Poradna duly
Jana Čurdová
Já mám zatím 8 kg nahoře. Myslím, že mi hlavně pomohlo, že mám teď na jídlo fakt klid a čas, takže jím pravidelně. To se mi nikdy dřív nedařilo (při škole a práci). Ale na to, kolik spořádám teď sladkýho, tak je to nádhera
A můj pohyb je jedna procházka denně. To by mě zajímalo, jesi jste začaly dělat nějaký speciální cviky na ulehčení porodu nebo podobně???
@Sylviii Tak to beru
Mně se totiž do ničeho nechce. Někdy je náročný i jenom ležet ![]()
@kacka_kk
cviky? já jsem docela ráda když se ráno dokážu zvednout z postele
posledních pád dnů hodně zloběj záda…
@kacka_kk Co jsem slyšela nic nepomáhá x/, já bych to stejně nedělala, jsem ráda, že vstanu z postele ![]()
Já mám zatím nahoře 8,5 kg, takže to zatím jde, poslední 3 kg za poslední měsíc, asi se probrala nebo co
ale jinak se mi zatím vyhýbají všechny těhotenský problémy, dobře spim, nic moc mě nebolí, tak snad ty poslední týdny budou taky ok.
@Baaru píše:
Já mám zatím nahoře 8,5 kg, takže to zatím jde, poslední 3 kg za poslední měsíc, asi se probrala nebo coale jinak se mi zatím vyhýbají všechny těhotenský problémy, dobře spim, nic moc mě nebolí, tak snad ty poslední týdny budou taky ok.
tak to máš super ![]()
Holky, žádala jste některá do té uzavřené skupiny „porod v prosinci 2012“?? Já už před pár dny a pořád žádná reakce :/
Tak už jen 3 dny do práce, juchůůůůůůů ![]()
sice je to teď šrumec, ale snad začíná lepší etapa v mém životě. Takže začíná poslední svobodný měsíc svého života ![]()
@Sylviii píše:
@Baaru jsem z práce teprv den a už mi hrabe, hrozně se nudím![]()
![]()
No já vím, taky se možná budu nudit, ale přesto si to hodlám užít ![]()
Mimimami: neboj kila po porodu se schazujou lehce