Porod v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
20.11.12 11:36

@Rajon jééééva, tak to Vám teda nezávidím… člověk už se těšil, že to příjde a ono nic :( tak ať Vám to dobře všechno dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
20.11.12 11:43

@Miold Já byla na monitoru včera, u doktora v ordinaci - cca na 20min, ale myslím, že ve větším městech posílají doktoři na ozvy do nemocnice. Já jsem teď 36+2 a byla jsem na tom poprvé - teď už budu chodit každý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
20.11.12 12:09

@Miold :mavam: Díky, už jsem se těšila, že to budeme mít za sebou, tak uvidím co zítra na ko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.11.12 12:45

@kacka_kk no já právě jdu k doktorovi na kontrolu až za 14 dní, teď jsem 36+3, tak nevím… říkal, že mě pošle při příští kontrole :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.11.12 09:43

Holky, máte už najitého dětského doktora? podle čeho jste vybíraly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.11.12 14:00

@lenka.tp já třeba moc na výběr neměla… hodně dětských lékařů mě odmítlo, že mají plno :(, tak hlavně shánějte co nejdřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
26.11.12 14:02

Já ještě nemám :zed:, vždy když jsme tam našla tak měla dovolenou nebo něco:D, chci tu ke které jsem chodila já, tak snad nebudou mít plno

• Citovat
  • Upravit
195
27.11.12 14:05

Tak děvčata, nestihla jsem dočítat, takže nevím, jestli jsme první, každopádně termín jsme měly 7.12. a malá se rozhodla dřív narodila se ve středu 21.11. Dnes nás pustili z porodnice, takže zatím se snažíme rozkoukat. :-) Porod byl celkem rychlý, na první dítko. V devět večer praskla voda a ráno v 5:16 se narodila. A to mi ještě ráno v poradně doktorka řikala, že všechno drží tak, jak má :lol: no každopádně přeji všem rychlé porody, ať už jste všichni pohromadě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
27.11.12 14:19

@Baaru Jee a měla jsi nějaký příznaky před porodem? U mě se nic neděje a to mám rodit „prej“ v neděli:D

• Citovat
  • Upravit
18
27.11.12 14:22

@Baaru velká gratulace :) hlavně zdravíčko oběma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
27.11.12 14:44

@Baaru, taky se připojuju ke gratulacím - a těším se, jak pro nás ostatní prvorodičky popíšeš co a jak :)
rázem mě přestalo uklidňovat dnešní tvrzení z poradny, že ještě mám tak týden dva čas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
27.11.12 14:49

@lenka.tp to mi říká doktorka, že to na porod nevypadá, ale že se to může ze dne na den změnit, což je pravda:P

• Citovat
  • Upravit
195
27.11.12 16:19

No v pondělí mi začala odcházet hlenová zátka a tokové jako pobolívání v podbřišku. V úterý porodna na gyndě a první monitor, obojí vyšlo v pohodě. Fakt se na mě ještě doktorka smála, že to je všechno k porodu, ale nic se ještě neděje, čípek drží. No a odpoledne už začali bolesti, ale netušila jsem, co a jak. Chodilo to po 7 minutách, ale celkem v pohodě. Ve sprše nic nezmizelo, Večer jsem šla ještě večer venčit pejsky a po cestě domů mi prdla voda, kolem desáté jsme byli v porodnici. Bolesti pořád tak nepravidelně, po 7, po 5 minutách a nechci Vás děsit, ale bylo to fakt pekelný. Nic podobnýho jsem nikdy nezažila. Jedině v horké sprše to trochu šlo, jinak jsem nenašla jedinou polohu, kde by se to dalo rozdejchat. Postupně se to otvíralo, až kolem čtvrt na pět jsem byla na pět :-) zavolala jsem příteli a jen dorazil, tak v pět jsem šli na sál. Kontrakce furt po těch 4 minutách, takže jsme na ně čekali a povídali si. Musim říct, že doktorka, sestřička i porodní asistentka byly naprosto úžasný, fakt nemám jedinou výhradu, i když mě furt nutili dýchat a tlačit a mě to prostě nešlo :-) pak asi na 3 kontrakce byla venku. Narodila se 37+5, 45 cm, 2580 g, takže prcek. Porod je fakt síla, ale bolest jsem zapomněla hned, jen ten pocit, kterej sem při tom měla se mě držel. Ale druhej den, když jsem koukala na tu malou, vím, že to za to stálo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
27.11.12 16:34

@Baaru to jsi měla rychlý viď? :)

• Citovat
  • Upravit
195
27.11.12 18:20

@Sylviii No ty, které porodí během 3 hodin, tak jim to asi rychlé nepřijde, ale mě překvapilo, že i když se ten čas rozdělil na 7 minutové úseky, tak to tak strašně rychle uteklo, až je to neuvěřitelné. Já jsem za to ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí