Porod v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sylviii
16.10.12 18:33

@Baaru A co budeš dělat? Dej mi nějakej typ :D

• Citovat
  • Upravit
195
16.10.12 18:57

No rozhodně budu dlouho spát :) do práce jsem vstávala v 5 ráno. Mám dva psy, takže to bude hodně procházek a výletů. Budu navštěvovat kamarády a tak podobně. Hlavně se těším na různé nakupování a plánování, zatím máme koupený jen kočár, takže musím ještě všechno sehnat. Jinak uvidím, vím, že to neni bůh ví jaká divočina :), ale chci mít hlavně klid :) a bez povinností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
16.10.12 19:00

@Baaru Já se taky těšila jak se vyspím, přítel v sedum odešel do práce a už jsem neusla, takže taky paráda :D

• Citovat
  • Upravit
195
16.10.12 19:04

@Sylviii Já taky nejsem schopná spát třeba do 10°° hod, ale už ten pocit, že nemusim, že mi ráno nezazvoní budík je skvělej. Teď v práci poslední tři týdny zaučuju novou kolegyni, s kterou to neni zrovna lehký a už jsem z toho tak vyčerpaná, že to ráda všechno hodim za hlavu. Jak se mi z práce nechtělo, tak teď už je mi to všechno jedno, ať se tam třeba po… :D určitě mi to začne chybět, ale mimoš mě z toho klídku určitě vytrhne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
16.10.12 19:06

@Baaru Taky jsem zaučovala novou a už se mi chtělo křičet :D, jj teď si ten klid užívej až se mimi narodí tak to bude masakr :)

• Citovat
  • Upravit
275
18.10.12 23:11

Tak mám na vás další dotaz (jelikož k doktorovi jdu až za 2 týdny) - Taky vás poslední dobou tak bolí pánev? Já vždycky když delší chvilu ležím a pak se zvednu, tak mě hrozně bolí mezi nohama (jakoby ty kosti) a chvilku trvá než to odezní a já přestanu vypadat, jak kdybych měla nas… v kalhotech. Nevím, jestli jsem tak přecitlivělá nebo je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
19.10.12 06:28

Mě to teda nebolí, zase mě bolí kyčel :) ale určitě je to normální, ta pánev celá se povoluje, aby tam pak dítě prošlo. A nejspíš bude hůř :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
19.10.12 10:44

Panev se roztahuje, tak je mozny ze to te boli, to je normalni :)

• Citovat
  • Upravit
79
26.10.12 09:22
@kacka_kk píše:
Tak mám na vás další dotaz (jelikož k doktorovi jdu až za 2 týdny) - Taky vás poslední dobou tak bolí pánev? Já vždycky když delší chvilu ležím a pak se zvednu, tak mě hrozně bolí mezi nohama (jakoby ty kosti) a chvilku trvá než to odezní a já přestanu vypadat, jak kdybych měla nas… v kalhotech. Nevím, jestli jsem tak přecitlivělá nebo je to normální?

Mě taky bolí celá pánev i kosti mezi nohama. Nejdřív jsem si myslela, že je to divný, u prvního jsem to neměla. Ale asi to k tomu patří, a ted v posledních dnech mě to přestává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
26.10.12 09:26

@efkaa Jj, poslední dobou už mě to taky skoro nebolí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.10.12 14:00

@kacka_kk, @efkaa: mně dost bolelo SI skloubení, pomohlo cvičit http://www.cvicime.cz/…serie_a.html, doporučila mi to rehabilitační sestra… vždycky když ale nějakou dobu sedím, tak pak vstávám a mám pocit, že se prvních 10-20 vteřin učím znovu chodit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
29.10.12 15:39

Ahojky holky, vím, že je už trochu pozdě, ale může se k vám přidat do skupiny prosinčátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
29.10.12 16:30
  • Citovat
  • Upravit
135
29.10.12 17:19

@Sylviii

Děkuji. A jak se cítíte před finišem? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
29.10.12 17:22

@pedricko Někdy mám chvilky, kdy už bych vraždila:D, ale nejsem na tom až tak špatně :D, co ty? kdy máš termín a co čekáš?:) Já 3. Prosince a budu mít Vanessku :andel:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex