Poradna duly
Jana Čurdová
Představa nevím 12 hodin a více bez pití? Kdysi za našich maminek to tak bylo ale je to naprostá hloupost a akorát by jsme byly dehydratovaný takže problém by byl na světě hnedka, do porodky rozhodně povezu flašku z čistou neperlivou vodou, jestli narazím na nějakou PA které se to nebude líbit tak má smůlu já prostě budu pít dle potřeby
na rozvahu je asi jídlo ![]()
Kdyz ctu diskuze tak tam to pisou ze nesmeli nic pit, v recenzi na motol to taky psali tak nvm jestli jenom nekde
Kdyz ctu diskuze tak tam to pisou ze nesmeli nic pit, v recenzi na motol to taky psali tak nvm jestli jenom nekde
@Sylviii V každém případě se na ně v… normálně si vezmi sebou čaj nebo vodu jinak budeš dehydratovaná unavená je to zbytečné. Myslím že tohle je pozůstatek z doby kamené stejně jako názor typu ihned! po porodu se miminko musí změřit a zvážit je to životně důležitá procedura blbost neuvěřitelná ![]()
@ZdenkaF píše:
Petula : a kdy jdeš a kam?
mám to napsaný doma, je to nějaké speciální centrum, v práci to tu teď sebou nemám, ale dostala jsem to od svého mudr, takže jsem si ani žádné centrum nevyhledávala.
@Sylviii jo to je možné proto je hodně důležité aby jsi si nastudovala dopředu takovéhle věci a pak jsi zbytečně na sále netrpěla žízní jen pro to že nějaká kr.. PA ti to řekla. Myslím že odkaz co je nahoře je docela pěkně přehledný ![]()
@Sylviii píšou že je jsou škodlivé nebo a to v tomhle případě neefektivní ![]()
Nedokazu si predstavit, ze by me zasivali i ochlupeni, to je podle me blabol:D
@Sylviii ono jde o to že tahle procedura není nezbytně nutná jak to v některých porodkách podávají, ale rozhodně jsem pro už kvůly přesně jak píšeš šití aby se nezanítilo zbytečně nebo tak, já se holím stále ale představa že by mně holili v porodce ani omylem v klídku doma:-)
@Sylviii asi jsem divná ale představa cizí ženský co by mně holila ![]()