Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, tak co noveho? vcera sem byla u dr.na monitoru, ani kontrolu mi nedelal…vyskocili mi tam nepravidelny kontrakce a mam dva dny dost silny bolesti. 6.11.mam jet do strak do porodnice na kontrolu.tak uvidime.
Ahoj. Já byla taky na monitoru. Mám taky stahy a někdy i celkem pravidelný, ale zatim dycky odezněly. Začala jsem pít čaj z maliníku, tak doufám, že se začne už KONEČNĚ něco dít
Jinak nic. Už nevím co víc dělat. Chodíme na tůry, skládám dřevo, rejpu se v zahradě… Nevím jak ho dostat ven:-)) A Magda už to má asi za sebou…
Ahoj, tak už to mám za sebou
Dneska nás pustili. Máme holčičku Simonku, narodila se v sobotu v 7:38, 50 cm, 3,86 kg
![]()
Jééééé!!! No to je úžasný! Gratuluju moc! No a jak to šlo? Museli ti pomoct?
Povídej, přeháněj! To je skvělý… Aspon někdo už to má krku. Ted ještě my ![]()
V pátek večer kolem 20 hod. mi začalo trochu bolet břicho, myslela jsem, že to jsou poslíci, protože to bylo pořád strašně nepravidelně. Ale už jsem to nezaspala, asi ve 4 hod ráno jsem začala trochu špinit, tak jsme čekali do 6 hod co bude. Pořád nepravidelný a jen slabý bolesti, takový silnější menstruační, ale vyrazili jsme do porodnice, před 7 hod. mě napojili na monitor, tam se to zpravidelnilo cca po 4 min. a po monitoru mě ani nevyšetřili, honem rovnou na sál a za 3 min byla malá venku
Takže fofr, manžel to skoro nestihl z chodby a Razak to vůbec nestihl.
No, doufam, ze stihnu vubec dojet do strak…kdyz to tak ctu. Ja mam docela silny bolesti uz od nedele a v pondeli mi vyskalali na ctg kontrakce, ale nepravidelny, tak nevim…
No tak to je paráda! To je jedině dobře, že jsi to měla takhle v pohodě… Tak to už si užíváte doma miminko… A jste obě v pořádku? Tak ted hlavně zdraví Vám oboum
![]()
Tak jsem byla dneska na monitoru. Činnost je patrná, ale pořád nic. Zeptala jsem se, zda by mi nešlo nějak pomoct a vůbec jsem nečekala takovou odpověď. Jelikož podle ultrzvuků byl dorbek dycky o dva týdny větší (někdy i o víc), tak mi dala všechny papíry s tím, že když do zítra do půl sedmí nezačneme rodit sami, tak půjdem na provokačky. Jsem podle PM 39+1, podle UZ 41+1 tudíž jsem z toho na větvi a dělam kotel omáčky pro manžela, peru na co se podívám a už zase jen čekám
Tak je to tady. Už se mi to přiblížilo
![]()
Jee, tak to držím moc a moc palečky, budeš to mít taky za sebou! Budu na tebe zítra myslet a pak se ozvi ![]()
Tak at to mas uz za sebou. Ja byla vcera na kontrole u Vlaska, vse se zda ok, tak uvidime
Nazdárek holky! Tak v úterý se nám narodil Pěťulka. Měří 49 centimetrů a vážil 3850 gramů… Už jsme doma… Je dokonalej
![]()