Porodnice Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31744
27.1.13 22:58

@marky9
přeji pohodový porod :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
7.2.13 15:04

předporodní kurz

Dnes mi volali z Lochotína na předporodní kurz…jde také někdo 15.2??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2652
9.9.13 11:06

Obnovuji diskuzi :)
Maminky z Plzně a okolí poraďte…nevím jakou porodnici si vybrat…jestli Mulačovku anebo fakultní. O Mulačovce se říká, že je sice starší, ale je tam příjemný personál. Jen jsem se na jejich stránkách dočetla /nevím teda jak často to aktualizujou/ že porodní plán není možný…mi jde hlavně o bonding, hned po porodu malou na břicho a zkusit přisát. Nemáte někdo čerstvou zkušenost jak to tam chodí? prosím o pozitivní i negativní reakce na obě porodnice, moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
9.9.13 13:07

@baldurka Ahoj, já rodila v březnu ve fakultce-je to taková masovka…porodní plán je tam možný…, já ale rodila plánovaným císařem. První dítě jsem rodila ve vojenské porodnici, tam to bylo skvělé…bohužel jí zavřeli…nejlepší recenze na alternativní porody jsou v Hořovicích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2652
9.9.13 14:12

@marky9 …díky za odpověď :) no já nechci zas tak úplně alternativní porod, jen bych hlavně ráda dostala malou hned na břicho a né třeba až za hodinu. Masovka je co? že to tam jede jak na běžícím pásu? :mrgreen: takže asi ani nevíš jak vypadaj ty pokoje na první dobu porodní, jestli jsou nějak samostatně oddělený atd. viď?…a co šestinedělí? jaký byly sestřičky a co kojení? já mám hrůzu z nějaký megery co mě bude stresovat jak se tady často dočítám, ale je mi jasný, že takovou můžu potkat všude. Prý ale v Mulačovce jsou velmi příjemný, tak právě nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
4.10.13 11:18

@baldurka Ve fn je to fajn máš svůj porodní box (pokoj) a na sestinedělí se dá vydržet i když zrovna není volný nadstandart. Sestřičky sou taky příjemný jen toho mají víc než v mulačovně tak se výc nadřou :) a asi záleží na směně ale když sem tam byla já tak byly ochotný a hodný. V mulacovne je mín maminek tak mají sestricky možnost se výc maminkam venovat, vypadá to tam trochu zastarale ale urcite je spousta maminek co tam byly a sou spokojeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková