Porod v Táboře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
590
1.10.16 15:42

@LenkaLinka Já při prvním porodu měla dr. Přibylovou, působila na mě trochu „ráznějším“ dojmem, ale v pohodě. U druhého porodu mladičká dr. Vanková, dle mého slovenka, také jí tu někdo zminoval a ta byla milá. Ale já na porodním sále ani v jednom případě moc času nestrávila, tak nemohu úplně objektivně hodnotit, jak se chovají, když je třeba nějaký problém, těžší porod a tak…Na vizitách a předtím při prohlídkách na monitoru jsem se potkala i s dalšími doktory a Štěpánek (Hájek) rozhodně v příjemnosti vede na plné čáře :P :srdce: Takže si zatím narazila na klenot zdejší porodnice :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.16 09:38

@LenkaLinka Přibylová - nejdřív jela podle „jejich pravidel“, ale nakonec jsme se dohodly a obě jsme byly spokojené, takže za mě super. Bursíková - s tou jsme si vůbec nesedly, když není po jejím, tak je dost nepříjemná. A ještě mladá blonďatá slovenka - arogantní i k doktorům, rázná, v kontrakcích jsem musela rychle vylézt na kozu a ještě jsem dostala vynadáno, že lezu pomalu a ona se nestihla podívat :roll:. Před porodem jsem měla tu čest s primářem a v pohodě, neměla jsem problém, s Hájkem jsem se potkala po porodu a taky dobrý :).

• Citovat
  • Upravit
2299
6.10.16 10:31

V obou případech dr. Tůmová. Náhoda. Velice příjemná. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
5.3.17 17:57

Tak jsem rodila 7.října v Táboře a byla jsem moc spokojena. Sice to manžel nestihl na sál o 2 minutky :mrgreen:,ale byl tam super personál, všichni zlatý. Rodila mě taková drobná blond slovenka, nemůžu si vybavit jméno. Pokud se rozhodneme pro 3. mimi, tak rozhodně Tábor :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.9.17 12:42

Tak jsem prelouskala celou diskuzi a už se tolik nebojím. Budu rodit sice az v pulce února, ale chci byt pripravena na vsechno. Jen doufam, ze se za ty roky porodnice nezmenila k horsimu a budu taky tak nadsena jako vy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.18 13:47

Zdravím všechny z Tábora a okolí! :mavam:
Maminky, prosím o vložení hodnocení porodnice Tábor, pomůžete ostatním budoucím maminkám s výběrem porodnice.

Moc děkuji a všem těhotným držím palce! :srdce:
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková