Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, tak ja sem nakonec pry o tyden vic, bolesti bricha mam uz davno a dr.to neresi, malej je hlavou dolu uz pres dva mesice, zkracuje se mi cipek ale porad nic
U mě taky pořád nic, doktorovi jsem řekla, že už bych nejradši rodila, tak se smál a prý mám ještě aspoň týden vydržet. Třeba by pak něco zkusil
Už taky nemůžu, mám nahoře skoro 20 kg a jsem jak velryba. Odhad skoro 3,4 kg, ale abych se nebála, je to jen ultrazvukový odhad +- 0,5 kg, tak klidně může mít i 3 kg. To může být i u tebe, že může mít víc.
Ty bláho ženy!!! Tak to já se lekla, že je to ještě nějaká malilinká sušinka! To jste mě ulevily!!! Hned se začnu natřásat
![]()
Tak to jsme na tom stejně. Magda je myslím o týden dřív… Tak to máš asi podobný termín… okolo 11.11.?? Mě ho teda mudr pošpoupla na 4.11. tak uvidíme… Čekáš první?
Jj, prvni. termin mi neposouvali,dr.je tak nejak na nic…tak uvidime jak to bude, puvodni termin mam 24.11.
Já mám pořád jakoby ten 11.11., ale jelikož byl na posledním ultrazvuku velikej, tak řikala, že to bude okolo 4.11. a napsala to někam. Jinak mi pořád zůstává oficiálně ten první… A kam chodíš? Jako k mudr..
Do vimperka,weingart…mam uz 3tydny cs4 z nuly, zkracenej a mekkej cipek, ale nic…
To já vůec nevim nevím, jaký mám čípek.. Aha. Ty jsi z Vimpu… Jéjej…
Ty bláááho, tak to aby jste to vůbec stihli!!! Neměla bys jinou nemocnici blíž?
Tak ahoj. Čeče není co závidět. Dneska jsem byla na kontrole. Údajně mě opravdu břicho bolí, protože tam má hlavičku, ale na porod to nevypadá. V pondělí monitor. Bála se, aby to nebyl slepák, proto jsem tam byla i dneska… Už aby to bylo.. Jen jsem v 36tt a to prý má jen okolo 2,5 kilo! To je málo. I když už měl před 5 týdny 2kila!! To mě vyděsilo docela. I když moje neteřinka se narodila a měla 2,85 a ted je to kočka, ale zase… No nevím. Už nemůžu