Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj maminky chtela jsem se zeptat na aktualni zkusenosti z porodnic Krc.Budu tam rodit unor, brezen 2015.Dekuji.
@damasusan Juj to ja nesmim. Chodit cvicit.To mi gyndar zakazal, ikdyz cipek je ok, ale pry jsem zatim pred 30tt a to by zatim neryskoval k mim jinym problemum.
Po 30tt at si pry klidne skacu s padakem kdyz mi to udela radost.:-)
@jahoda 2 Tohle cviceni je velmi setrne, vede ho PA z Krce. Chteji tedy razitko od gynekologa… Zvladnu to i ja… jde spis o protahovaci cviky v pomalem tempu, extra pro tehule pod odbornym dozorem… Zadny aerobik… ![]()
@jahoda 2 ahojky, já tam rodila v dubnu.. V recenzích se psalo, že tam je možné narazit i na lidi, kteří můžou dost uškodit… nepamatuju, který dr to měl být.. Jestli si můžeš dovolit zaplatit konkrétního porodníka, tak určitě pan doktor Tůma- já to udělala a rozhodně nelituju, druhý den jsem si mohla sednout i z výšky a v pohodě.. Teď to trochu zlehčuju..
, je chápavý, empatický, jemný, sám má tři dětičky doma
byl to můj třetí porod tam, tentokrát bohužel dlouhý a komplikovaný, navíc o měsíc dřív- a nebýt pana doktora, tak bych to psychicky možná nedala..Prostě ví, co dělá, má zkušenosti, věří si a přenesl to i na mě.. Znám ho 15 let, chodím k němu i normálně na gyndu. Jinak jídlo bylo nejhorší, co jsem kdy zažila, a to nejsem vybíravá, a sestry byly některé dost nepříjemné, a to jsem byla na nadstandardu.. Jestli tě zajímá něco konkrétního, určitě napiš, ráda odpovím ![]()
@Agáta13 ahoj to v krci asi nefunguje zaplatit si urciteho porodnika?
Jinak souhlasim dr tuma he uzasny.
Lezela jsem od brezna na jeho oddeleni 4krat a nikdy nebyl problem s nicim ale ja jsem nenarocna.
Krc mam blizko ale z duvodu toho ze tam neni odborna neonatologie volim jibak
@luciekal Ahoj. Nu na odbornou neonatologi je Apolinar a Podoli, jenze tam je to tak naflakane i temi co ji nepotrebuji az hruza.Meli by proste rozlisovat kde koho regystrovat nebo kolik regystrovat rodicek s touto potrebou a kolik rodicek u ktrych se vi, ze nebudou rodit pred 36tt nuu.Nebo spis nedavat na regystrace od 14 tt, ale treb az ja nevim.Kdyz jsou shopni zachranovat id 24tt tak az od 24tt.
Kdyz mi Dr. predevcirem kdyz jsem se ho ptaa jestli me nebude posilat do ryzikove v te Kcri drve rekl, ze cipek mam ok ze ted ne a ze na zpusobu porodu se mam domluvit tam az v tom 36tt ju.Tak 36tt se mi zda docela dlouho nuu.Na to ze jsem po IVF a zatim vsechny rodicky co jsou po IVF rodily drive nez v 36tt. Takze zrejme budu chodit az do konce ke svemu gyndari a kdyz mi to jako nahodou chytne nuu…
pojedu kamkoliv asi nedomluvena.Ja myslela, ze budu mit planovaneho cisare. @Agáta13 ahoj a kolik to stoji, ten porodnik?
@jahoda 2 mas nejake komplikace v tehotenstvi? Nebo proc jsi presvedcena, ze budes rodit driv?
@jahoda 2 Jinak te uklidnim… rizikove rodicky v Podoli maji vzdy extra misto jiste… treba s cukrovkou… tech 12 registraci je pro ostatni rodicky… ja tam nechtela, nemam rada tyhle velke tovarny… ztraci se pak osobni pristup.
@jahoda 2 v podolivprebiraji do pece v 32tt.
Jeste Motol.
Ja jsem volila protoze u nas jsou vsichni driv a od zacatku mam komplikace.
Babicka 2500 8m
Mamka 2500 7-8
Ja 2100 34t
Sestry dvojcata 29tt 410g a 1080g. abort v 6m a 3m
Neni to zarucene ale dispozice je.
Jsem na clexanu.
@luciekal píše:
@Agáta13 ahoj to v krci asi nefunguje zaplatit si urciteho porodnika?
Jinak souhlasim dr tuma he uzasny.
Lezela jsem od brezna na jeho oddeleni 4krat a nikdy nebyl problem s nicim ale ja jsem nenarocna.
Krc mam blizko ale z duvodu toho ze tam neni odborna neonatologie volim jibak
Právě, že funguje ![]()
@damasusan Jsem v ryzikovem tehotenstvi po IVF, pote jsem dosti maleho vzrustu a uz ted mam dost problemy, ale ne pry s cipkem a mam malou panev takze Dr.sice rikl zvazte cisare a pak mi rekne, ze se musim domluvit tam no nechapu. ![]()
@Agáta13 aha to jsem nevedela.
KdBy meli nedonosence nevaham.
Byla jsem na dvou revizich tam a 14dni u druheho tehu a oboje na pooperacnim byla jsem rada ze tam.
Jak v bavlnce jednoluzak z tv zadarmo.
@luciekal Mas HTMFR? Ja tez diky Vykysale nejsem na nicem pry…tooo je zbytecnyyy(zadny Clexan, zedn Prednison).Tez mam problemy od 2h.po vozeni embria do delohy.Nuu…Ja mm velikost panve v rozmerech od 20-24cm.Sama jsem narozena v 34 a mela jsem 2100,merila 42cm a zustala mi mrnavost a drobnost doted.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.