Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, mám tady nějakou maminku, co rodila v Hořovicích?
Chtěla bych se od vás dozvědět vaše zkušenosti s touhle porodnici, jak se vám tam líbilo nebo nelíbilo. Cokoliv ![]()
Chtela bych tam rodit, moc se mi ta porodnice líbí
děkuji za vaše názory!
PS: pište jen zkušenosti prosim, ostatní komenty od chytrolínů nechci vědět ![]()
Ja ano, ale je to uz patnact let zpatky. Uz tehda to byla spickova porodnice a myslim, ze kvalitu si stale drzi. Pred 17ti lety jsem rodila ve Svycarsku a obe porodnice byly naprosto srovnatelne. Urcite mohu jen doporucit. ![]()
Co vím, je to jedna z porodnic první volby ve Středočeském kraji. Příbuzná tam rodila 2×, spokojená. Víc k tomu nevím. Ale dobrá volba ![]()
Ahoj, rodila jsem v Hořovické porodnici a rodila tam i má sestra a zachránili mi tam neteř, já jsem s touto porodnicí nesmírně spokojená. Personál skvělý, péče úžasná a i jídlo mají výborné, sice je to pár let ale myslím si, že to tam stále zdokonalují. ![]()
@Tynka_tynka_K ahoj, ano, cca 5 mesicu zpatky. Co by te zajimalo? ![]()
@Tynka_tynka_K ahoooj, narodil se mi tam syn 9.11.2025
ptej se na co chceš
@klara20000 @Denisa434 Jeee moc dekuju, ze jste zareagovaly:) nepopsaly byste mi prosim vasi zkusenost? Jak se vam tam libilo/nelibilo? Rozhoduji se mezi Horovicema a Apolinarem
![]()
@Tynka_tynka_K u Apolináře jsem byla ja, je to prostě kolos nemocnice, běžící pás, nakonec jsem měla tedy císaře, ale když jsem procházela na sál, bylo tam xx porodních boxu vedle sebe, že jsem byla nakonec ráda.
První jsem rodila na Vinohradech, tam to bylo maličké, takové utulne.
Kdyby bylo nějaké po třetí, volila bych ty Hořovice nebo Neratovice, už tenkrát na ně byla velká chvála.
@Tynka_tynka_K Líbilo se mi tam moc! Chci tam rodit znovu. Měla jsem skvělý PA ![]()
Jediný, co tak tam každá laktační poradkyně radí jinak
takže s kojením jsme to se synem zvládli po svém a kojíme doteď. Měla jsem štěstí, že byl volný nadstandard, takže přítel tam s náma spal taky! ![]()
Pokoje čisté, porodní box krásný, jídlo se dalo jíst, personál taky super ![]()
Nevim, jestli jsem řekla vše, kdyžtak se ptej. ![]()
@Tynka_tynka_K upřímně k Apolinari bych nesla
Prijde mi to jako továrna na deti a ani to tam na me nepůsobí hezky. ![]()
@Tynka_tynka_K ja jsem se pripravovala na prirozeny porod, ale nakonec z toho byl planovany cisar. Maly se mi neotocil. Byla jsem tam i na obratu zevnim hmatem a bohuzel neuspesne.
Personal i prostredi perfektni, vsichni opravdu moc mili a vse mi vzdy vysvetlili. Prostredi ciste a utulne.
Jedine co me stvalo, tak na pokojich sestinedeli netesni dvere a slysis vsechno z chodby i plac deti z jinych pokoju. Nemohla jsem tam spat. Mozna to bylo ale i euforii, nevim ![]()
Kazdopadne ja doporucuju Horovice moc! ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.