Porod v Táboře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3353
29.5.13 19:02

@Haniii Já právě taky zaslechla spíš dobré hodnocení! Proto by mě ani nenapadlo jít rodit jinam, to až teď. No asi jsem měla smůlu, teď jsem ráda, že budu jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
30.5.13 09:34

Já rodila v Táboře 3 a jinou porodnici bych nechtěla. Lékaři. sestry a porodní asistentka bez konkurenční. Naposled jsem tam rodila v loni tento den a la bych klidně zas. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
30.5.13 09:39

@vlker tak já tam přijela v loni 27.5 s poslíčky po 5 min v noci. na 3 cm otevřená. Myslela jsem že rodím. Protože pravidelné posly no…A byla jsem na sále. nic mi nevyvolávali. Ptala se mně dr jestli chci, ale řekla jsem ne. Tak mně ráno pustili. Tak že si myslím, že je to taky o tom, jak kdo je citlivý, jak kdo co pochopí a jak si lidi padnou do oka. Já byla max spokojená. Vše vysvětleno. I když jsme rodila po 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
30.5.13 10:21

@Haniii Tak to brát taky nebudu mám akorát zabalene ponožečky pro malou pro jistotu. A vložky tam davaji taky? já koupila balík těch poporodních a mam ještě svoje na ktere jsem zvyklá. Košile mám 3 svoje tak snad to postačí. a ty kalhotky mám čtvery svoje sebou tak snad to taky nějak zvládnem. A co šití po porodu? Davají vypadavaci stehy nebo se pak chodí na vytahovaní? z toho mám asi největší strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
30.5.13 10:41

Dávají vypadávací stehy. Porodnické vložky byly neomezeně k dispozici. Já poporodní vložky používala co nejdéle, stejně tak ty síťové kalhotky jsem nosila co nejdéle. Opravdu to chce větrat. Když si moc brzo vezmeš obyč kalhotky a nějakou neprodyšnou vložku, tak tomu moc nepomůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
30.5.13 11:04

@nestela ok děkuju za rady. Já těch siťovanejch kalhotek mam víc tak je budu nosit asi i doma aby se to dobře hojilo.Tak snad to nějak zvládnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
30.5.13 11:45

@Petra2829 Jak jsem psala, nikomu nic nevnucuju :nevim:. Mě je to fuk, já jdu jinam, jen mi přijde fér napsat svůj názor, protože i když je negativní, tak je to má zkušenost. A myslim, že zrovna nejsem nějaká cíťa, ale ono když posloucháš těsně před porodem, že kvůli tobě bude dítě mentální nebo že ti umře, tak to mi přijde silný kafe. A to nic nepřibarvuju, to jsou přímo slova p. doktorky. Já jen seděla a byla ticho, dokonce jsem jí tohle i odkejvala, jakože samozřejmě nechci aby dítě bylo mentální. Jen má původní otázka byla, jestli bych mohla rodit přirozeně. Na to jsem se dozvěděla tohle, přitom min 4 doktoři mi řekli pravý opak. Tohle si podle mě doktor nemůže dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
30.5.13 11:56

@vlker však názor beru. pokud ti to řekli nebo někomu, asi bych tam také nebyla, to je jasné. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
30.5.13 12:12

@Petra2829 Jasně, v pohodě. Ona toho doktorka řekla ještě víc, ale to už jsem radši zapomněla :mrgreen:
No hlavní je, abychom každá byla spokojená ať rodíme kde rodíme :). Tak přeji všem co nejpohodovější porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.5.13 17:13

porodnice v Tabore...

Ahoj.. chtela bych se zeptat, jestli musim mit dopredu nahlaseny termin porodu v porodnici? Kamaradky se tam byli podivat pred porodem a vyplnit naky papiry k porodu, ale moje doktorka rika, ze se nemusim predem hlasit, ze me musi vzit.Pry jen ve velkych mestech se hlasi, aby meli misto.Mam rodit koncem cervence. Poradite nekdo :think: diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
31.5.13 17:57

@bohemia No a ona tě nepošle na monitor? Ke konci těhu? mě doktor objednal do Tábora na monitor a chodím tam a sepsali se mnou papíry abych když přijedu rodit už nemusela nic vypisovat atd. A já jsem klidnější, že o mě vědí. A kdybych přenášela tak mě budou hlídat už v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
31.5.13 19:33

Už to tu některá holka odpověděla, ale jen potvrdím. Poporodní vložky jsou na záchodě k dispozici v neomezeném množství a kalhotky teda dali jen jedny hned po porodu, abych měla co na sebe než jsem byla schopná si svoje vyhrabat z tašky. Točila jsem dvoje, jedny vyprat, sušit a druhé na sobě, schnou děsně rychle. A doma jsem je pak nosila snad celé šestinedělí, pro hojení šití jsou opravdu nejlepší. Stejně tak bych se nehrnula do „klasických“ vložek, nejsou prodyšné. Nejlépe na hojení je chodit doma v županu či sukni, aby spodek pěkně větrat…Stehy dávají vypadávací, takže se nikam nemusí…
Hlásit tp jistě nemusíš, vezmou tě. Ale možná je lepší si tam zajet dřív, prohlédnout a sepsat porodopis, at máš při porodu klid. Já tam také chodila na monitor, před termínem a i pak po termínu, když se malé nechtělo na svět ;) Ale někteří gynekologové mají monitor v ordinaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.5.13 20:31

Dekuju za rady :) a jeste se zeptam na sepsani porodopisu potrebuji nejaky papir od meho gynekologa nebo muzu jet sama a budu potrebovat jen prukazku pro tehotne? Taky jsem od kamaradky dostala list veci co si mam vzit s sebou, ze to pred porodem dostala v TA porodnici a tady ctu, ze jste skoro vsechno dostali tam… :roll: nebo je to na kazdem co si vezme a co bude pouzivat z porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
1.6.13 19:48

@bohemia Žádný papír nepotřebuješ. Jen bych si tam třeba zavolala, kdy můžeš přijít a oni ti poví nejvhodnější termín a čas. Pokud budeš chtít, udělají ti i prohlídku porodního sálu, když bude nějaký volný. Seznam ti dají, ale je to více méně na tobě, co budeš používat své a co jejich. My jsme ti napsaly, co je k dispozici, ale pokud budeš chtít nosit své košile či mít mimčo oblečené do svého oblečení, plenek tak můžeš…ale k dispozici ti dají i erární.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.6.13 20:02

Dekuju moc..radsi se informuju, kazda porodnice to ma trosku jinak, takhle aspon vim co a jak.Muj gynekolog je trosku na prd a moc mi toho nerekne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková