Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, v lednu máme rodit v Jičíně a chtěla bych poprosit maminky, které mají s touto porodnicí nějaké zkušenosti, tipy a vychytávky, o radu
Na předporodní přednášce jsme tedy byli, ale jde o to, jaká je realita. Předem veliký dík! ![]()
Já jsem rodila v Jičíně před rokem, do porodnice jsem si musela přinést úplně všechno včetně toaletního papíru. Porodníci byly v pohodě všichni, s dětskýma doktorkama to už bylo horší a u sester záleželo jak se zrovna vyspaly. Za mě tam byla jedna starší sestřička a ta teda byla perfektní.
Ahoj taky jsem v květnu rodila v Jičíně, byla jsem spokojená rodila mě paní doktorka Křížová a byla perfektní. Sestřičky byli super a doktoři na dětským taky nemohu si stěžovat. Porod jsem měla ukončený akutním císařským řezem vše proběhlo celkem bez problémů. Sbaleno jsem měla vše i ten toal. papír, vložky, ručníky, mycí potřeby pyžama, ale když to bylo potřeba tak jsem dostala erární. Přeji rychlý porod a skvělej kolektiv u porodu ![]()
Moc oběma děkuji za názory a rady. Pokud to bude jen trochu možné, přijde mi k porodu pan doktor Gregor, ke kterému chodím.
@Hanule81 Mohla bych se zeptat, jestli ten akutní císař byl v celkové anestézii a kdy ti pak ukázali a dali miminko? Moc děkuji ![]()
Lucik007 Ahoj taky jsem si přála pana doktora Gregora protože taky k němu chodím a jemu vděčím za to že mě dovedl k úspěšnému porodu, měla jsem rizikové těhotenství. Porod jsem měla akutním císařským řezem protože jsem měla po konizaci vše srostlé takže mi nepomohl ani několikrát provedený hemiltn .Po jednom mě ovládl celkem neovladatelný třes a pak se rozhodla paní doktorka s mým souhlasem pro císaře. Voda mi praskla o půl druhé ráno a malá se narodila ve 14 08.Kontrakce jsem měla slabé, ještě kolem půl druhé odpoledne jsem byla otevřená sotva na 4 prsty, a malé se horšili ozvy ale apgar měla celkem dobrý 8,10,10.Chtěla jsem jen umrtvit abych viděla malou ale bylo mi řečeno že už to nejde takže celková anestezie, pak se dělo vše strašně rychle, malou jsem na chvilku viděla po probuzení, a na pokoji jsem ji měla druhý den. Chtěla jsem se zapojit co nejdříve, abych se rozhýbala a byla schopna se o ni starat. V nemocnici jsem byla týden, brala jsem antibiotika protože jsem měla nějakou bakterii, ale vše se zhojilo krásně.
![]()
@Hanule81 Moc děkuji za odpověď, Hani
Jsem moc ráda, že jste v pořádku a že jsi byla s nemocnicí spokojena ![]()
Luccik007 Ahoj Luci vše nej u porodu a až budete s miminkem
doma a budeš mít chvilku tak písni co a jak pokud se ti bude chtít. Zatím ahoj a neboj já měla taky strach a vidíš vše ok
![]()
@Hanule81 Ahoj Hani
Ještě jednou moc děkuju za podporu a určitě se ozvu
Už se to blíží, ale říkám si, že když to zvládly jiné, zvládnu to také
Děkuju za milá slova a přeji krásné vánoce, které se blíží ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.