Porod druhého dítěte

22
14.5.14 16:44

porod u druhého dítěte

Maminky chci se zeptat kdo máte druhé dítko. Jaký byl váš druhý porod? Byl horší než první nebo naopak lepší? a v čem?
když se narodila dcerka tak jsme měli porod se všim všudy zasebou za hodinu a půl tak co mě tak čeká u druhého…
díky :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9024
14.5.14 16:50

Porod druhy byl rychlejší, porodnici jsme nestihli. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
14.5.14 16:55

Poprve jsem rodila jen o něco déle jak ty a podruhé to bylo o pár hodin delší jak první a bolestivější, ale pořád žádná tragedie, spíš jsem byla psychicky připravená na fičák a o to víc se mi to pak vleklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
14.5.14 16:56

No to se nedá takhle říct - první kluk byl za 2 a půl hod´ky venku, jen tak tak sme stihli dojet do porodky…u druhýho byl porod cca 12 hod. přesně podle příručky o průběhu porodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.5.14 17:10

O hodinu delší, ale stejně byl krátký. Víc bolel, ale lépe jsem to snášela. Věděla jsem, co se děje a prostě to bylo přirozenější. Tlačení rozhodně lepší :palec: Mám krásné vzpomínky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.5.14 17:14

Já měla první porod vyvolaný, druhý přirozený a tím pádem to bylo nesrovnatelné. Dva naprosto odlišné porody. U druhého to byla naprostá pohodička, nic moc mi nebylo a do porodnice jsme dojeli na poslední chvíli. Štěstí bylo, že muž zavelel odjezd a hlavně, že byla neděle poledne, protože ve všední den (nebo později vyjet), tak rodíme v autě. :mrgreen: Ani jsem nepostřehla, že jsem rodila, po porodu jsem mohla jít klidně orat pole, to po prvním jsem byla dost vyždímaná. Oba porody byly hrozně fajn, moc ráda na ně vzpomínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
14.5.14 17:19

Prvni dlouhy, bolesti celou dobu, ale mirne. Porod plny zasahu, ukonceny vexem. Druhy porod nadherny, za 3 hodiny bylo po vsem, ale bolesti hodne intenzivni, vse prirozene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
14.5.14 17:20

Byl rychlejší, nestihli jsme dát epidurál jako u prvného, takže byl i přirozený…
byl to fičák, ale dala jsem to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
14.5.14 17:21

Druhý byl kratší, co se týče bolesti bylo to stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
14.5.14 17:24

První 12 h, druhý 6 h a třetí 3,5 h a intenzita bolesti se zvedala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
14.5.14 17:24

Kratší, rychlý, méně bolestivý, malá zranění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
14.5.14 17:26

Druhý byl cca o polovinu kratší, za to intenzívnější bolesti.
Na třetí jsem sama zvědavá, pokud by se měla o polovinu zkrátit doba druhého porodu, nemá smysl jezdit do porodnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
14.5.14 17:31

Cekam druhe dite, takze mi tohle taky vrta hlavou, ale obavam se, ze jednoznacna odpoved neni… Budeme si muset pockat, jake to bude :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
14.5.14 17:34

U prvního porodu silnější bolesti v 1. době porodní. U druhého silnější bolesti v 2. době porodní. První porod od 1. kontrakce 4,5 hodiny, druhý porod od 1. kontrakce za necelé 3 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
14.5.14 17:37
@Gabulka 91 píše:
Maminky chci se zeptat kdo máte druhé dítko. Jaký byl váš druhý porod? Byl horší než první nebo naopak lepší? a v čem?
když se narodila dcerka tak jsme měli porod se všim všudy zasebou za hodinu a půl tak co mě tak čeká u druhého…
díky :mavam: :mavam:

Druhý porod byl maximálně rychlý a mohla jsem si dokonce sednout už ten den. První porod jsem si nesedla čtrnáct dní :D Bude to v pohodě!! Hezké těhu :hug: Tiše závidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí