Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Pavla35 …nechvátej, pak už se nevyspíš
. Budu držet pěstičky, ať to máš rychle za sebou!
Ahojky, má tu některá z Vás termín porodu konec listopadu, začátek prosince a půjde do Tábora? ![]()
Ahoj holky, tak se hlásím už jsem doma z porodnice z malím pokladem, vážil 3480g a měřil 48cm, porodnice v Táboře super nemůžu si na nikoho a na nic stěžovat, škoda že takhle to nefunguje všude ![]()
@Pavla35 Gratuluji!!! Trošku před termínem, měla si ho až za pár dní, ne? A je to chlapeček, že píšeš „měl“ nebo je to vztažené k tomu pojmenování poklad? Proti naší malé to je drobek, ale pěkné míry…takové akorát…
A co Štěpánek, potkalas ho tam? ![]()
@Pavla35 taky se přidávám ke gratulaci
Já se tam chystám příští měsíc a jsem zase o něco klidnější, že tam je ta péče v pořádku. Přeji Vám hodně zdravíčka a štěstíčka. ![]()
@Haniii ¨jj chlapeček a narodil se o 14 dní dřív, měla jsem tu čest se tam potkat ze Štěpánkem
při propuštění
je to doktůrek šikovnej
![]()
@veveruska23 Děkuji,jo je to tam opravdu fajn, všichni se chovaji moc pěkně a jsou milí, uteklo mě to tam hrozně rychle díky přístupu ostatních ![]()
Ahojky,
já se chystám do nemocnice koncem prosince, termín mám 24.12. vánoční dáreček, tak doufám, že takhle kolem vánoc tam budou taky všichni milý a fajn. ![]()
@Sotlin Ahoj, určitě budeš spokojená všichni tam jsou fajn a moc hodný
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.