Poradna duly
Jana Čurdová
@lecka píše:
@Sylviii asi jsem divná ale představa cizí ženský co by mně holila
to je pěkně nechutná představa
já se holím pořád a pokud se ke konci neohnu přes pupek, tak přítel dokončí ![]()
@PetulaPl a další - já chodím na cukrovou pastu, ale bojím se že ve 3. trimestru už to fakt nepůjde, mimino už teď naposledy docela protestovalo a ležet na zádech taky nic moc (paní ke které chodím je světová, co jsem těhotná jsem tam vždycky 3× dýl než dřív, ale vůbec se mi nechce se vracet k žiletce. na druhou stranu, co se mi chce ještě míň, je nechat se oholit v porodnici, ble)
A jinak - ahoj všem, přidávám se mezi vás s termínem 12. 12. (první). Nevíme, jestli budeme mít kluka nebo holku, ani si to nechcem nechat říct, takže se do hlasování nezapojím (příbuzné možná trochu vytáčíme tím, že na otázku „už víte, co čekáte?“ s radostným úsměvem odpovídáme „mimino!“
). Jinak - kdo z vás je z Phy? Jste registrované v nějaké porodnici? A co takhle se někdy potkat nevirtálně? (mně je jasné, že spousta z těch věcí je někde ve starší diskusi, ale nějak jsem si neudělala domácí úkol
)
@lenka.tp já jsem z Prahy, rodit ale budu jinde. Jinak sraz mimo net klidne:-)
Ahoj, tak jsem Vas taky konecne nasla a pridavam se. Mame nadherny termin 1.12.2012 ale ztezi pochybuju ze malicka bude presna jak hodinky. Takze holcicka Julinka z Usti. Moc se na ni tesime.
Jen furt sama vysetreni a malo prohlidek
byla bych nejradsi videt ji kazdy tyden
Jste nejaka taky z Usti? Kolik jste holky zatim pribraly?;-)
@katasvagy to je krááásné datum:-) a překrásné jmeno my měli mít taky Julinku kdyby to byla holčička ale je to chlapeček
což neva druhy kluk ..no budou mít s tatkou na mě převahu..už ted Matysek 2roky a 8m s tatínkem mi davají zabrat
..jinak já mám nahoře 10 kilo:-(((( jsme z toho neštastná .jsme malinká a mám mega břuch
ale aspon má místo:-D ![]()
Já mám zatím +5 oproti předtěhotenské váze - ale v prvním trimestru jsem dost zhubla, takže vlastně +8… Zvlášť v posledních pár týdnech mi břicho roste úplně raketově ![]()
Já zatím + 4 kg, ale mám pocit, že mi za poslední týden břicho dost vyrostlo. Nejdřív mi je divný, že je nějaký malý a teď už mi to zase stačí ![]()
@katasvagy píše:
Ahoj, tak jsem Vas taky konecne nasla a pridavam se. Mame nadherny termin 1.12.2012 ale ztezi pochybuju ze malicka bude presna jak hodinky. Takze holcicka Julinka z Usti. Moc se na ni tesime.Jen furt sama vysetreni a malo prohlidek
byla bych nejradsi videt ji kazdy tyden
Jste nejaka taky z Usti? Kolik jste holky zatim pribraly?;-)
zatím 4kg nahoře
Proč já mám 6 KG nahoře a vy tak málo?:D, to je asi tím, že jsem před těhu vážila 38 tak jsem se rozežrala
, ale teď budu mít ještě víc určitě
@Sylviii píše:
Proč já mám 6 KG nahoře a vy tak málo?:D, to je asi tím, že jsem před těhu vážila 38 tak jsem se rozežrala, ale teď budu mít ještě víc určitě
To si děláš s původní váhou srandu ne?