Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdraim vsechny maminky. Mam dotaz na ty, co rodily v Kyjove nebo I na vsechny, ktere s sebou mely porodni plan. Jak se na to v porodnici tvarili ze s sebou nesete papir, jak ma byt porod veden? Mam pocit, ze v dnesni dobe jsou neprijemne jen kdyz jim clovek neco rekne natoz diriguje jak co ma byt
Jenze muj prvni porod byl strasny…oxytocin horem dolem, furt nejake injekce..a po vypuzeni plodu mi ho ani neprilozili na brisko ani neukazali a rovnou odnesli
Rada bych se tomu vsemu ted vyhnula, proto ten porodni plan.
Tak to mě taky zajímá budu tam rodit po 11 letech, ale dceru mi taky hned odnesli a celou dobu jsem nevěděla o tom co se mnou vlastně budou dělat, samotný porod byl v pohodě, ale takové smíšené pocity…
Tak to by mne taky zajímalo. Před 13 lety mi dceru teda hned ukázali, hladila jsem si ji, pak ji teprve odnesli, tak jsem zvědavá, jestli se to tak dělá pořád, porod byl ok až na šití ![]()
Ja rodila pred 6 lety v Breclavi a to byla hruza, proto ted chci zkusit Kyjov.
@Danny841 podle maminek…nekde blizko.Zlin?
Nebo proste kde respektuji rodicku.
@KackaDoup píše:
@Danny841 podle maminek…nekde blizko.Zlin?Nebo proste kde respektuji rodicku.
Zlín je 60km od Kyjova, Uh. Hradiště 30
@Simuleena co tam zkusit zavolat, nebo se přijít podívat, měli by mít každé první pondělí v měsíci prohlídky, taky se tam chystám ![]()
@KackaDoup píše:
@mojmira jj,tam porodnici neznam
někdo to už tady řešil, v jiné diskuzi, že 50km je moc daleko a že by to nestihl.Tak nevím ![]()
Rodila jsem tam v roce 2011 a 2013. Byla jsem tam spokojena. Druhy porod absolutne bez zasahu (a to jsem nemela ani porodni plan), ale to jsem jeste netusila, co je bonding, tak potreti si ho chci vychutnat
deti jsem na bricho dostala a ptali se, jestli si je muzou vzit. Tady v recenzich na porodnice je napsan jeden zapisek i s porodnim planem a pani si to tam chvalila.
Ja jsem byla spokojena a potreti chci opet do Kyjova, i kdyz mam bliz Breclav ![]()
Já rodila v Kyjově před 21lety
, takže nemůžu srovnávat. Ale vzhledem k tomu, že do té doby to byl můj nejhorší zážitek v životě, tak jsem šla rodit před třemi lety raději do Brna Bohunic a maximální spokojenost. Naopak to byl můj nejkrásnější zážitek. ![]()