Žádanka na císařský řez

Anonymní
25.1.24 16:42

Žádanka na císařský řez

Dobrý den, chci se zeptat za 2 tydny mám dostat od lékaře žádanku do porodnice. Bude se jednat o porod císařem nemůžu normálně. Až do porodu budu chodit ke svému lékaři na gyndu. Zajima mě jestli v tom případě mi řekne termín císaře muj lékař nebo až v porodnici. Jestli už termín budu mít na žádance vypsany. A v tom případně by stačilo zavolat jen do danné porodnice ze budu rodit tam.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65279
25.1.24 16:51
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat za 2 tydny mám dostat od lékaře žádanku do porodnice. Bude se jednat o porod císařem nemůžu normálně. Až do porodu budu chodit ke svému lékaři na gyndu. Zajima mě jestli v tom případě mi řekne termín císaře muj lékař nebo až v porodnici. Jestli už termín budu mít na žádance vypsany. A v tom případně by stačilo zavolat jen do danné porodnice ze budu rodit tam.

měsíc před porodem se chodí k registraci do porodnice, ne. Tak se tam domluvíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
25.1.24 16:56
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat za 2 tydny mám dostat od lékaře žádanku do porodnice. Bude se jednat o porod císařem nemůžu normálně. Až do porodu budu chodit ke svému lékaři na gyndu. Zajima mě jestli v tom případě mi řekne termín císaře muj lékař nebo až v porodnici. Jestli už termín budu mít na žádance vypsany. A v tom případně by stačilo zavolat jen do danné porodnice ze budu rodit tam.

Tak hlavně tě budou v té porodnici chtít vidět, sepsat s tebou anamnezu a taky si tě vyšetřit před tou plánovanou operaci, že. A samozřejmě že termín ti daji v porodnici, když to ma proběhnout tam. Odkud by asi gynekolog věděl, kdy mají volnou kapacitu? :lol:

Jinak byt až do konce v péči gynekologa je sice fajn, ale když chodíš do porodnice na kontroly, zvyknes si na tamni prostředí, seznamis se s nějakým personálem, můžeš se ptat, jak to tam funguje a pak nejses tak vyjukana ze všeho. Já jsem třeba u porodu potkala doktorku, kterou jsem znala z poradny, tak jsem tam vlastně měla známého člověka krom manzela a bylo to fajn. Potkala jsem v té poradne ty lékařky postupně asi 4 nebo 5.

Byla jsem až do konce těhotenství u gynekologa, a chodila jsem i na poradny do porodnice v dalším těhotenství, a tu druhou možnost rozhodne doporučuji. Jednak je čas ještě porodnici vyměnit, pokud člověk přijde na na něco divného, a pak si tam proste trochu zvyknes, jak jsem psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
25.1.24 16:59

Samozrejmne ze ti termin reknou v porodnici.. Jak ma tvuj gynekolog vedet kdy maji volny personal a saly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
25.1.24 17:04

Termín ti dají v nemocnici až tam půjdeš do poradny. Tvůj lékař ti jen vypíše zprávu a ty si pak zavoláš do nemocnice a oni si tě objednají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí