Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
To jo v každy nemocnici sou takovy i takovy zaleži na koho človek narazi.Me v Ta porodnici řekli když sem nemohla na nohy, tak co bude s tim vstavanim a při nasledne dalši hospitalizaci kvuli zanetu v nastřihu mi sestra řekla, manžel se ted o vas bude muset dobře starat aby si ješte mohl uživat, jak kdyby vypadla s 50 let. P.primař Holub ani nechtel ranu znovu šit řekl že dřiv se to vubec nezašivalo.
Mam fobii z porodu
Já jsem zatím s přístupem v Ta nemocnici spokojena, vsichni moc hodní a na porod se těším.
![]()
@Sotlin - tak to je super
Dnes se tam také chystám volat na registraci tak Ti přeji krásný, rýchlý, téměř bezbolestný porod ![]()
Přeju ti hladky prubeh porodu a vubec všem maminkam ktere to teprve čeka. Ja mam na porod jen negativni vzpominky, jo mam krasneho a zdraveho syna za to sem samo rada. Cisař taky boli ne že ne ale ja mela dvounasobnou bolest ted. Nemohla sem se pořadne postarat o maleho. Iinkotinence stolice je pořadny napor na psychiku. Utrpelo tim i vztah s manželem. Fakt nevim k čemu to všechno je.Ted dochazim k fizioterapeutce, musim cvičit, což mi nevadi ale tomuhle všemu se dalo předejit. Nesouhlasim s maminkama ktere tvrdi že že nektere ženy si zbytečne vydupavaji cisaře aby se vyhnuly bolesti a podle nich je to špatne. Neni a co žena to jine vnimani.Po tehle,,klasice" si přijdu jak po nasilnem činu jinak to snad ani nejde nazvat, jak kdyby mi vyrvali i kus meho ja. Šilenej zažitek.
Nejvic me ale nadzvedlo že jak u prvniho tak i druheho porodu šlo vždy o život mych synu, sme v 21 stoleti a pořad se to deje
@kachlič píše:
Přeju ti hladky prubeh porodu a vubec všem maminkam ktere to teprve čeka. Ja mam na porod jen negativni vzpominky, jo mam krasneho a zdraveho syna za to sem samo rada. Cisař taky boli ne že ne ale ja mela dvounasobnou bolest ted. Nemohla sem se pořadne postarat o maleho. Iinkotinence stolice je pořadny napor na psychiku. Utrpelo tim i vztah s manželem. Fakt nevim k čemu to všechno je.Ted dochazim k fizioterapeutce, musim cvičit, což mi nevadi ale tomuhle všemu se dalo předejit. Nesouhlasim s maminkama ktere tvrdi že že nektere ženy si zbytečne vydupavaji cisaře aby se vyhnuly bolesti a podle nich je to špatne. Neni a co žena to jine vnimani.Po tehle,,klasice" si přijdu jak po nasilnem činu jinak to snad ani nejde nazvat, jak kdyby mi vyrvali i kus meho ja. Šilenej zažitek.
Nejvic me ale nadzvedlo že jak u prvniho tak i druheho porodu šlo vždy o život mych synu, sme v 21 stoleti a pořad se to deje
můžu se zeptat, co bylo špatně?
@kachlič Je mi moc líto, že si měla těžký a komplikovaný porod, ale myslím, že už stačilo. Dvakrát si tu popsala, jaké komplikace tě potkaly, holky si to mohou přečíst a už není nutné děsit ostatní. Všechny ženské vědí, že porod bolí, může být i komplikovaný, ale proč se tím stresovat předem…Já přeji holkám pokud možno co nejpohodovější porod, at už přirozený nebo císařem. Tato diskuze je o zkušenostech s Ta porodnicí, ok, napsala si svou zkušenost, není moc dobrá, ale nač to stále popisovat v nejhrůznějších barvách…
@Sotlin @verca.d Vám holky přeji jen příjemné vzpomínky na vaše porody!!!
Jo a všem vám přeji klidné prožití svátků vánočních a do nového roku 2014 jen to nejlepší!!!
PŘEJI VŠEM KRÁSNÉ VÁNOCE AT UŽ JSEM 2(3) V 1, NEBO NE, HLAVNĚ HODNĚ ZDRAVÍ, KRÁSNÉ PORODY, ZDRAVÁ MIMINKA A BUDTE ŠTASTNÉ ![]()
TAké přeji. ŠIMONEK se nám narodil dnes v 15.57 ma 3360g a 50 cm. A nakonec šel císařem. Všechno v pořádku a doktori skvělí. Jedine co mě teď trápí je to že není u mě. Ale jsem mrtvá. ![]()
Děkujeme.
teda holky zavinovani dělohy nic moc stav. Měla jste to nějaká? Přijde mi to jako kontrakce. Úplně stejné.
@Sotlin …to bude dobré, trvá to jen pár dní a pokud by tě to zlobilo i doma, dá se na to vzít Panadol Novum, zabere a můžeš jej i při kojení
.
Užívej malého a ať se má v životě jen dobře! ![]()
…holky, užijte si pohodové, nikým a ničím nerušené vánoční svátky se svými blízkými a nezapomeňte, že přání vyslovená pod vánočním stromečkem se plní!!
![]()
@Sotlin Jeee, tak skoro vánoční dáreček!!!
Moc gratuluji a neboj, až se trochu dáš do kupy, dají ti malého k sobě a už vás nic nerozdělí!!! To bude dnes štědrý den!!! ![]()
Já byla ráda, když mi sestřičky malou těch pár hodin po porodu pohlídaly. Sice jsem stejně nespala, ač to bylo v noci, ale aspon trochu odpočinout…Já cítila zavinování dělohy hodně při kojení, jak se vyplavuje nějaký ten hormon, co zavinutí podporuje, tak to nebylo moc příjemné. Ale bolest spíš jak při menstruaci, ale každá ženská je jiná a má to jiné…
Krásné Vánoce, klidnou atmosféru provoněnou vánoční radostí a cukrovím a těm, které čeká porod jen samé pozitivní zážitky
Já se budu těšit na začátku ledna jestli se s některou maminkou tady z emimina v Táborské porodnici setkáme
![]()
P. S.: a neskromně si přeji pod stromeček ať je u mého porodu jen sympatická porodní asistentka a Štěpánek a mám to jak se říká "za pytlík pomerančů - tedy rychle, skvěle, bezbolestně
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.