Porodnice olomoucký kraj

Anonymní
30.9.21 17:04

Porodnice olomoucký kraj

Dobrý den maminky z olomouckého kraje příští týden se mam jít registrovat do porodnice. Já furt přemýšlím ale do které jestli Štemberk, Prostějov nebo Olomouc. Kterou by jste mě doporučili a kterou ne. Děkuji moc za odpovědi :D :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.9.21 17:58

Ahoj, ja rodila ve FN Olomouc a byla jsem maximalne spokojena. Je to sice uz 2 roky zpet, ale nemyslim si, ze by se to tam nejak zhorsilo. Porodni boxy a pokoje jsou sice starsi. A na sestinedeli je spolecna koupelna pro 2 pokoje, tedy 4 maminky. Ja byla na nadstandartu, kde mas koupelnu sama pro sebe.
Ale personal byl velice mily a ja byla s pristupem maximalne spokojena.

• Citovat
  • Upravit
6012
30.9.21 19:46

Za mě Olomouc.
Já sama jsem z Prostějova a plánují porod v Olomouci už jen kvůli tomu, že kdyby přišly nějaké komplikace, tak vás stejně převezou do Olomouce.
Jinak tam teď rodila i má sestra ve 30tt a byla spokojena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
30.9.21 19:48

Mám ve FNOL za sebou 2× SC ( akutní 2013, plánovaný 2020 ) a nemůžu si stěžovat. Jinak není tomu tak dávno, co to spravovali na porodnici ( šestinedělí mám za to 🤔 ). Personál velmi příjemný, ovšem nezapomínat na slušné chování. Když kolikrát čtu ty výlevy na FB třeba, tak ty sestry lituju 🙄

Hele, poradila bych hodit dotaz na FB skupinu OL matek, tam ženské poradí určitě pro / proti všech porodnic. Každopádně přeji moc štěstíčka a hlavně ať vše hladce klape 🌼

• Citovat
  • Upravit
2650
30.9.21 20:12

Taky jsem rodila ve FNOL. A byla jsem spokojená. Kamarádka zase v Přerově a taky si nemůže stěžovat. Ve Štemberku zase sestřenice (ale ta tam byla protekčně u konkrétního dr.) A taky si nestěžovala. (To je už ale 10 let).

Asi jde o to, co čekáš za servis. Vždycky se najde někdo, kdo vstal blbou nohou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková