Porodní plán při plánované sekci

Anonymní
29.1.24 13:21

Porodní plán při plánované sekci

Ahoj všem ;)

Ráda bych se zeptala jestli je tu někdo kdo i při plánovaném císařském řezu měl pro personál porodnice porodní plán. Zkrátka představu o tom jak má císařský řez vypadat a především co se má dělat s miminkem po vybavení z dělohy.

Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9071
29.1.24 13:29

Ne a jen si dovolím tě upozornit, že ani plánovaný CS nemusí probíhat dle tvých představ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
29.1.24 13:33

Ahoj, ja jsem teda nemela planovany CS, ale pamatovala jsem na moznost akutniho CS a mela jsem tu moznost v porodnim planu, plus to probirala s porodni asistentkou. V podstate jsem to probirala vic jak normalni porod, protoze tam si to clovek dokaze trochu ridit i sam, ale u CS fakt neni sance.

Chtela jsem potrit oblicej ditete vyterem z vaginy, pak bonding s otcem (prilozeni k prsu nejlepe hned, ale to jde spis u toho planovaneho CS). A taky dite od zacatku na pokoji, opet to ale umoznuji jen nektere porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21487
29.1.24 13:39
@Anonymní píše:
Ahoj všem ;)

Ráda bych se zeptala jestli je tu někdo kdo i při plánovaném císařském řezu měl pro personál porodnice porodní plán. Zkrátka představu o tom jak má císařský řez vypadat a především co se má dělat s miminkem po vybavení z dělohy.

Díky

Domluvila bych se primo v nemocnici, jake jsou moznosti. Moc planu si radeji nedelej, at neskoncis zklamana, jak ta herecka Denisa Phauserova.
Koukni na fb do skupiny Recenze porodnic nebo Cisarsky rez, procti zkusenosti a vyber porodnoci, ktera umoznuje to, co by sis prala. Pokud neco neumoznuji, je ti prani k nicemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.24 13:47

@Serpentini @malákráličice tak dekuju za radu.

Je to moje treti planovana sekce. A zkratka vim co uz tentokrat dovolit nechci a nedovolim.

Rodit me bude muj gynekolog.

Jsme domluveni na uplne vsech bodech jak sekce bude probihat.
Tzv. Bonding s matkou jeste na sale pak nasledne s otcem
Prilozeni k prsu na sale
Zadna JIP
Zadna separace miminka po prevozu na pokoj
Nonstop pritomnost partnera na sale a po prevozu na sestinedeli

Kazdopadne beru i moznost, kdy se porod rozbehne drive a muj gynekolog slouzit nebude. V tom pripade bych chtela mit pro jiny personal rovnou porodni plan sepsany pro jistotu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100