Porod v Táboře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1835
11.9.13 20:01

@Haniii …já už mám dvě holky, ale měla jsem v tomhle těhu nějaké komplikace a na příjmu jsem chytla právě Štěpánka a bylo to moc fajn, uklidnil mě, že je mimi v pořádku, brečela jsem jak želva, měla jsem předtím zamlklé těhu, takže o to víc jsem začátek tohohle těhu prožívala. On je opravdu skvělej, pozdě večer se přišel ještě podívat osobně, zda něco nepotřebuji a jen tak popovídat, no jo, být mladší, tak se zamiluju :-) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
11.9.13 20:03

…jinak mám několik osobních zkušeností přímo s přimařem a i když to bude odborník, po lidské stránce je totální troska, o empatii k pacientovi nikdy neslyšel, a dle mého je tato důležitou součástí skvělého doktora hned za profesními zkušenostmi! Prostě je to typickej chlap s syndromem Napoleona (co nemá do výšky, to si kompenzuje příšerným přístupem k ženám). Chtěla bych vidět jak by se cítil při problémech s prostatou u uroložky, která by s ním jednala jako s další jalovicí v řadě…, uffff. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
12.9.13 09:34

porod

@plysatko on se většinou někdo najde kdo to dokáže všechno trochu znepříjemnit ale naštěstí je to jen jeden člověk, pokuď se ostatní chovaji z personálu pěkně tak to je paráda a musíme každá doufat že na primáře narazíme co nejméně já bych byla ráda kdybych ho tam nepotkala vůbec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5658
12.9.13 09:49
@plysatko píše: …jinak mám několik osobních zkušeností přímo s přimařem a i když to bude odborník, po lidské stránce je totální troska, o empatii k pacientovi nikdy neslyšel, a dle mého je tato důležitou součástí skvělého doktora hned za profesními zkušenostmi! Prostě je to typickej chlap s syndromem Napoleona (co nemá do výšky, to si kompenzuje příšerným přístupem k ženám). Chtěla bych vidět jak by se cítil při problémech s prostatou u uroložky, která by s ním jednala jako s další jalovicí v řadě…, uffff. :zed:

Jak já vždycky vzpomínám na „Boží mlýny“ a říkám si ono tě to „polobožství“ jednou dožene až to budeš nejmíň čekat! A vybereš si to i s úroky! :pocitac: :pocitac: :pocitac: Asi každá už jsem měly tuhle zkušenost s „napoleonskými zakomplexovanými pidimuži“ ale SNAD už to budou do budooucna jen vyjímky a roste další profesionální, empatická generace ŠTĚPÁNKŮ :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
12.9.13 19:53

@verca.d „empatická generace Štěpánků“…to je krásné :oops:
Já zrovna v úterý vezla otce do Tábora večer na pohotovost (naštěstí už je doma, nebylo to nic hrozného) a parkovala jsem uvnitř areálu, právě pod oknama porodnice. V některých byla tma, někde tlumené světlo, někde se svítilo…tak jsem našla okna, kde jsme s Aničkou trávily první dny společného života a chytla mě taková nostalgie…Je možné že i 8 měsíců po porodu a už jen částečném kojení mám hormony rozházené? Nebo že by se ze mě mateřstvím stala ještě větší cíťa? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5658
13.9.13 07:46

@Haniii - Haničko prosím Tě mám ještě dotaz ohledně zapisovánní váhy miminek v Táboře?… vážila jsi Aničku sama a pak zapisovala do tabulky nebo to dělala sestřička? a měli jste váhu na pokoji digitální nebo takovou tu klasickou s rafičkou. Díky za zodpovězení :hug: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
13.9.13 08:51

@verca.d vážili je každe ráno sestřičky buď si je vzali a nebo jsme tam šla i s malou.Ale váha je na pujčení na pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
13.9.13 09:25

Dotaz

Holky, ještě dotaz je tam nějaké připojení na internet v porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
13.9.13 09:25

@verca.d Tak já to měla trochu jinak, ale nevím, zda se to změnilo..Malou samozřejmě vážila dětská doktorka při vizitě a ráno sestřičky. Jinak na pokoji jsme měli normálně po celou dobu pobytu dětskou váhu, digitální. My ale byly kus ženské a ač nám jednou řekli, že máme zkusit vážit před a po kojení, tak nám to s druhou maminou na pokoji nějak nešlo, tak jsme se na to vyprdly..ale váhu jsme měly normálně na pokoji k dispozici. Mimise má ale čerstvější zkušenost, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
13.9.13 09:28

@Pavla35 Hele tak to nevím, po tom sem se nějak nepídila..Třeba holky budou vědět. Ani nevím, zda jsem zkoušela, zda nějaká wi-fi je nebo ne. Každopádně jsem na internetu nebyla, ale už nevím z jakého důvodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
13.9.13 09:34

@Pavla35 …wifi tam jen ale z pravěku, musíš si na recepci za poplatek půjčit stick do PC, platí se vratná záloha 500,– Kč a za každý den připojení se platí 40,– Kč, k tomu hodně záleží, kolik lidí to má půjčené, od toho se odvíjí pak i rychlost, většinou jak šnek :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
13.9.13 09:38

@plysatko tak to bude asi lepší když si ho nechám zapojit do telefonu. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
13.9.13 09:45

@Pavla35 …určítě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
13.9.13 09:45

@Pavla35 …a kdy se tam chystáš? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
13.9.13 11:14

Termín mám za 30 dní, tak doufám že tak za 15 dní už bych tam mohla být :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková