na sebe pozor, ještě byste mohli vydržet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
26.9.12 16:01

Ahoj, ty se neozýváš, snad nejste v nemocnici! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
27.9.12 09:51

Jé já vůbec nebyla u počítača. Bláznivá pouť, úklid a nervozita všech… Jsem ráda, že jsem ráda:-) Už se mi špatně spí, bolí mě třísla… Nevím nevím… Bojím se bojím, že to brzy přijde. Budu za to ráda, ale to čekání :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex