Porodnice Havlíčkův Brod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26890
7.10.12 07:58

Ja rodila v hb pred 2 roky a naprosta spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
7.10.12 10:02

V Čáslavi je problém s tim že tam namají všechno vybavení. POkud dojde k nějaké komplikaci tak převážej mimčo do Kolína. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
7.10.12 17:07

@socina Ona Čáslav je celá divná. Kamarádka tam dělala měsíc a byla nešťastná…prý jsou tam zaostalý jak za vlády Krále Klacka, že se to s Brodem nedá vůbec srovnat, tak nevím :think: (joooo, dělala na gyndě a na porodnici)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
7.10.12 17:14

@Betynka87 Nebyla ta kámoška náhodou Jíťa T.? A nejsi ty Betynka, co se mnou chodila na VSPJ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
7.10.12 17:26

@Daduka No nekecej :mrgreen: :mrgreen: Pozdravuj dvojčátka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
7.10.12 18:06

V Čásl. mi dělali operaci na gyndě, a sestřičky byly (až na jednu) moc hodné. Primař (ten mě operoval) je poněkud :roll: svůj, docela se bojim že bych tam na něj narazila při porodu. kdybych věděla že tam bude Dr. Loudová tak balím kufry a jsem tam jak na koni, jenže.. :roll:
Do Čásl. chodim do ambulance, personál fajn :nevim:
Bee já fakt nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saga
28.8.13 14:31

Moje snacha si vybrala porodnici v HB a málem na to doplatila zdravím i životem. Před porodem docházela na kontroly do nem. v HB. Ćekala dvojčata a podle vyš. byla hodně veliká, což nechávalo dr. v klidu. Začátkem černence se snacha necítila dobře a tak ji syn odvezl do HB. Očekávala, že se jí lékař bude věnovat a dostane se jí náležité odborné péče. To se nekonalo, byla odbyta s tím, že otoky, žaludeční nevolnost, průjem a celková schvácenost je normální. Druhý den se to opakovalo se stejným výsledkem. Ani jeden z lékařů, s kterým nastávající mamina přišla do kontaktu se neobtěžoval udělat základní vyš.,jako je krevní obraz a vyš. moče. Došlo u ní k rozvoji HELLP syndromu a další den porodila cisařem. Ve velmi vážném stavu ji převezli na ARO v Hradci Králové, kde narazila opět na takové odborníky, co v HB. V komatu ji odtud vezli do Prahy do IKEMU. Tam tepre se jí dostalo náležité odborné péče. Léčila se tam měsíc a též své děti prvně viděla až po této době. Nám všem připravili lékaři z porodnice v HB svou neznalostí, bagatelizováním příznaků a laxním přístupem devět dnů hrůzy, kdy se snacha potácela mezi životem a smrtí. Jedna dobrá rada pro všechny. Nezáleží jakou si vyberete porodnici, protože všude jsou dobří a špatní lékaři, nikdy se nenechte vyhodit. Trvejte na řádném vyšetření, protože jde o váš život a vaše zdraví.

• Citovat
  • Upravit
869
16.9.13 14:33

Rodila jsem v HB v říjnu 2012 :) Za mě naprostá spokojenost :palec: Jen zjišťuji jména PA a Dr. která mě rodila. PA byla starší paní, tmavé dlouhé vlnité vlasy. Na první pohled trošku nepříjemná, ale při porodu úžasná :) Dr. byla mladá slečna/paní, delší vlasy s patkou, brýle a myslím, že byla slovenka :) Neznáte je některá? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
16.9.13 15:03

@Danča88 tak doktorku jsem měla u porodu asi taky, teda podle popisu bych řekla, že jo, jmenuje se Kaščáková :)

PA netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
23.6.17 17:54

Ahoj holky, nerodila jste teď některá v Brodě, když tam probíhají ty rekonstrukce? Je tam nějaké omezení nebo fungují normálně?
Také by mě zajímaly zkušenosti maminek, které po císaři rodily normálně. Jestli nechávají přenášet nebo vyvolávají a celkově, jak pak vedou samotný porod.
Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
10.8.17 00:25

Ahoj, je to některá, která v v poslední době prodělala v nemocnici havlíčkův brod ambulantní porod? Jak se k tomu staví lékaři, protestují, mají nemístní komentáře? Jaká vyšetření stihnou udělat a na jaké se musí následně do nemocnice vrátit? Zda veškerá vyšetření nechávají na našem obvodním pediatrovi? Za jak dlouho jste byli skutečně po porodu propuštěni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková