Poradna duly
Jana Čurdová
Jo, jo, tak nějak takhle jsem si to myslela, takže něco kolem 6000,–
No, nic moc, ale aspoň, že to tahle jde. Taky to musíme oběhat. Mně to ještě vyjde dobře, protože do 11/2012 bych měla rodičák na Danečka a 1.11. mám termín, takže by to mělo tak nějak navazovat
To je boj s těma úřadama, já to úplně nesnáším
A víte, co budete mít? Kluka nebo holčičku?
To jo no, je to boj. Bohužel s nima to nejde, ale bez nich už vůbec ne… No já jsem to vědět nechtěla, ale manžel pořád že jestli má koupit kamion nebo ne tak si to nechal říct
Bude to chlapeček a bude se jmenovat Petr jako taťka… A copak máte vy? Rovnou jsem řikala, že u druhýho si to říct už nenechám… Mám ráda překvapení když jsou příjemný a tohle si myslím že zrovna příjemný je…
My to právě nevíme
Ale já si myslím, že je to kluk a manžel, že je to holka, prej ví, co dělal
Tak uvidíme. Danečka jsme věděli, teď se necháme překvapit. Myslím, že třetí, už nebude.
Tak na thle je moje tchýně neuvěřitelný prognostik. Nevím sice jak, ale ona to porstě na každým pozná. Já to věděla ještě dřív od ní než než od doktorky. Sama u sebe to prý věděla taky a nemuseli si to necht ani říkat. Prý neví jak, ale pozná to… Nevěřila bych, kdyby mi to taky neřekla
![]()
Tak to je dobrý…
, ale zase přijde u sebe o to překvapení
Mě teda všichni taky říkají, že to bude kluk, že mi to sluší, ale já tomuhle moc nevěřím, protože zase jiný „zaručený příznaky“ mám na holku, tak uvidíme. ![]()
Jasný uvidíme.. Ona se mě ptala zda si to chceme nechat říct. Já věděla, že manžel si to říct nechat chce tak řikam at mi řekne co si myslí že to je a pic měla pravdu. Ale u druhýho prcka si to říct nenecháme… To je manželovo volba já to vědět nechtěla to on. U druhýho to bude doufám na mě
jako že to nikdo neřekne…
No já už jsem tak nějak sbalená a co tam nemám, tak mám napsané na papíře vedle, abych, když by byli nějaký fofry, pak netápala ![]()
A sakra… Já jen že jsem četla nějaký komenty a všichni s podobným termínem mají zabaleno a já pořád nic!!! Tak já se do toho taky dám ![]()
No já vím právě po předchozí zkušenosti, kdy jsem šla dopoledne na kontrolu k Razakovi a v 16:00 už jsem byla v nemocnici ![]()
Prosím Tě nestraš!!! Já jdu na kontrolu 11. ted tak jsem zvědavá jen mi to nepřivolej
ale už jsem začala prát a dokupovat drobnosti…
Ne ne, to tě nechci strašit, já byla už ve 38. týdnu a měla jsem špatný jaterní testy, tak se se mnou vůbec nikdo nebavil. Ty to máš snad všechno v pořádku, ne? Ať ti dopadne dobře kontrola, já jdu teď 6.
No pěkně jsem se vrátila z nemocnice… Peťulkovi se chtělo na svět… Jsem tam zkysla od úterý večer až do dneška. No a 11.kontrola. Dobrý… A co ty na kontrole? Dobré?
Jejda, a všechno dobrý?! To je ještě brzy, co? To tě vzaly bolesti? Já dobrý, vypadá to na pěknýho macíka, prej už má teď asi 2400g! ![]()
Ty bláho tak to je teda pěknej macík… Jsem zvědavá co řeknou mě. No jo dostala jsem bolesti a i když jsem nikdy nerodila, okamžitě mi bylo jasný, že žádná jiná bolest se neopakuje po dvou třech minutách
Tak jsme jeli. V nemocnici natočili monitor, prohlídli mě a řekli, že kdybych byla otevřená tak jsme rodili. Naštěstí moje kosti jsou poslušný a drobečka dál nepustili. Ukazoval mi doktor ultrazvuk. Hlavička dole, ručičky do křížku na prsou… Byl připravený jít na svět. Bohužel příliš brzy ![]()
A rodit máš normálně?