Poradna duly
Jana Čurdová
No rozhodně budu dlouho spát
do práce jsem vstávala v 5 ráno. Mám dva psy, takže to bude hodně procházek a výletů. Budu navštěvovat kamarády a tak podobně. Hlavně se těším na různé nakupování a plánování, zatím máme koupený jen kočár, takže musím ještě všechno sehnat. Jinak uvidím, vím, že to neni bůh ví jaká divočina
, ale chci mít hlavně klid
a bez povinností.
@Baaru Já se taky těšila jak se vyspím, přítel v sedum odešel do práce a už jsem neusla, takže taky paráda ![]()
@Sylviii Já taky nejsem schopná spát třeba do 10°° hod, ale už ten pocit, že nemusim, že mi ráno nezazvoní budík je skvělej. Teď v práci poslední tři týdny zaučuju novou kolegyni, s kterou to neni zrovna lehký a už jsem z toho tak vyčerpaná, že to ráda všechno hodim za hlavu. Jak se mi z práce nechtělo, tak teď už je mi to všechno jedno, ať se tam třeba po…
určitě mi to začne chybět, ale mimoš mě z toho klídku určitě vytrhne ![]()
@Baaru Taky jsem zaučovala novou a už se mi chtělo křičet
, jj teď si ten klid užívej až se mimi narodí tak to bude masakr ![]()
Tak mám na vás další dotaz (jelikož k doktorovi jdu až za 2 týdny) - Taky vás poslední dobou tak bolí pánev? Já vždycky když delší chvilu ležím a pak se zvednu, tak mě hrozně bolí mezi nohama (jakoby ty kosti) a chvilku trvá než to odezní a já přestanu vypadat, jak kdybych měla nas… v kalhotech. Nevím, jestli jsem tak přecitlivělá nebo je to normální?
Mě to teda nebolí, zase mě bolí kyčel
ale určitě je to normální, ta pánev celá se povoluje, aby tam pak dítě prošlo. A nejspíš bude hůř ![]()
Panev se roztahuje, tak je mozny ze to te boli, to je normalni ![]()
@kacka_kk píše:
Tak mám na vás další dotaz (jelikož k doktorovi jdu až za 2 týdny) - Taky vás poslední dobou tak bolí pánev? Já vždycky když delší chvilu ležím a pak se zvednu, tak mě hrozně bolí mezi nohama (jakoby ty kosti) a chvilku trvá než to odezní a já přestanu vypadat, jak kdybych měla nas… v kalhotech. Nevím, jestli jsem tak přecitlivělá nebo je to normální?
Mě taky bolí celá pánev i kosti mezi nohama. Nejdřív jsem si myslela, že je to divný, u prvního jsem to neměla. Ale asi to k tomu patří, a ted v posledních dnech mě to přestává.
@kacka_kk, @efkaa: mně dost bolelo SI skloubení, pomohlo cvičit http://www.cvicime.cz/…serie_a.html, doporučila mi to rehabilitační sestra… vždycky když ale nějakou dobu sedím, tak pak vstávám a mám pocit, že se prvních 10-20 vteřin učím znovu chodit ![]()
Ahojky holky, vím, že je už trochu pozdě, ale může se k vám přidat do skupiny prosinčátek?
@pedricko Někdy mám chvilky, kdy už bych vraždila:D, ale nejsem na tom až tak špatně
, co ty? kdy máš termín a co čekáš?:) Já 3. Prosince a budu mít Vanessku ![]()
@Baaru A co budeš dělat? Dej mi nějakej typ