Porodnice - Bulovka nebo Neratovice

86
13.6.25 20:31

Porodnice - Bulovka nebo Neratovice

Zdravím maminky.
Po více jak 2,5 letech se nám konečně podařilo druhé :srdce:. První jsem rodila v Neratovicích a kdyby porodnici nezrušili, jdu tam znovu.
Jsem na pomezí Prahy Vinoř a Brandýsa a přemýšlím kam se nyní odebrat. Byla jsem na prvnímu screeningu v Mělníku a moc se mi to tam líbilo, jenže je to daleko. Kvůli vzdálenosti se kloním spíše k Bulovce. Termín mám 24.12.
Nemám nijak extra velké požadavky, ráda bych vlastní pokoj a tak nějak lidský přístup.
Dáte mi, prosím Vaše zkušenosti, ale ne starší více jak 2 roky? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Přečtěte si recenze na porodnici na Bulovce

Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
123
13.6.25 22:37
@Karolíta píše: Více

Jestli chceš vlastní pokoj, tak Bulovka určitě ne. Pokoje jsou po třech, WC a koupelna pro dva pokoje (takže pro šest žen).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
13.6.25 23:06

Neznám porodnici na Bulovce, ale měla jsem bohužel cest s X jinými oddělenými Bulovky jak u sebe, tak ditete a jestli se něčeho na Bulovce nedockas, je to profesionální a lidský přístup.
V kulisách nemocničního vybavení 70.let panuje arogance, pohrdání pacientem, to vše korunovane zcela nepozivatelnym jídlem. Čest výjimkam.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.6.25 23:12

Rodila jsem na Bulovce ve vlastnim pokoji a s vlastni PA, pristup od vsech uplne profesionalni. Rodila jsem ambulantne, nemuzu mluvit o odd. sestinedeli.

• Citovat
  • Upravit
123
13.6.25 23:45
@Svetluska55 píše: Více

V porodnici jsou moc fajn a hodní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
14.6.25 01:21
@Xanthe píše: Více

asi záleží na momentální vytíženosti. Měla jsem loni vlastní pokoj a spousta dalších byla prázdných.
Lidsky jak kdo - někdo byl úžasný, někdo příšerný.
Snídaně byly dobré, ostatní jídla ne, rozhodně to mělo daleko do zdravé nebo vyvážené výživné stravy vhodné po porodu. Měla jsem více vlastního jídla.

Nicméně jsem volila Bulovku, protože jsem raději vyměnila trochu horší podmínky pro mě za jistotu, že kdyby cokoliv bylo špatně s miminkem nebo se mnou, tak by mi dokázali okamžitě pomoct. Zdraví na prvním místě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
14.6.25 09:14
@Anonymní píše: Více

A nejsi náhodou od vedle z Medy, kde sis za všechno připlatila? Včetně vlastního lékaře při porodu.
Nevybrala bych si dobrovolně ani jedno. Obojí absolutní katastrofa. Když už, tak Mělník, anebo slušnější pražskou továrničku.

• Citovat
  • Upravit
86
14.6.25 11:53

Chápu, že vlastní pokoj je za příplatek, s tím počítám. Ale teď čtu že nadstandardní apartmán za 4,7tis za každých 24h, to je jako masakr 😳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
14.6.25 12:05
@Svetluska55 píše: Více

Ano Bulovka je vyhlášena tímto. Mrzí mě, že jste měla tolik negativních zkušeností.
My jsme tam museli tak za posledních 5 let asi 6× a musím říct, že super přístup, všichni nás odrazovali, ale nakonec jsme byli překvapení.
Vše je o lidech a pokud natrefite na vola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
14.6.25 12:07
@klkakla píše: Více

Děkuji za zkušenost.
Měla jste apartmán nebo pokoj? Nevím zda špatně hledám, ale zatím jsem našla jen apartmán za 4,7tis za den, což teda neplánuji 😐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
14.6.25 13:11

Nene, to je porodní apartmán. Na to pozor. Je to jen na porod a pak vás vyšoupnou. Partner to chápal tak, že když jsme zaplatili za dva dny, tak tam budeme moci být těch 48 hodin. Tak se divil:-)

Nevím, kolik je za nadstandardy na šestinedělí, ale je to jedno, protože se k nim nedá dostat. Vlastní pokoj je tam snad jen jeden a pak tam je několik, kde jsou dvě maminky. A porodů je třeba osm denně, takže se dá „snadno“ spočítat, jaká je pravděpodobnost dostat se do toho pokoje pro jednoho:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
14.6.25 18:13

Už jsem si vše dohledala, špatně jsem hledala:)
Ano, vytíženost Bulovky si umím představit. Na stránkách píší, že mají 4 nadstandardní pokoje, kde je maminka sama.
Mám zkreslené představy :) první dceru jsem rodila v Neratkach a tam jsem tehdy byla jediná rodička ten den, nadstandardy měli volné 3.
No, budu stále přemýšlet.
Děkuji 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
15.6.25 00:13

V porodnim apartmánu jsem nebyla, i když jsem původně chtěla, pak na to nějak ve spěchu nedošlo. Myslela jsem pokoj na šestinedělí. Zrovna tam bylo všude spíše prázdno, ale bude záležet, jaká zrovna bude situace, to se nedá zaručit v žádné porodnici bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
15.6.25 06:00

Masakr? Mě to přijde zadarmo :D než jsem ceník otevřela, tipovala jsem 2× takovou cenu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
15.6.25 06:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková