Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
V Čáslavi je problém s tim že tam namají všechno vybavení. POkud dojde k nějaké komplikaci tak převážej mimčo do Kolína. ![]()
@socina Ona Čáslav je celá divná. Kamarádka tam dělala měsíc a byla nešťastná…prý jsou tam zaostalý jak za vlády Krále Klacka, že se to s Brodem nedá vůbec srovnat, tak nevím
(joooo, dělala na gyndě a na porodnici)
@Betynka87 Nebyla ta kámoška náhodou Jíťa T.? A nejsi ty Betynka, co se mnou chodila na VSPJ? ![]()
V Čásl. mi dělali operaci na gyndě, a sestřičky byly (až na jednu) moc hodné. Primař (ten mě operoval) je poněkud
svůj, docela se bojim že bych tam na něj narazila při porodu. kdybych věděla že tam bude Dr. Loudová tak balím kufry a jsem tam jak na koni, jenže.. ![]()
Do Čásl. chodim do ambulance, personál fajn ![]()
Bee já fakt nevim
Moje snacha si vybrala porodnici v HB a málem na to doplatila zdravím i životem. Před porodem docházela na kontroly do nem. v HB. Ćekala dvojčata a podle vyš. byla hodně veliká, což nechávalo dr. v klidu. Začátkem černence se snacha necítila dobře a tak ji syn odvezl do HB. Očekávala, že se jí lékař bude věnovat a dostane se jí náležité odborné péče. To se nekonalo, byla odbyta s tím, že otoky, žaludeční nevolnost, průjem a celková schvácenost je normální. Druhý den se to opakovalo se stejným výsledkem. Ani jeden z lékařů, s kterým nastávající mamina přišla do kontaktu se neobtěžoval udělat základní vyš.,jako je krevní obraz a vyš. moče. Došlo u ní k rozvoji HELLP syndromu a další den porodila cisařem. Ve velmi vážném stavu ji převezli na ARO v Hradci Králové, kde narazila opět na takové odborníky, co v HB. V komatu ji odtud vezli do Prahy do IKEMU. Tam tepre se jí dostalo náležité odborné péče. Léčila se tam měsíc a též své děti prvně viděla až po této době. Nám všem připravili lékaři z porodnice v HB svou neznalostí, bagatelizováním příznaků a laxním přístupem devět dnů hrůzy, kdy se snacha potácela mezi životem a smrtí. Jedna dobrá rada pro všechny. Nezáleží jakou si vyberete porodnici, protože všude jsou dobří a špatní lékaři, nikdy se nenechte vyhodit. Trvejte na řádném vyšetření, protože jde o váš život a vaše zdraví.
Rodila jsem v HB v říjnu 2012
Za mě naprostá spokojenost
Jen zjišťuji jména PA a Dr. která mě rodila. PA byla starší paní, tmavé dlouhé vlnité vlasy. Na první pohled trošku nepříjemná, ale při porodu úžasná
Dr. byla mladá slečna/paní, delší vlasy s patkou, brýle a myslím, že byla slovenka
Neznáte je některá? Díky ![]()
@Danča88 tak doktorku jsem měla u porodu asi taky, teda podle popisu bych řekla, že jo, jmenuje se Kaščáková ![]()
PA netuším ![]()
Ahoj holky, nerodila jste teď některá v Brodě, když tam probíhají ty rekonstrukce? Je tam nějaké omezení nebo fungují normálně?
Také by mě zajímaly zkušenosti maminek, které po císaři rodily normálně. Jestli nechávají přenášet nebo vyvolávají a celkově, jak pak vedou samotný porod.
Díky ![]()
Ahoj, je to některá, která v v poslední době prodělala v nemocnici havlíčkův brod ambulantní porod? Jak se k tomu staví lékaři, protestují, mají nemístní komentáře? Jaká vyšetření stihnou udělat a na jaké se musí následně do nemocnice vrátit? Zda veškerá vyšetření nechávají na našem obvodním pediatrovi? Za jak dlouho jste byli skutečně po porodu propuštěni?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.