Porodní koktejl z ricinového oleje

3833
30.10.11 18:39

porodní koktejl z ricinového oleje

Ahoj,
prosím Vás, chtěla bych jako poslední možnost zkusit na vyvolání porodu ricinový koktejl.
Dnes jsem si koupila ricinový olej v lékárně. Paní magistra mi ho odvažovala. Perfekt, sehnat ho byl unikát, jsem ráda, chci to zkusit. Jen mi řekněte na flaštičce je nápis neužívat vnitřně… Prosím prosím,jaké jsou Vaše zkušenosti??? Nějak mě to celé mate.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2939
30.10.11 18:43

To tam píšou, ale když se to tepelně zpracuje, tak není problém, mám to odzkoušené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
30.10.11 18:44
Eneer píše:
To tam píšou, ale když se to tepelně zpracuje, tak není problém, mám to odzkoušené…

Takže to mám jako ohřát???? nebo jak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
30.10.11 18:57

každopádně ti bude zle, jako při infekčním průmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
30.10.11 19:08

Mě teda vůbec zle nebylo(jen jsem se po…) a porod vyvolal úspěšně :-D
Já neohřívala, myslím, že ta teplota rozhoduje při lisování oleje ze semen.
Užila jsem normálně vnitřně a OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
30.10.11 19:22

nu tak uvidíme.. Já jsem divný tvor. Po čem se ostatní po… mně nic není a naopak… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
30.10.11 19:57

Porodni kokteil

:-) Ahoj Ricinovy olej jsem sama vyzkousela dala jsem jsi ho v pomeru 1:1 s merunkovym dzusem a myslim jsi ze to porod vyvola jen kdyz je telo pripravene na porod a to se tezko pozna myslim, ze to byla nahoda.Jinak jsem pila caj- malinik a taky jsem sla na dlouhou prochazku a pak do horke vody a cajik - lnene seminko.A nakonec jsem chodila do schodu a taky nez jsem porodila mela jsem sex.
Tak ze preju hodne sili a stesti hlavne opatrne aby se mimiskovi nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
30.10.11 20:44

o zahřátí teda v knize od stadelmanový nic psáno není.

podle mě je to velmi malé množstí (20 - 30 ml), to neublíží, důležitý je i ten meruňkový džus a alkohol, aby se olej v džusu rozpustil.

Tak na zdraví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SayaSt
30.10.11 20:49

neohrivala jsem, porod nevyvolal. perfektne me vycistil, to se uz na konci taky hodilo 8-) . a porod sice nevyvolal, ale stacila pak jedna vyvolavaci tabletka a krasne jsem porodila, rychle. ve 39. tt

• Citovat
  • Upravit
3833
30.10.11 22:02

Asi jsem srab holky…
Prdim na to. Hold zítra nastoupím do porodky a budu tam čekat :-D než mi poví, že teda jdeme na SC.
Nechce se mi tam být a čekat na ten den D, kdy oni poví, že jdem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
30.10.11 22:08

Porodila jsem po něm krásně a rychle 41+2, těsně před indukcí. Zle mi nebylo vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
31.10.11 15:02

Dala jsem si 3 dcl meruňkového džusu, panáka oleje a panáka slivovice. 40+0 nic, jen jsem měla běhavku :-), 41+0 dopoledne znova, jen jsem si po něm „víc prdla“ :-) a večer už to na mě přišlo, další den bylo hotovo :-), takže to asi fakt zabírá, když už je všechno připraveno …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
31.10.11 15:41

Ja jsem po nem porodila a slo to raz na raz.byla jsem vycistena,takze super.Sla bych do toho znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
1.11.11 01:00

Být tebou bych to zkusila, tím nic nezkazíš. Maximálně ti bude pár hodin krapet nedobře. :lol:
Jestli už je tvůj organismus připravený na porod, pak by to mohlo zafungovat coby spouštěč. Ale jestli ne, pak nenaděláš podle mě nic. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klára a sofinka
23.11.11 18:04

ahojky ja mám termín zítra :D ,skusila sem ten koktejl predevčírem a nic se mi po něm nestalo :,( :,( ,tak sem si ho dala teď a uvidíme zda to zabere doufejme že ano protože zítra musíme nastoupit...... :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100