Porod v Táboře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35.Pavla
22.8.13 11:40

Ten maliníkový čaj si chci taky koupit ale to lněné semínko to bych asi nedala, jinak já měla bolesti i z porodem u dcery 26 hodin a u syna 15 hodin tak jsem zvědavá teď i když dřív nedali ještě žádnou tabletu na urychlení nic dneska už prý dávaji tak uvidím, já jsem nemohla ani nic pít ani jíst to byl ještě zákaz teď nevím jestli rodičky nechaji aspon napít

• Citovat
  • Upravit
590
22.8.13 11:55

Určitě jo, můžeš pít a když ti to půjde myslím, že i jíst. Třeba aspon kousnout banánu, hroznový cukr nebo něco na energii. Druhá věc je, že na to ženské asi nemají ani pomyšlení. Každopádně zakázané to není…To lněné semínko není nic moc, ale dá se to. Kamarádka ho též jedla a jako prvorodička to měla za 4h za sebou, což si myslím je také krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35.Pavla
22.8.13 12:07

@Haniii A to lněné semínko koupim ve zdravé výživě?

• Citovat
  • Upravit
590
22.8.13 12:21

Bud ve zdravé výživě nebo myslím, že by se sehnalo i v nějakém větším supermarketu. Bud je drcené nebo vcelku a to by se mělo nadrtit, aby se z něj lépe uvolnil ten „sliz“ jak já jsem si to pojmenovala. No a ten se právě dostane i do porodních cest a mimčo by mělo snáze „klouzat“ ven. Aspon tak nějak mi to bylo hodně zjednodušeně vysvětleno…A je to i dobré na trávení, proti zácpě a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
23.8.13 12:47
@35.Pavla píše:
Ještě otázečka, kolik se platí když bude manžel u porodu?

nám řekli, že se tento poplatek tuším od letošního května zrušil, že je otec u porodu zdarma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.13 20:28

Ahoj, měla bych otázku…ten maliníkový čaj je jedno jaký koupím…nebo by jste mi nějaký doporučili? Ani nevím, kde jej koupit…v lékárně? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
5.9.13 09:00

@veveruska23 Já ho koupila běžně v lékárně a byl to obyč, pytlíkový myslím od Megafytu. Asi se dá koupit i sypaný, ale na to já jsem moc pohodlná, pytlík je pytlík :) Když řekneš, že chceš maliníkový čaj, tak ti dají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35.Pavla
5.9.13 10:41

Já ho zrovna včera kupovala v lékárně a měli jen obyč. pytlíkový tak jsem ho vzala ale jen na mě koukla a věděla proč ho chci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5658
5.9.13 11:14

Ahoj holky :mavam:
super diskuze! hltám každé vaše slovo :lol: prvního syna jsem rodila v Písku a katastrofa :evil: teď s druhátkem jsme se rozhodli vyzkoušet Tábor. Jsme přesně na půl cesty mezi Táborem a Pískem tak je to pro nás úplně jedno.
díky moc za vyčerpávající informace :potlesk:
Zatím jsem z Tábora nadšená, jen jeden negativní názor, což je super :) :D
Termín mám na konci prosince tak třeba se tam s některou potkáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35.Pavla
5.9.13 11:30

Ahoj, mě to čeká během 5 týdnů porod v Táboře určitě sem pak taky napíšu příspěvek :)

• Citovat
  • Upravit
590
5.9.13 15:47

My co už to „máme za sebou“ budeme čekat na vaše zkušenosti, zda budete spokojené stejně jako my :) Věříme, že ano a přejeme co nejklidnější porody!!!
@verca.d Já měla před rokem termín 29. prosince. Říkala jsem, že o Vánocích rodit nechci, ale že takový Silvestr by nebyl špatný, aspon by bylo každý rok co slavit :D No nakonec si malá dala načas a počkala si až do 8.1., kdy druhý den už bychom nastoupily do porodnice stejně na vyvolání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35.Pavla
5.9.13 17:07

Já věřím že budeme stejně spokojené jako vy maminy :) jen i z doslechu slyším že tam nikomu jedinej kdo neseděl byl primář tak snad ho zrovna nebudu mít u porodu :twisted: ale tak co taky bych to zvládla

• Citovat
  • Upravit
590
5.9.13 20:14
@35.Pavla píše:
Já věřím že budeme stejně spokojené jako vy maminy :) jen i z doslechu slyším že tam nikomu jedinej kdo neseděl byl primář tak snad ho zrovna nebudu mít u porodu :twisted: ale tak co taky bych to zvládla

Také jsem slyšela, ale já ho tam vůbec nepotkala. Ani když jsem chodila na monitor ani pak po termínu, kdy jsem tam byla 3× týdně na monitoru a kontrole, tak ani jednou jsem ho ani nezahlédla. Vždy jen doktorky a nebo ten mladý sladký sympaťák, do kterého se zakoukala většina maminek :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5658
5.9.13 21:35
@Haniii píše:
My co už to „máme za sebou“ budeme čekat na vaše zkušenosti, zda budete spokojené stejně jako my :) Věříme, že ano a přejeme co nejklidnější porody!!!
@verca.d Já měla před rokem termín 29. prosince. Říkala jsem, že o Vánocích rodit nechci, ale že takový Silvestr by nebyl špatný, aspon by bylo každý rok co slavit :D No nakonec si malá dala načas a počkala si až do 8.1., kdy druhý den už bychom nastoupily do porodnice stejně na vyvolání.

tak to jsem zvědavá jestli budeme mít dětičky přesně na den po roce :D já mám prvního chlapečka prosinčátko tak uvidíme jestli druhátko bude v prosinci či lednu. Zatím to vidí doktor na prosinec, zkracuje se mi čípek tak uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35.Pavla
6.9.13 08:29

Ahoj holky, ještě otázečka museli jste mít v průkazce i razítko z EKG do porodnice, v některých porodnicích ho prý chtěji. Díky :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková