Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky.
Moc prosím, nemáte někdo zkušenost s porodní asistentkou, která je z okolí Dobříše, Příbrami?
Zvažuji porod doma a ráda bych u toho měla kvalitní porodní asistentku s kterou bychom se lépe poznaly během těhotenství ( jsem v 17tt).. Která by budto rodila se mnou doma nebo mě doprovodila do nemocnice a dohlédla na to, že mi druhý porod nezmrší něčí úkon…
Moc děkuji za typy
@turnerphoebe píše:
Ahoj holky.
Moc prosím, nemáte někdo zkušenost s porodní asistentkou, která je z okolí Dobříše, Příbrami?
Zvažuji porod doma a ráda bych u toho měla kvalitní porodní asistentku s kterou bychom se lépe poznaly během těhotenství ( jsem v 17tt).. Která by budto rodila se mnou doma nebo mě doprovodila do nemocnice a dohlédla na to, že mi druhý porod nezmrší něčí úkon…Moc děkuji za typy
Jen poznámka - zmršit porod může i PA u domporodu, chyby nedělají jen zdravotníci ve špitále přece ![]()
Tak úspěšný lov a hezký porod ![]()
@Baba píše:
Jen poznámka - zmršit porod může i PA u domporodu, chyby nedělají jen zdravotníci ve špitále přece
Tak úspěšný lov a hezký porod
tak to je jisté, bohužel.
jen jsem si říkala, že se pokusím snížit to riziko a i proto se sháním po zkušenostech a typech přímo od maminek a neptám se na asociaci asistentek…
Děkuji moc, snad se zadaří..