Porod říjen/listopad 2012 - Strakonice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brooucinda
6.8.12 20:05

No pravda a ještě k tomu to bude hezký :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
86
8.8.12 08:22

No, teď už to tam prej hezký je (i bez karafiátu :) ), jak je to přestěhovaný do toho novýho. Předtím to nebylo nic moc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
8.8.12 12:36

Jo to je pravda… takpový celkem ještě komunistický bych řekla :roll: tak uvidíme… jsem na to zvědavá a určitě se tam dojdem podívat ještě před porodem jaký to tam je…

• Citovat
  • Upravit
86
8.8.12 14:30

Čekáte první miminko? Já rodila před 3 lety, tak jsem zvědavá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
8.8.12 14:54

Jo první… doufam že ne poslední, ale obá jsme se shodli že další tak za 4 roky dřív ne :D :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
86
8.8.12 15:15

Určitě ne poslední :lol: Já taky po prvním porodu říkala, že druhý dítě adoptujeme, a hle! Ale druhým končíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
8.8.12 15:30

Jo to řiakal moje máma taky a nakonec jsme se po 10 letech narodila já… jako benjamínek…

• Citovat
  • Upravit
86
8.8.12 18:13

Ona to asi říká každá :lol: ale není to tak hrozný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
8.8.12 18:24

V to doufám… Ale co, řikám si, co má se stát, stane se… Můžu jen doufat, že to nebude nic hroznýho :dance:

• Citovat
  • Upravit
86
8.8.12 19:35

Nebude! A kdy máš přesně termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
9.8.12 12:04

11.11. ale vzhledem k tomu jak se ted kulatim vubec by mi nevadilo rodit treba o tyden dva driv… :|

• Citovat
  • Upravit
86
9.8.12 14:10

Jo, jo, já už jsem taky pěkně kulatá a to máme jít příští týden na svatbu, no nevim… Radši bych si lehla s nohama nahoře ;) Já mám 1.1., ale Danečka jsem měla mít 30.11. a narodil si 20.11, i když vyvolávaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
10.8.12 18:10

Jo to je přesně to co bych taky brala jen ležet nebo alespoň si sednout a dát nohy nahoru… To je jediný… Jako je jasný nedokážu to dělat pořád, ale alespoň na chvíli :think:
No já jsem na to zvědavá, jelikož jsme ještě nerodila, tak jednak nevím co mě čeká a taky nevím kdy to na mě může příjít… I když to asi nevíme žádná :lol:

• Citovat
  • Upravit
86
10.8.12 20:06

Jo, to nevíme žádná :think: My to měli tak pěkně naplánovaný :lol: Manžel to měl domluvený v práci, že když zavolám tak hned přijede nebo jsme si to plánovali v noci… :lol: A ono bylo všechno úplně jinak… Ale neboj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
10.8.12 21:24

Jo to tak bývá ne, že když se něco plánuje tak že je úplně jinak :mrgreen: :lol: no jak řikám. Jsem na zvědavá. Manžel chce být u porodu, ale oba víme že silná povaha to teda opravdu ení :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex