Porodnice Bohunice, změny a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2000
14.4.15 20:08

Holky jak vypadaji porodni boxy v bohunicich, ma kazdy svuj zachod a sprchu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.15 23:55

@Markita ahojky…maji…jsou ted zrekonstruovane :palec:…a jsou moc pekne ;)nadstandard ma TV + radio, kreslo pro doprovod, jeden ma vanu, atd. navic…jinak standard krom tohohle je temer stejny…hlavne, ze maji kazdy WC a sprchu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
15.4.15 06:49

@Markita jj,teď po rekonstrukci je už na všech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
15.4.15 12:02

Ahooj!

Tak jsem čertsvě po porodu v Bohunicích.

Porodní boxy jsou tam spravené, resp. z nějakých nadstandardních udělali standardní (zmenšili ji, ale mají svoje WC a sprchy) - na tom jsem byla já a bohatě to stačí. Je tam vlastní sociálka. Rozdíl vzhledem k nadstandardu už je jen ten, že tam je televize, žebřiny a místnost je dvojnásobná, ale to jsou, podle mne už zbytečnosti.
Jinak ty původní standardní boxy (, co jsou u recepce porodních asistentech asi zůstali stejné, myslím, tam nevím, kam by dodělali WC a sprchu…ty byli malinkaté. Možná je mají jako záložní).

Šestinedělí je aktuálně strašně plné. Chtěla jsem nadstandard…bez šance..až na poslední noc vyšel (je na něj pořadník :zed: ). Já teda skončila na trojlůžkáči (dva trojlůžkáče spojené společnou sociálkou) a teda masakr. Je tam prostě hluk, ženské se navzájem ruší, stačí jedno miminko, co propláče noc (a takové se vždycky najde) a nespí nikdo. Jinak jídlo tradičně nic moc. Sestřičky, doktoři byli úplně super (a to jsem minule vždy dost nadávala, ale teď tam byli všichni moc milí).

A jediné, co člověk dostane jsou poporodní vložky. Neomezeně na porodním boxu a pak na pokoji jich je šest kusů. Jinak pro miminko oblečení, které si člověk musí chodit vyzvedávat k sestrám. Kosmetika nic (jen vzorek Bepanthenu pro miminko), na WC toal. papír být nemusí.

Takže Bohunice mohu doporučit, ale počítat s trochu náročnějším pobytem na šestinedělí, obě patra jsou opravdu plná a je štěstí být aspoň na dvojlůžkovém pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
15.4.15 12:26

@Lolinka79 to si me moc nepotesila ja doufala v nadstqndard max pokoje po dvou proto jsem upustila od milosrdnych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2000
15.4.15 13:54

Tak nevim, ja poprve rodila na obilnaku, boxy super, ale sestinedeli byl luxus po trech, normalni bylo po 6-8, koupelna a zachod na chodbe, rodila jsem predcsane takze jsem malyho nemela u sebe, o nej bylo postarano suprove, vydupala jsem si pokoj pro sebe na gynde tudis bez miminek, to bylo taky fajn, ale predstava, ze bych byla s malym na jednom pokoji s 8miminkama me desi, nevim jestil tam probehli nejake zmeny. bydlim kousek od milosu, ale pry pokoje na sestinedeli taky nic moc, v bohunicich rodila kamaradka, box mela nadrstandart, a pokoj po dvou, vypadal taky pekne, ale spis mela stesti. ted teda nevim kam. potrebuji vlastni sprchu a zachod na box a na sestinedeli bych si rada odpocla v ramci moznosti.
no mam jeste cas popremyslet, hlavne aby to vsechno dobre dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
15.4.15 14:13

@Markita 1.dítě jsem rodila u Miloušů prod dobrý, ale to šestinedělí tam bylo nic moc. Jsou tam pokoje dělaný pro 2 postele, ale pro velké množství porodů tam mají nacpanou ještě jednu postel, takže tam není vůbec místo. V Bohunicích jsem byla v roce 2013. Pokoj i sál jsem si zaplatila nadstandart a byla jsem moc spokojená. V Bohunicích je oddělení šestinedělí opravené, tak to tam vypadá docela dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
15.4.15 14:27

Jo ja prave upustila od milousu ze pujdu do bohunic prave kvuli vetsimu poctu nadstandartu a pokoju po dvou, to ze je tam plno a davaj na pokoje po trech je pro me osobne nemila zprava a moc me netesi ale ja uz bohuzel moc casu nemam no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
15.4.15 14:46
@sonulicka píše:
@Lolinka79 to si me moc nepotesila ja doufala v nadstqndard max pokoje po dvou proto jsem upustila od milosrdnych…

Mno, já si to taky malovala :( Rodila jsem tam třikrát…první dva pobyty nebyl problém. Teď obrovský…ženský škemraly a otravovaly sestry (ty byly patřičně vypruzený), zda se už něco uvolnilo atd. Vypisoval se pořadník :(
A to jsem tam byla od pátku ráno do pondělí. Takže přicházely vesměs jen přirozené porody o víkendech, žádné plánované (indukce a CS)…a totálně plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
15.4.15 14:48

@Markita : to je dočasný stav. V březnu /dubnu se vždycky rodí nejvíce dětí..jsou to děti z dovolené. Takže holt momentálně je špička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
15.4.15 14:51

@sonulicka : Mno na 6. patře jsou pokoje po dvou, na 7. patře po třech. Nadstandardů je na tom 7. patře (, kde jsem vždycky byla) 5. Nevím, zda je i tolik na 6. patře. Jenže normálních pokojů je tam na patře cca 10-11 a to je hodně lidí (zvlášť, když je pokoj po 3 lidech). Takže poptávka je veliká i když cena je celkem horentní. Ale musím říct, že i ta jedna noc byla super, byla jsem po těch dvou na velkeém pokoji, totálně nevyspaná..a to jsem měla „štěstí v neštěstí“, že moje dítě jediné spalo celou noc a ani nepíplo :zed: Ale bylo to na nic, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
15.4.15 15:35

@Lolinka79 jj i v sesten jsou nadstandarty. No snad to brzy prejde v patek u me budou rozhodovat zda vyvolat ci nevyvolat… Ja se prave tesila na nadstandart ze budu mit klid ja tady tohle nesnasim, proto jsem zavrhla milouse tam je jen jeden a dostat se na nej je nemozne. A clovek by rekl ze pri tech cenach budou volne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2000
15.4.15 18:53

Sonulicka, vidim, ze klid by jsme chteli vsechny, a asi nam to za ty penize stoji, jeste premyslim, ze bych sla znovu na obilnak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková