Porodnice Pardubice vs. Chrudim

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5331
2.4.12 21:08

No ale nic se nedělo.Jen praskla voda.Vyšetřili mě a že mě sanitkou převezou.Tak já že si počkám tedy na muže až mi přinese věci a počítala jsme že si počkám třeba 2 hodky až na mě sanita vyjde.A ono ne že hned.Takže jsem jela jen s dokladama a manžel musel věci vést s malým synkem vlakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
2.4.12 21:09

To taky nevím.Když to i chrudim má. :mrgreen: Ale je to taková drobnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
2.4.12 21:10

Tyjo tak to musely být docela nervy :roll:
Jednou jsem se bavila s kamarádkou, co jezdí jako sestra s rychlou a povídala, že porody jsou všech jejich doktorů noční můry. Že jak jezděj normálně rychle, tak s porodama ještě rychleji, aby to stihli za každou cenu do jakékoliv porodnice :lol: Tak možná proto to tak hnali, abys jim náhodou nezačala rodit po cestě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
2.4.12 21:10

Jinak já si do porodky pokaždé došla sama pešky.Mám to fakt blízko. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
2.4.12 21:12

No musel se mnou doktor.Já se rozrodila až za 5 hodin po dojezdu.Mít ale v autě rodičku tak taky chvátám.Jsme taky ze zdravotnicví,ale obor interní.Takže krom svého tak o porodech nic nevím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
2.4.12 21:12
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
2.4.12 21:13

Tak hlavně at jste s mimi ok.Ono fakt nejvíc záleží na tom koho potkáš.A víš co čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
2.4.12 21:14

Ono někdy lepší nevědět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
2.4.12 21:15

To bylo myšleno k těm porodům :lol:

Děkuji :) čekáme asi kluka. Říkám asi, protože dokud to neuvidím na vlastní oči, tak nevěřím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
2.4.12 21:17

My máme 2 kluky a po nich přišla holka.Taky jsem šla na 3d byla jsem hrozně zvědavá a ted jsme zase.Ale je mi jedno co to bude.Jen to chci vědět.
A ty máš asi už holku vid:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
2.4.12 21:19

Mám :) Já si přála další holku, ale manžel je samozřejmě nadšený a já už se s klukem taky smířila :) Nějak ale nevím jak na to, je to pro mě nové a tak budu asi tápat hlavně ve výchově. Manžel razí takovou spíš sparťanskou a nebude se mu líbit, že kluka furt ňuňám a mazlím :mrgreen: S holkou by tolik nebrblal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
2.4.12 21:23

Hodně záleží na povaze.Náš starší je divoch vzteklej, nic ho neunaví a knourá až hrůza-Mladší syn je zase klidas,ale všude vleze a vždycky spadne a za chvíli je tam zase.Malá je andílek.Fakt pravá holčička.Když pominu zdraví tak bych brala ještě jeden duplikát Sofinky.Děti miluje stejné.Každé je jedinečné.Každé je mi něčím blížší a každé bych někdy přetrhla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
2.4.12 21:25

Ono snad ani nejde jedno mít ráda míň a jiné víc.. Akorát zatím nemám představu, jak se takový kluk vychovává, ale budu na to muset přijít :)

Děkuju ti za povídání, jdu si už lehnout, než mě jedno z dětí vyvede z omylu, že se bude dneska spát :) Dobrou noc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
2.4.12 21:26

dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
20.5.12 20:55

moje zkušenost z Chrudimi

Ahoj.Jsem taky v bezkém očekávání, termín 6.6. a šíleně váhám mezi Pce a Chrudimí. Nevíte, jak je to v Pce s otcem u porodu? Někdo strašil, že prý ho pouštějí až čtvrt hodiny před koncem…to mi bude platný !! :? Já rodila první v Chrudimi 12/09, bylo to 36+1, v jednu v noci a všichni se chovali naprosto skvěle. Sestry na příjmu milé,upozorňovaly, že doktor právě usnul, ale i přesto přišel moc příjemný,ohleduplný.Odhadl to na dvě, tři hodiny, přidělili mi PA, která mě chodila na sál kontrolovat.Celou dobu (nakonec 4,5h) u mě byl manžel. Sprcha, balón, klekátko, lůžko, mikrovlnka, kávovar k dispozici.Po přivolání doktora mě vysadili na lehátko(do polosedu),nohy mi nikdo nepřivazoval ani při podání epidurálu :) Nastřihli mě (uporoznili a zeptali se),přesto ještě trochu „naskočila“ sestra na břicho, malý se ztrácel,… ale díky tomu byl hned venku a vše dopadlo skvěle.Novorozenecké i gyn. sestry moc fajn,pomáhaly,uklidňovaly. Neměly moc kojících polštářů, ale půjčují odsávačky Medela.Kyčle dělají taky hned. Já byla strašně pokojená. Teď u druhého nevím, chodím do Pce na rizikovku, tak je mi to blbé a taky nevím, jestli stihneme odevzdat malého a dojet do CHrudimi…ach jo…poraďte ;) :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková