Poradna duly
Jana Čurdová
No, teď už to tam prej hezký je (i bez karafiátu
), jak je to přestěhovaný do toho novýho. Předtím to nebylo nic moc ![]()
Jo to je pravda… takpový celkem ještě komunistický bych řekla
tak uvidíme… jsem na to zvědavá a určitě se tam dojdem podívat ještě před porodem jaký to tam je…
Čekáte první miminko? Já rodila před 3 lety, tak jsem zvědavá ![]()
Jo první… doufam že ne poslední, ale obá jsme se shodli že další tak za 4 roky dřív ne
![]()
Určitě ne poslední
Já taky po prvním porodu říkala, že druhý dítě adoptujeme, a hle! Ale druhým končíme ![]()
Jo to řiakal moje máma taky a nakonec jsme se po 10 letech narodila já… jako benjamínek…
V to doufám… Ale co, řikám si, co má se stát, stane se… Můžu jen doufat, že to nebude nic hroznýho ![]()
11.11. ale vzhledem k tomu jak se ted kulatim vubec by mi nevadilo rodit treba o tyden dva driv… ![]()
Jo, jo, já už jsem taky pěkně kulatá a to máme jít příští týden na svatbu, no nevim… Radši bych si lehla s nohama nahoře
Já mám 1.1., ale Danečka jsem měla mít 30.11. a narodil si 20.11, i když vyvolávaně.
Jo to je přesně to co bych taky brala jen ležet nebo alespoň si sednout a dát nohy nahoru… To je jediný… Jako je jasný nedokážu to dělat pořád, ale alespoň na chvíli ![]()
No já jsem na to zvědavá, jelikož jsme ještě nerodila, tak jednak nevím co mě čeká a taky nevím kdy to na mě může příjít… I když to asi nevíme žádná ![]()
Jo, to nevíme žádná
My to měli tak pěkně naplánovaný
Manžel to měl domluvený v práci, že když zavolám tak hned přijede nebo jsme si to plánovali v noci…
A ono bylo všechno úplně jinak… Ale neboj!
Jo to tak bývá ne, že když se něco plánuje tak že je úplně jinak
no jak řikám. Jsem na zvědavá. Manžel chce být u porodu, ale oba víme že silná povaha to teda opravdu ení
![]()
No pravda a ještě k tomu to bude hezký