Porod říjen/listopad 2012 - Strakonice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
86
9.9.12 10:24

Teda, to je lumpík, nějak chvátá! A dělali s tebou něco? No zatím mám rodit normálně, už jsem se domlouvala s Razakem, že nás zase odrodí, tak jsem moc ráda :D Zatím říkal, že má dobrou polohu, nějak PPH II., tak je to dobrý. No, jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
9.9.12 14:08

Je to lumpík. Dávali mi kapačky hořčíku, aby mi rozehnaly stahy. Pak už jsem ho brala jen v tabletách a ted ho mám pít doma. Ale měla jsem po těch kapačkách bříško měkký už druhý třetí den. Hlídali mě ale pro jistotu, za což jsem ráda. Taky jsem neskutečně ráda, že tam dělá primáře Vlášek, bývalý primář z Písku je to kapacita. A jezdí za ním pacientky široko daleko.. Asi jako za Razakem. No jsem na to zvědavá, ale jak mi dělali při příjmu ten ultrazvuk tak stejně řikal, že asi budem rodit dřív protože podle těch mír je o dva týdny větší, takže se dá předpokládat, že brzy se opět ozve, ale už na ostro. No tak alepon vím jak vypadají kontrakce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
86
10.9.12 19:58

Tak hlavně, že to dobře dopadlo :potlesk: a ať to vydržíte co nejdýl 2 v 1! Taky jsem slyšela, že ten Vlášek je výbornej, tak aspoň něco. Já tam byla ještě za Dorra, a to teda nebylo nic moc! Už jeho přístup se mi nelíbil. Počkej, vy budete rodit dřív a opravdu se tam někde potkáme :mavam: Ale já myslím, že budeme taky dřív, no necháme se překvapit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
11.9.12 12:59

Tak jsem byla na té prohlídce. Už nám posouvají termín :mrgreen: místo 11.11. už máme přesun na 4.11. Už ted má přes 2000gramů takže jsem na to fakt zvědavá. No nic pereme pereme a zbytek věcí dokoupíme ted za týden takže už bychom měli být relativně připravený. Dokonce i Mudra jsem dneska zařídila. Neobyčejně plodný den na vyřizování :potlesk: Na ultrazvuku už byl zase připravený hlavou dolů a mudr řikala, že už mi tak asi zůstane když už tam takhle čeká. A za 14 dní na první monitor(když nebudu počítat ty v tý nemocnici ted). Jinak co jsme se tam bavili s ženskýma tak na toho Dorra tam nikdo neřikal chválu. Všichni nadávaly :think:

• Citovat
  • Upravit
86
12.9.12 16:29

Jejda, to jsou najednou fofry, co, když si prcek vzpomene :) Už přes 2000g, to bude taky asi macík. Já se taky právě Razaka ptala, jestli se může narodit dřív, když je takhle velký, ale řekl mi, že ne, ani termín mi neposunul, ale tak já kromě občas poslíčků, zatím nic nepociťuju ;) Tak to jsem ráda, že jsem Dorrem nebyla sama nenadšená. Tak se držte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
12.9.12 20:13

No držíme se… Snažíme se teda!! Zrovna jsme přijeli z návštěvy a říkám si, že když neporodím sama od sebe, tak mě k porodu dovedou český cesty! :roll:
Ne opravdu nejsi sama a na toho co tam byl před ním nebo po něm (ted přesně nevím taky takový divný jméno), tak na toho taky pěkně nadávali. Jsem tam byla jak nevzdělanec. Nemocnici jsem do ted nepotřebovala a všichni tam byli sběhlí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
86
12.9.12 21:20

Já teď večer pro změnu myslela, že rodím, ale zase asi poslíčci :?: Jo, jo, český cesty, nejeli jste náhodou po D1? Tam by to bylo asi zaručený :lol: Já taky nevim, kdo, kdy tam byl, neznám je, jen většinou podle vyprávění a hodně jsme je řešily na předporodním kurzu, tak se člověk lecos dozvěděl, ale už si to stejně nepamatuju a spousta se tam určitě už změnila. Taky jsem si tam pak přišla jak blbec, když se bavily o té doktorce a o tom doktorovi a já ani nevěděla jak vypadá. Ještě, že měli cedulky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
13.9.12 12:20

Tak takhle jsem si přesně připadala i já tam ted v tý nemocnici… No jo poslíčči… Jsem zvědavá.. Mám naplánováno co ještě doklidim všechno tak jsem zvědavá,. zda mě poslíčci stihnou u oken nebo u špajzu :lol:
Můžu se zeptat co všechno sis sbalila do porodnice?

• Citovat
  • Upravit
86
13.9.12 19:07

Já ještě musím umýt dveře, tak taky čekám, co to se mnou udělá :lol:
No pro sebe mám župan, ponožky, pantofle (nepromokavý do sprchy, ale já je používala normálně a do sprchy jsem chodila bosa), kojící podprsenku a vložky do podprsenky, toaleťák a nějaký ty hygienický potřeby, vložky Samu a jednorázový kalhotky. A pro prcka mám plenky a ubrousky na zadeček. To je asi všechno. Máš ještě něco jinýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
14.9.12 10:57

Právě že mám taky tak. Ted tašku kompletuju, když už jsem konečně všechno vyprala, jak bylo hezky tak jsem se jen chtěla zeptat. Přijde mi jako že mi pořád něco chybí. Že mám věcí pořád nějak málo… I Pro Drobka.. :think:
To je ale asi jen pocit no.. Kdyžtak mi to co mi bude chybět přivezou… Ztoho vycházím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
86
14.9.12 16:33

Jo, však manžel tam bude stejně každá den, ne? Tak přiveze, co bude potřeba. ;) Mně zase přijde, že mámtu tašku nějakou velkou… :? No, uvidíme. Začínám mít nějaký obavy z toho všeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
15.9.12 20:25

Já právě už začínám mít taky stresy… Už se mi začíná i zdát o tom, že nemám třeba nakoupený látkový pleny, nebo že na ně nemám uzavíratelný kyblíky a tak. Už z toho začínám mírně bláznit…

• Citovat
  • Upravit
86
16.9.12 09:01

Tak tohle já zase moc neřešim, spíš mám strach, jak to bude, jestli všechno dobře dopadne. Hlavně bych chtěla, aby to šlo přirozeně a ne zase vyvolávaně a tak. Ty nebudeš používat jednorázový pleny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
17.9.12 11:15

Jasný, tak jak nám říkají pořád, že je to macek, tak nepočítám s tím, že bysme se mohli vůbec dožít toho 40. týdne tak ani nepočítám s tím, že by mi porod vyvolávali…
Jinak jednorázový budem, ale jen když někam pojedem nebo tak. Já s nima nemám dobrý zkušenosti. Dítě sice nemám, ale dost často jsem měla na hlídání neteř od malička a jedině hadráky. Nezabere to o moc víc času, člověk ušetří, nemá opruzený dítě, jde rychlejc na nočník a v neposlední řadě má zdravý kyčle. Já jsem jedině pro hadráky :dance:

• Citovat
  • Upravit
86
17.9.12 18:36

Tak to jsi dobrá, já bych do toho nešla. Když si představím to praní, žehlení… Fakt zlatý jednorázovky. Hlavně v šestinedělí jsem za ně byla ráda, protože jsem byla fakt hotová :? Já teda s nima špatný zkušenosti nemám, Daník opruzený nebyl, kyčle měl v pořádku, jen jsme měli preventivně chvíli plenku přes a fakt si nemůžu stěžovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí