Poradna duly
Jana Čurdová
Tak co já vím podle mého manžela, to taky není žádný velký odvaha a říkal, že to nebylo tak hrozný. Já mu zakázala se koukat „dolů“ ( i pro můj lepší pocit), takže byl celou dobu na sále u hlavy a tam toho moc nevidí
I když si to neodpustil a když mi šel namočit už po porodu kapesník, tak prej „mrknul“, ale přísahá, že nic moc neviděl, seděl tam doktor, naštěsí
Ale prej byl rád, že tam byl a půjde znovu. ![]()
Jo to já taky dala přesný instrukce… U pár porodů jsem byla a vím jak to vypada i probíhá, ale rozhodně nechci aby to viděl on… Bude stát hezky u hlavy s hadříkem a bude mi potírat čelo a držet ruku… Hlavně aby tam byl, to jediný si přeju…
Jo, jo, přesně tak. Já byla taky moc ráda, že tam byl. Přece jen je to takový lepší pocit.
Taky si myslim. Nehledě na to, že už se dá očekávat že se ti dva znají a to dobře takže je to taky o tom, že to není úplně v neznámím prostředí s neznámými lidmi…
No, jsem na to na všechno zvědavá. Teď práve zkoumám na netu, co všechno sebou do porodnice. Poprvé jsem měla seznam od porodní asistentky, ke které jsme chodili na předporodní kurz a teď už tápu
Nějak si to všechno nepamatuju ![]()
Jo já jsem taky koukala. Je to i v těhotenský průkazce nebo v těch brožurkách co jsem dostala asi ve 12.týdnu. A všude je úplně jinej obsah!!!
Stejně… Viděla bych to asi tak, že udělám výcuc z toho všeho. Co se bude opakovat, to si vezmu a co nebude tolik potřeba nebo se mi to nebude zdát, to nechám doma… V jinym případě mi to manžel přiveze… Stajně tam bezak bude pečenej vařenej ![]()
Jo, taky pravda, kdyžtak to přiveze manžel
Nějak to musím dát postupně dohromady. K jakýmu chodíš doktorovi?
K Razakovi do Blatný. Byla jsem u Vlčkové taky a pak jsem právě přešla k Razakovi.
Já mám Vlčkovou už dlouho a nedala bych jí za nic… Raza mi dělal revizi dělohy a i když je to kapacita, já bych měla asi problém s tím mu rozumět…
Já si ho taky nemůžu vynachválit, měla jsem ho i při porodu a úplně jedinečnej, chci ho zase. Je fakt, ze se musíš soustředit, když něco povídá, ale je to fakt kapacita. Za chvíli zrovna jedu na kontrolu, chceme dneska natočit nějaký video prcka, tak snad se nám ukáže, moc se nechce fotit ![]()
Já jdu zítra na Ogtt, Krevní obraz a tak tak jsem zvědavá, ale že by se mi tam chtělo ![]()
Jo jo, na cukru jsem byla poprve taky, ted uz nastesti ne. A nechybi mi to ![]()
Já na to byla ještě když jsem nebyla těhotná a když pomyslim jak mi bylo tehdy, tak se mi tam opravdu nechce…
Jinak na cukr by měla jít každá těhotná… Ne jen po prvé nebo po třetí… Každá
Nevím, jak tam Razak posílá, mě poslal, až když jsem si stěžovala, že chodím pořád na malou, ale bylo to v pořádku. Teď mě zatím neposlal…