Porodní asistentka Dobříš, Příbram,okolí - prosím typy, rady

18.4.16 23:21

Porodní asistentka Dobříš,Příbram,okolí-prosím typy,rady

Ahoj holky.
Moc prosím, nemáte někdo zkušenost s porodní asistentkou, která je z okolí Dobříše, Příbrami?
Zvažuji porod doma a ráda bych u toho měla kvalitní porodní asistentku s kterou bychom se lépe poznaly během těhotenství ( jsem v 17tt).. Která by budto rodila se mnou doma nebo mě doprovodila do nemocnice a dohlédla na to, že mi druhý porod nezmrší něčí úkon…

Moc děkuji za typy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60142
19.4.16 07:06
@turnerphoebe píše:
Ahoj holky.
Moc prosím, nemáte někdo zkušenost s porodní asistentkou, která je z okolí Dobříše, Příbrami?
Zvažuji porod doma a ráda bych u toho měla kvalitní porodní asistentku s kterou bychom se lépe poznaly během těhotenství ( jsem v 17tt).. Která by budto rodila se mnou doma nebo mě doprovodila do nemocnice a dohlédla na to, že mi druhý porod nezmrší něčí úkon…Moc děkuji za typy

Jen poznámka - zmršit porod může i PA u domporodu, chyby nedělají jen zdravotníci ve špitále přece :)
Tak úspěšný lov a hezký porod :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.16 09:18
@Baba píše:
Jen poznámka - zmršit porod může i PA u domporodu, chyby nedělají jen zdravotníci ve špitále přece :)
Tak úspěšný lov a hezký porod :palec:

tak to je jisté, bohužel.
jen jsem si říkala, že se pokusím snížit to riziko a i proto se sháním po zkušenostech a typech přímo od maminek a neptám se na asociaci asistentek…

Děkuji moc, snad se zadaří..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky