Porod v Motole - 2021

1
20.8.21 14:28

Porod v Motole - 2021

Dobrý den všem, prosím o vaše zkušenosti s porodem v Motole, ideálně v tomto, či loňském roce. Termín mám na konci října a zajímá mě, co můžu očekávat 😊. Děkuji,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1711
20.8.21 15:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
24.8.21 15:10

Tech diskuzi jsou tu mraky. Mam zkusenost z roku 2019. Porodni asistentka uzasna, porodni sal krasny a moderni. Na sestinedeli bylo plno a dostala jsem nadstandard, aniz bychom ho platili :D sestricky pro mimca na sestinedeli uzasny, pediatri taky, sestricky pro nas mamky nekdy od rany :mrgreen:, ale taky dobry, stedre rozdavaly leky na poporodni bolesti :mrgreen: potud sama pozitiva ;)

Negativa za me dve, ale to je jen o “stesti” na lidi a ne o Motole jako celku:

1. rodil me na konci mlady doktor a prehnal nastrih, hasil to po nem primar a mela jsem 30 stehu a dodnes mam bolesti a pnuti. Jine maminky tam ale tohle neresily a nemely problem, mela jsem jen smulu ten den na nezkuseneho a nervozniho doktora, muze se stat, kazdy se to nekdy musi naucit.
  1. rodila jsem s genitalnim oparem, trpim na ne dlouhodobe a tesne pred porodem se vysel. Na ambulanci mlada dr rekla, ze to nevadi a muzu rodit prirozene, detsky primar po porodu se nam omlouval, ze to melo jit CS. Byly velke nervy, zda to maly nechytil, je to zivot ohrozujici stav pro mimco, ale diky bohu to dopadlo dobre a maly je zdravy jako ripa :kytka:

Za me Motol doporucuju, vsichni mili, ochotny, uznali i chybu, stat se neco muze vsude. Jen teda jidlo mi prislo desny, ale tri dny se da vydrzet vse a navstevy muzou donest neco lepsiho ;) drzim palce, at jde vse hladce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková