Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
fakt joo?no já se už taky moc těší za dva týdny uvidím mimi a budem vědít co to je
nelak píše:
fakt joo?no já se už taky moc těší za dva týdny uvidím mimi a budem vědít co to je
no videt nemusis … nam ukazal pindu za hodinku jen na 10 sekund … zalezi na mimcu jak a co ukaze
nelak píše:
a co tatínek,když viděl 3D tak byl nadšenej ne?
no porad mluvil, sestricka mu vse popisovala, vysvetlovala ukazovala jak prcek lezi .. libilo se mu to mooc ![]()
tak ten muj projevuje radost po svym … proste chlap, ja to na nem poznam. byl spokojenej a byl rad ze tam semnou byl ![]()
i k porodu pujde ![]()
ted mi psala kamaradka ze ma kluka 7 mesicu a ze mi posle veci po nem za par korunek takze super ![]()
tak to já měla taky chlapa u porodu a i ted tam pujdu s přítelem je to určitě lepší no já kdybych měla holčičku ak mám taky plno hadru a hraček po dcerce,ale taky se mi nabílo pár kamarádek co maji kloučky že mi pujčí oblečení
Ahoj, včera jsem byla na screeningu a všechno je v pořádku. Jen nám vypočítali, že je biometrie 19+2tt. Takže o dva týdny menší. Ale to určitě doženeme.
Holky, dokonce si udělal fotku pro sebe, nebo nevím, pro koho.
Vůbec se mě nezeptal, jestli může, a dal mi jenom tu moji, co jsem chtěla. Může si tohle dovolit?? Normálně si bez řečí něco vytisknul a mě nic neřekl. ![]()
mě taky holčičku tenkrát vypočítali že je minimálně o týden menší,narodila se den před termínem a měla 2940g.takže neboj aspon sem měla dlouho miminko
a stou fotkou to fakt nevím a dělal to tvuj doktor?jestli ne třeba jestli si nenechával obrázek pro tvého se zprávou
měla si se zeptat
dr si samozrejmne muze delat fotky pro sebe - je to do tve karty … a je to zpusob dokumentace. takze bez obav, nenese si ji domu a nebude ukazovat sousedum ![]()
Ahoj promiň, že se vám vkrádám do debaty, moje doktorka si do mé karty taky zakládá různé uz, vaječníku, počátek těhotenství, na velkým uz se to taky archivuje, takže buĎ v klidu. Je to pro jistotu.
U prvního mě to taky nesedělo pořád byla menší než by měla, narodila se mi v 39.tt, takže jenom o týden a měla 2600g, takže asi obra mít nebudeš, ale zase je to hezčí ![]()