Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dnes mi volali z Lochotína na předporodní kurz…jde také někdo 15.2??? ![]()
Obnovuji diskuzi ![]()
Maminky z Plzně a okolí poraďte…nevím jakou porodnici si vybrat…jestli Mulačovku anebo fakultní. O Mulačovce se říká, že je sice starší, ale je tam příjemný personál. Jen jsem se na jejich stránkách dočetla /nevím teda jak často to aktualizujou/ že porodní plán není možný…mi jde hlavně o bonding, hned po porodu malou na břicho a zkusit přisát. Nemáte někdo čerstvou zkušenost jak to tam chodí? prosím o pozitivní i negativní reakce na obě porodnice, moc děkuju ![]()
@baldurka Ahoj, já rodila v březnu ve fakultce-je to taková masovka…porodní plán je tam možný…, já ale rodila plánovaným císařem. První dítě jsem rodila ve vojenské porodnici, tam to bylo skvělé…bohužel jí zavřeli…nejlepší recenze na alternativní porody jsou v Hořovicích
@marky9 …díky za odpověď
no já nechci zas tak úplně alternativní porod, jen bych hlavně ráda dostala malou hned na břicho a né třeba až za hodinu. Masovka je co? že to tam jede jak na běžícím pásu?
takže asi ani nevíš jak vypadaj ty pokoje na první dobu porodní, jestli jsou nějak samostatně oddělený atd. viď?…a co šestinedělí? jaký byly sestřičky a co kojení? já mám hrůzu z nějaký megery co mě bude stresovat jak se tady často dočítám, ale je mi jasný, že takovou můžu potkat všude. Prý ale v Mulačovce jsou velmi příjemný, tak právě nevím ![]()
@baldurka Ve fn je to fajn máš svůj porodní box (pokoj) a na sestinedělí se dá vydržet i když zrovna není volný nadstandart. Sestřičky sou taky příjemný jen toho mají víc než v mulačovně tak se výc nadřou
a asi záleží na směně ale když sem tam byla já tak byly ochotný a hodný. V mulacovne je mín maminek tak mají sestricky možnost se výc maminkam venovat, vypadá to tam trochu zastarale ale urcite je spousta maminek co tam byly a sou spokojeny.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.