Porodné pro rok 2013
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kikuška90 píše:
@kattkka Podle mě kdo má na dovolenou, nepořebuje porodné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka Jasně, že se dá ušetřit
Když dokážou ušetřit na dovolenou (10 týdnů před porodem) tak určitě dokážou ušetřit i na postýlku, kočárek, oblečení pro malý atd… Jde o princip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kikuška90 píše:
@kattkka Jasně, že se dá ušetřitKdyž dokážou ušetřit na dovolenou (10 týdnů před porodem) tak určitě dokážou ušetřit i na postýlku, kočárek, oblečení pro malý atd… Jde o princip
Jezis a co kdyz tu dovolenou jim zaplatili rodice ktery s nema byli?? Nebo ji uz meli zaplacenou predtim ubytovani atd… O jaky princip?? Jezis marja? Pokud ma to narok s prijmama tak o jaky jde princip?? Spis mam pocit ze ji to porodne a dovolenou zavidis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka A já mám pocit, že budeš stejná jako zakladatelka a proto to nechápeš
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Boze prestante zavidet.KDyt je to
. Zavidite dovolenou v chorvatsku a i to porodne.Vam potom muze byt houby jak zakladatelka byla an dovoleny a jestli ma narok na porodny. Otazka byla jednoducha.Tak se drzet tematu neni od veci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych nechala porodny všem tak, jak to bylo dřív…Anebo bych alespoň zvedla tu finanční podmínku, aby na to dosahla i střední vrstva…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kikuška90 píše:
@kattkka A já mám pocit, že budeš stejná jako zakladatelka a proto to nechápeš![]()
Co nechapu? MA narok ma. Ptala se jake ma k tomu mit formulare.Vic nic se neptala.Ani na to na jake davky ma narok. Polozila normalni otazku.
Mimochodem ja narok na porodne nemam
cekame druhe a taky manzel ma vysoky prijem takze mi davky nepobirame.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kikuška90 píše:
@kattkka To není moje závist, ale její vyčůranost
Jaka vycuranost boze??KDyz na to dosahli tak ti muze byt u zadku nejaka dovolena.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka píše:
Co nechapu? MA narok ma. Ptala se jake ma k tomu mit formulare.Vic nic se neptala.Ani na to na jake davky ma narok. Polozila normalni otazku.
Mimochodem ja narok na porodne nemamcekame druhe a taky manzel ma vysoky prijem takze mi davky nepobirame.
![]()
Jak víš, že má nárok???
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a zneuzivani davek nesnasim vsak klidne ti poslu odkazy kde diskutuju.Ale v tomhle pripade zneuzivani nevidim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka píše:
Jo a zneuzivani davek nesnasim vsak klidne ti poslu odkazy kde diskutuju.Ale v tomhle pripade zneuzivani nevidim.
Ahááá, nějak mi nedošlo, že víš kolik berou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kikuška90 píše:
Jak víš, že má nárok???![]()
![]()
![]()
![]()
Predpokladam ze kdyz se taze na formulare uz tak vi ze je dany limit kdy je porodne vyplaceno. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka píše:
Predpokladam ze kdyz se taze na formulare uz tak vi ze je dany limit kdy je porodne vyplaceno.
Tak jestli tohle předpokládáš, tak Ti nevěřím, že diskutuješ na podobných diskuzích
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit