Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Stráášně se dneska nudím, tak mě napadlo tohle téma
Zrovna jsme s manželem vymýšleli druhorozenému potomkovi porodní píseň. Prvorozená, když se vyloupla na svět, první co uslyšela byl song od Assonance V údolí pod strání. Nyni plánujeme Victory od Ensiferum
- snad se nevyděsí a nezaleze zpět. Bohužel, ani Smetana, Haydn ani Musorskij mi doma neprošel…
Ták se těším na vaše ![]()
Tý jo tak to by mě v životě nenapadlo, porodní píseň, čumim
A jaký to má význam?
Tak když jsem já přišla do porodnice zrovna na mém porodním boxu hrálo rádio a z něj ne zrovna potichu Machálková: Teď královnou jsem jáááááá a hold mi vzdává Řííííím… i když jsem za chvíli porodila, pořádně jsem se pobavila… ale téma je asi o něčem jiném.
Moje děti slyšely jako první můj hlas
a pak… zase můj hlas. A pak už i uječené sourozence a tátu
nejhezčí muzika
My měli puštěný rádio Blaník a kvílela Hanka Zagorová Maluj zase obrázky ![]()
@sophinka píše:
Moje děti slyšely jako první můj hlasa pak… zase můj hlas. A pak už i uječené sourozence a tátu
nejhezčí muzika
Ne pockat, me to zajima, kdyz si presne tohle vybrali, jestli jim to opravdu na prani zahrali?? ![]()
Hlavně ať vám zhasnou, ztlumí světla. My měli v porodním plánu přítmí. Ale protože jsem porodila chvíli po půlnoci, měli jsme miminko v náručí a nad náma světla fakt silný, vadilo to i mě. Ale nic jsem neřekla nenapadlo mě to. Pak přišla nějaká paní, nevím kdo, u porodu nebyla a světlo zhasla a nechala přítmí, to bylo tak příjemný, že jsme oba s přítelem s úsměvem děkovali a porodní asistentka se na tu paní tak podívala a řekla, že na to vůbec nevidí, chtěla si tam uklidit. No ale ta paní že ne a nechala zhasnuto, jsem jí vděčná.
Já četla porodní plíseň.
Tak my teda žádnou neměli, něják mě to nenapadlo. Utekl mi snad nějaký nový trend v porodnictví?
První co mé děti slyšely byl můj hlas.
@LouLou píše:
Ne pockat, me to zajima, kdyz si presne tohle vybrali, jestli jim to opravdu na prani zahrali??
jj celou dobu jsem si mohla poustet co mi vyhovuje:) mela jsem sebou kablik k notasu, bylo tam i mp3 prehravac, ale pri kontrakcich po 2 minutach jsem ho uplne vypnula, jelikoz jsem ho nesnesla
Manzel pustil az ve finale a ten jeden song pak jsme nechali jine oblibene tu pulhodinku co nas nechali v klidu na sale, jelikoz jsem mela nejake komplikace
Dada samozrejme pritmi bylo:)kdyz se Gituse narodila… potom jsem sla ale pod celkovou takze navezli pristroje.