Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Příští týden jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá jestli už nebude hlavinkou dolů. ale zatím mám pocit, že bez změny. Uvidíme, co doktor navrhne. hledala jsem do kdy se může otočit a podle holek je možný třeba až týden před porodem. Každopádně jsem měla termín až 29 ale posunuli to na posledním ultrazvuku. Takže aby se v tom někdo vyznal, že?
@Erkona určitě se ještě může otočit
mě se malá minulý týden otočila do KP a druhý den už zase byla havou dolů
ještě tam mají místo…
@LLin Tak koukám podle metříku, že jsme se v porodnici musely potkat
![]()
@SarkaLo tak třeba jsme tam někdy chodily spolu
já jsem taková ukecaná, takže jestli jsem to byla já, tak jsme určitě pokecaly ![]()
@LLin Já myslím, že jsme se určitě potkaly…byli jsme na pokoji hned naproti dětským sestrám… A jak maličká? Jsi přímo z Náchoda? ![]()
Já ten pokoj vedle…jsem z Kostelce a TY? no v porodnici byla nejuřvanější dítě, ale ted je zlatá spí už asi měsíc 12-13 hod. v kuse ![]()
@SarkaLo no to je možný-já v tý koupelně byla pořád
a jak malý? jak se jmenuje, je hodný? ![]()
@LLin Já koupelnu navštěvovala taky dost často…mají to blbě řešený, jednu koupelnu na dva pokoje - my byli na třílůžáku a s holkama jsme se taky dohadovaly, kdo půjde první (hlavně ráno před vizitou…) to byl děs
Jinak jsem byla spokojená a pokud budu případně rodit ještě jednou, tak zase v NA
![]()
Maličký je strašně hodný a krásně spinká
![]()
@SarkaLo já byla taky spokojená co se porodu týče-ale ta koupelna a jídlo bylo hrozný ![]()
Jídlo je tam na pěst. Není nad to, dostat večer po porodu uzené kuřecí stehno, knedlík a zelí
Nebo přednáška co jíst a co ne, vyhýbat se máku, protože staví. A druhý den ráno makový závin k snídani. Nejlepší je zaúkolovat návštěvy co a v jakém množství donést. Pak se to dá těch pár dnů vydržet.
@Meliora makový závin jsme měly taky
a úplně mě dostala k obědu bábovka natrhaná na kusy ve vanilkovým pudinku-měa to být nejspíš variace na buchtičky se šodo
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.