Porodné 2011
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tomikate píše:
HROMNICE:
Plnně s tebou souhlasím!! Já sama to porodné vždy použila jen do miminka a ještě to ani nestačilo!! Takže ty kecy, že porodné není třeba, rozhodně neberu!! My si další mimi pořídili teď v září a už jsme moc dobře věděli, že asi žádné porodné nebude, takže i tak jsme se do toho dali.Ale zamrzí to každou maminku. Jestli že ale někdo vydělává statisíce, tak se nedivím, že porodné nepotřebuje!!!!
Víš co by mně docela zajímalo jestli třeba taková paní Nečasová si bylo proto porodný taky
a věřila by jsem tomu že jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tomikate píše:
Jestli že ale někdo vydělává statisíce, tak se nedivím, že porodné nepotřebuje!!!!
Tak s tím taky souhlasím, prostě porodné by nemělo být pro všechny jako dosud…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
El-Brno píše:
Proč cikáni? Bože, koukni se tady na tomto portálu je tolik ženských, který se snaží obelhat stát pro dvoukorunu!!! A navíc, nevím s čím souhlasíš, když já právě naopak psala, že by dávky měly získávat rodiny, které to potřebují a ne milionáři…
to jsem v tom vzteku napsala blbě samozřejmě že nesouhlasím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hromnice píše:El-Brno píše:to jsem v tom vzteku napsala blbě samozřejmě že nesouhlasím
Proč cikáni? Bože, koukni se tady na tomto portálu je tolik ženských, který se snaží obelhat stát pro dvoukorunu!!! A navíc, nevím s čím souhlasíš, když já právě naopak psala, že by dávky měly získávat rodiny, které to potřebují a ne milionáři…
A ty bys teda porodný úplně zrušila? Když teda ne milionářům a ne lidem bez příjmů? To by možná totiž bylo nejlepší, aspoň by si nikdo nezáviděl a nedalo by se nic obelhat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne nezrušila, já by jsem to porodný nechala úplně normálně jak to bylo doposud a pokud by chtěli nějakou změnu, tak by jsem to možná povolila jen na první dítě anebo by jsem ho třeba snížila na 8000kč ale prostě aby to zůstalo
no nic nic nezměníme hlavně že budeme mít zdraví děti, nějak bylo je a bude
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já asi budu muset z této diskuze odejít, protže toto téma mě dokáže tak rozčílit / slušně řečeno / Je to akorát bordel a dělají si s náma co chtějí!!! Jak s dobytkem.Hlavně, že chtějí zvýšit porodnost.Ale i to málo nám seberou. A my Češi jsme jak stádo ovcí a na všechno přikyvujem a necháme si všechno líbit. Ti nahoře se maj jak prasata v žitě.Ty by nevystačili s tím co si tady vydělá normální člověk, ani dva dny!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, takže to už vůbec nechápu - prvně narážka na Nečasovou, že by si šla pro porodný - to jsem pochopila jako že ti vadí platit těmto lidem sociální dávky. Pak narážka na cikány, že dostávají porodný - a nakonec z toho vyjde, že ti vlastně navadí, že tu dávku pobírají. Tak já to nechápu, co ti vlastně vadí a proč jsi vlastně tyto lidi zmínila, když z toho, co navrhuješ, by stejně tito lidi nevypadli a dál by si dávky pobíraly…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tomikate píše:
Já asi budu muset z této diskuze odejít, protže toto téma mě dokáže tak rozčílit / slušně řečeno / Je to akorát bordel a dělají si s náma co chtějí!!! Jak s dobytkem.Hlavně, že chtějí zvýšit porodnost.Ale i to málo nám seberou. A my Češi jsme jak stádo ovcí a na všechno přikyvujem a necháme si všechno líbit. Ti nahoře se maj jak prasata v žitě.Ty by nevystačili s tím co si tady vydělá normální člověk, ani dva dny!!!!
úplně s tebou souhlasím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
El-Brno píše:
Aha, takže to už vůbec nechápu - prvně narážka na Nečasovou, že by si šla pro porodný - to jsem pochopila jako že ti vadí platit těmto lidem sociální dávky. Pak narážka na cikány, že dostávají porodný - a nakonec z toho vyjde, že ti vlastně navadí, že tu dávku pobírají. Tak já to nechápu, co ti vlastně vadí a proč jsi vlastně tyto lidi zmínila, když z toho, co navrhuješ, by stejně tito lidi nevypadli a dál by si dávky pobíraly…
nic to nemá cenu, asi jsem udělala chybu, že jsem začala vůbec reagovat koukám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně, nemá to cenu, ono se nikdo v anšem státě nezavděčí a nikdo neví ořesně, co by chtěl, jen je všechno okolo blbě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo jejich platy a naše platy výsměch!!!já jsem ted na nemocenské ale mám vycházky od ráno do večera a asi tři měsíce jsem musela trošku si přividělat brigádně dělám kamarádkám nehty a když někdo potřebuje dělám aranžérku na svadby, promoce atd jako výzdobu abych opravdu byla na tom slušně jak s penízkama pro malého tak do rodiny za 2 měsíce rodím a zas budem mít to co předtím!Přítel nás uživí ale i tak prostě člověk se snaží co může a nakonec takový ti co se valej celý rok doma nebo spíš celý život doma a nesnaží se tak to porodné dostanou!Protože jsou chudáčci co jsou lenivý a na vše serou!Sprominutím!Však on se přece onás stát postará!Kolikrát mi je opravdu do pláče skrz tohle!!A jak už tu někdo psal bylo to furt i naše maminky to měli tak proč vůbec to ruší!!!Moje sprostá slova by na ty navrchu nestačili!!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
El-Brno píše:
Přesně, nemá to cenu, ono se nikdo v anšem státě nezavděčí a nikdo neví ořesně, co by chtěl, jen je všechno okolo blbě.
Ono by stačilo lidem s příjmem nad (nějakou částku -plácnu 50000) ho odebrat a lidem, který nikdy nepracovali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj taky se my stalo že mi pojištovna odmitla proplatit věci pro díte jelikož jsme tam nebyli pojistěni všichni a nezajimalo je že se rozvádim prej až se rozvedu budo moct čerpat vyhody jako jejich klient ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terrad píše:El-Brno píše:Ono by stačilo lidem s příjmem nad (nějakou částku -plácnu 50000) ho odebrat a lidem, který nikdy nepracovali.
S tím bych taky neměla žádný problém, jenže už vidím tu srdceryvnou diskuzi tady na foru, že pracovat nemohli, protože je nikdo nechtěl bez praxe zaměstnat, z čeho mají žít apod. a bylo by to furt dokola. Asi by bylo nejlepší to úplně zrušit. Stejně se tím porodnost nijak neovlivní a je spousta států, kde porodné nemají a taky to ridče zvládají. Stejně většina lidí výbavičku kupuje před porodem a ne až po vyplacení porodného, takže na to prostě mají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
P
rostě bordel!Nikdy jsem se nějak nezajímala co se děje okolo mě byla byly jsme spokojení pěkně v klidu ale když začnou stímhle člověk má hned tlak v…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit