Porod v červnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
punílek
18.12.10 20:08

můžu k vám těhulky? Jsem 17tt a čekám třetí poklad.

• Citovat
  • Upravit
punílek
19.12.10 21:08

Jak to myslíš, že je každá rada drahá. Mám pocit, že bych vedle sebe potřebovala místo manžela svého gynekologa a ten by mi každý den dělat ultrazvuk a říkal,že je všechno v pořádku. Čím jsem starší tím se víc bojím. Možná proto, že informací má člověk víc a víc.

• Citovat
  • Upravit
1591
7.1.11 11:31

ahojky můžu se k vám taky přidat čekám 3 a jsem 15+2 ale pořád to mění :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
8.1.11 14:56

Ahoj, taky bych se k Vám ráda přidala. Dneska jsem 18+2tt a termín mám 8.6. Špatně mi dopadly triple testy a ve středu jsem byla na amniu. Tak čekáme na výsledky.....připadá mi to nekonečný.
A taky čekám třetí miminko. A skrytě všichni doufáme v holčičku. Máme doma dva kluky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1591
8.1.11 16:28

ahojky já mám 2 holky ted zatím nevím co to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1591
9.1.11 12:42

Grum já si vždycky přála 2holčičky,ale ted bych byla ráda kdyby to byl kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
11.1.11 13:20

Ahoj holky, muzu se k vam pridat? :-)
Termin mam 6.6.2011 a doma mam 2,5 letou holcicku :-D
zdenka78: kolik je holkam?
Ja se chtela nechat prekvapit, ale manzel nechtel, tak jsem byla rozhodnuta dr.rict, ze jo, ze to vedet chceme, ale kdyz jsem tam v 16.tt byla na kontrolnim ultrazvuku, tak zabrousila mezi nozky a ja tam videla, ze je to kluk :lol:
Chtit prekvapko, tak bych musela asi dopredu kricet, at tim hlavne nenajizdi do rozkroku anebo at me varuje, ze se otocim :mrgreen:
18.1.jdeme na velky UZ, tak uz odpocitavam dny, uz aby to bylo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1591
11.1.11 14:01

berni..holkám je 9a3letjsem v15+5,zatím nevím co to bude,ale chtěla bych to vědět manžel,ale ne tak mu to ne prozradím u 2jsem to taky věděla ale neřekla jsem to nikomu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
25.1.11 13:33

Ahoj,tak jsem zkusila kliknut na odkaz pro přidaní do skupiny.Čekáme první miminko a jsem v 21tt.Zatím jsme měli všechny výsledky v poho,ale dnes mi na ultrazvuku řekla,že máme výraznější ledvin.panvičku v pravo,tak jsem zděšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
25.1.11 13:41

Ahoj, jak jsem sem psala, tak jsem Vás potom nemohla vůbec najít. A do tamté diskuze se mi moc nechtělo, protože je tam už moc holek.
Tak výsledky ještě nemáme. Mám si volat tento týden. Nevím, jestli to vůbec chci vědět :cry:
Ale zase si říkám, že se to stejně dozvím…ale bojím se. Miminko se hezky hýbe tak mi to dává naději, že je v pořádku.
Pokud bude v pořádku, tak jdu v pátek na velký utz - screening. Celkem se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
25.1.11 13:45

Ahoj tinko135, u prvního syna jsme to taky měli. Dělali mu potom ještě kontrolní utz v 6 týdnech a ve 3 měsících a srovnalo se to.
Pokud Ti dr. neřekl nic víc, nebo, že je to vážnější, tak se to časem spraví.
 Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
25.1.11 13:51

Ahojky Ivo,doktorka jenom řekla,že to nic není,že je hranice až u 10mm.Ale stejne mám strach a hrozný.Přijeli jsem asi v deset z kontroly a od te doby tady sedím a studuji co to vlastne je.Nad některými příběhy i brečím..Je to děsný takhle čekat na další UZ.jinak díky za info.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
25.1.11 13:56

Jinak už mám par věcí nakoupené,postýlku,přebalovací komodu a tak..i záclonu..:-),větčinou medvídka pů.Také miminko cítim a vždy jsem byla tak v pohodě,ale teď se cítim děsne.Na mně je to dost vidět,že mám strach a dnes jsem byla u „tchýne“ a nemohla skoro o tom ani mluvit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
26.1.11 11:07

Tinko, vím, že je to strašný, ale když Ti dr. řekla, že to nic není, tak prosím buď v klidu!!! A mysli na miminko!!

Mě teď volali z gyndy, tak čekáme zdravého klučinu!!!! Tak jsem se z toho štěstím až skoro rozeřvala!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
26.1.11 13:22

ahoooooj.
tak ja ma termin 20.6 vcera mi dr rekl ze to asi bude klucik, bude to moje prvni ditko a s manzelem se uz moc tesime, me bude v cervnu 26let :)
v patek jdu na 3D a strasne moooooc se tesim,
pribrala jsem 7kg … no o kilo vic ne je pry „dovoleno“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí