Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Určitě jo, můžeš pít a když ti to půjde myslím, že i jíst. Třeba aspon kousnout banánu, hroznový cukr nebo něco na energii. Druhá věc je, že na to ženské asi nemají ani pomyšlení. Každopádně zakázané to není…To lněné semínko není nic moc, ale dá se to. Kamarádka ho též jedla a jako prvorodička to měla za 4h za sebou, což si myslím je také krásné.
Bud ve zdravé výživě nebo myslím, že by se sehnalo i v nějakém větším supermarketu. Bud je drcené nebo vcelku a to by se mělo nadrtit, aby se z něj lépe uvolnil ten „sliz“ jak já jsem si to pojmenovala. No a ten se právě dostane i do porodních cest a mimčo by mělo snáze „klouzat“ ven. Aspon tak nějak mi to bylo hodně zjednodušeně vysvětleno…A je to i dobré na trávení, proti zácpě a tak…
@35.Pavla píše:
Ještě otázečka, kolik se platí když bude manžel u porodu?
nám řekli, že se tento poplatek tuším od letošního května zrušil, že je otec u porodu zdarma ![]()
Ahoj, měla bych otázku…ten maliníkový čaj je jedno jaký koupím…nebo by jste mi nějaký doporučili? Ani nevím, kde jej koupit…v lékárně? díky
@veveruska23 Já ho koupila běžně v lékárně a byl to obyč, pytlíkový myslím od Megafytu. Asi se dá koupit i sypaný, ale na to já jsem moc pohodlná, pytlík je pytlík
Když řekneš, že chceš maliníkový čaj, tak ti dají…
Já ho zrovna včera kupovala v lékárně a měli jen obyč. pytlíkový tak jsem ho vzala ale jen na mě koukla a věděla proč ho chci
![]()
Ahoj holky ![]()
super diskuze! hltám každé vaše slovo
prvního syna jsem rodila v Písku a katastrofa
teď s druhátkem jsme se rozhodli vyzkoušet Tábor. Jsme přesně na půl cesty mezi Táborem a Pískem tak je to pro nás úplně jedno.
díky moc za vyčerpávající informace ![]()
Zatím jsem z Tábora nadšená, jen jeden negativní názor, což je super
![]()
Termín mám na konci prosince tak třeba se tam s některou potkáme ![]()
Ahoj, mě to čeká během 5 týdnů porod v Táboře určitě sem pak taky napíšu příspěvek ![]()
My co už to „máme za sebou“ budeme čekat na vaše zkušenosti, zda budete spokojené stejně jako my
Věříme, že ano a přejeme co nejklidnější porody!!!
@verca.d Já měla před rokem termín 29. prosince. Říkala jsem, že o Vánocích rodit nechci, ale že takový Silvestr by nebyl špatný, aspon by bylo každý rok co slavit
No nakonec si malá dala načas a počkala si až do 8.1., kdy druhý den už bychom nastoupily do porodnice stejně na vyvolání.
Já věřím že budeme stejně spokojené jako vy maminy
jen i z doslechu slyším že tam nikomu jedinej kdo neseděl byl primář tak snad ho zrovna nebudu mít u porodu
ale tak co taky bych to zvládla
@35.Pavla píše:
Já věřím že budeme stejně spokojené jako vy maminyjen i z doslechu slyším že tam nikomu jedinej kdo neseděl byl primář tak snad ho zrovna nebudu mít u porodu
ale tak co taky bych to zvládla
Také jsem slyšela, ale já ho tam vůbec nepotkala. Ani když jsem chodila na monitor ani pak po termínu, kdy jsem tam byla 3× týdně na monitoru a kontrole, tak ani jednou jsem ho ani nezahlédla. Vždy jen doktorky a nebo ten mladý sladký sympaťák, do kterého se zakoukala většina maminek ![]()
@Haniii píše:
My co už to „máme za sebou“ budeme čekat na vaše zkušenosti, zda budete spokojené stejně jako myVěříme, že ano a přejeme co nejklidnější porody!!!
@verca.d Já měla před rokem termín 29. prosince. Říkala jsem, že o Vánocích rodit nechci, ale že takový Silvestr by nebyl špatný, aspon by bylo každý rok co slavitNo nakonec si malá dala načas a počkala si až do 8.1., kdy druhý den už bychom nastoupily do porodnice stejně na vyvolání.
tak to jsem zvědavá jestli budeme mít dětičky přesně na den po roce
já mám prvního chlapečka prosinčátko tak uvidíme jestli druhátko bude v prosinci či lednu. Zatím to vidí doktor na prosinec, zkracuje se mi čípek tak uvidíme ![]()
Ahoj holky, ještě otázečka museli jste mít v průkazce i razítko z EKG do porodnice, v některých porodnicích ho prý chtěji. Díky ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ten maliníkový čaj si chci taky koupit ale to lněné semínko to bych asi nedala, jinak já měla bolesti i z porodem u dcery 26 hodin a u syna 15 hodin tak jsem zvědavá teď i když dřív nedali ještě žádnou tabletu na urychlení nic dneska už prý dávaji tak uvidím, já jsem nemohla ani nic pít ani jíst to byl ještě zákaz teď nevím jestli rodičky nechaji aspon napít