Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jee, to by me taky zajimalo. Tez tam planuji rodit a jsem v 5 mesici.
Nevím jak za poslední rok, ale za poslední 4 roky jsem tam rodila 2X Respektovali moje porodní plány, třetího syna jsem odrodila úplně sama, PA přišla na pritelovo zavolání, jenom vždy nakoukla jak mi je a zase odešla. Jelikož jsme byli s přítelem na celé porodnici sami, tak jsme se mohli libovolně pohybovat i po chodbě ![]()
Já tam jdu rodit ve středu, budou mi porod vyvolávat, zatím jsou tam všichni děsně milý a hodný
Jdu tam, protože mi Ústeckou porodnici vychválily kamarádky, které tam rodily taky. Až budu mít po, tak vám sem písnu, jaké to bylo, budete mít čerstvé info ![]()
@Kačule30 tak to držím moc palce, aby porod proběhl co nejrychleji a nejsnadněji
až budeš mít čas tak dej vědět
![]()
@Anonymní píše:
@Kačule30 tak to držím moc palce, aby porod proběhl co nejrychleji a nejsnadnějiaž budeš mít čas tak dej vědět
![]()
Děkuju
určitě dám vědět, aspoň budeš mít úplně čerstvé info
jsem prvorodička, tak možná že budu vyplašená, ale info písnu určitě ![]()
Já rodila před rokem a půl a naprostá spokojenost. Personál u porodu úžasnej! Nástřih jsem měla, ale jen malý, vůbec jsem to necítila a bylo to jen na jeden steh. A asi tři hodiny po porodu už jsem seděla na zadnici ![]()
Za mě doporučuji tedy nadstandard. Měly jsme se tam s malou jak v bavlnce. Opravdu úžasné sestřičky, které na nás měly vždy čas, pomohly, poradily a byly velice milé a ochotné. ![]()
Ahoj, tak se hlásim z porodnice! Rodila jsem v Ústecké porodnici 13.6.2015, takže moje zážitky jsou docela čerstvé. 2 dny jsem nejdřív ležela za rizikovém, vše v pohodě, sestry i doktoři hodní…na večer mi začaly boesti, převezli mě na porodní pokoj, který vypadá super, bezva zařízenej, neni to žádný sál a hnusné prostředí, takže tě nic nestresuje. Doktor úžasnej, sestřička taky…vše prooběhlo v přádku. po porodu ti miminko hned dají na prsa, nechjí tě s ním cca 2 hoďky odpočívat a odvezou tě na šestinedělí…tam hezké pokoje, personál bezkonkurenční. Nešlo mi kojit, všichni ochotně pomáhali, radili, snažili se, ať máme vše i já i mimi…co jsem se tam bavila s dalšíma maminkama, co tam byly - všechny naprosto spokojené! Za mě velké díky všem v nemocnici a fakt jedině doporučení!!!
![]()
@Kačule30 to jsem ráda, že vše proběhlo v pořádku a utvrdila jsi mě v tom, že budu rodit tam. ![]()
Narazila jsem na toto téma. Taky chci rodit v Ústí, byla jsem se tam v týdnu zapsat a řekli mi, že od 14.9. budou malovat, takže bude porodnice zavřená. Takže pokud vám vychází termín na září, tak se raději zaregistrujte i jinde. Taky zrovna sháním druhou porodnici ![]()
Jestli mohu doporucit a je to pro vas co se tyce vzdalenosti idealni, tak potom Teplickou porodnici ![]()
@Lukasz_T
Já tedy Teplickou porodnici nedoporučuji. Proto i když ji mám nejblíže, tak radši půjdu rodit jinam. Jako rodina i známí s ní nemáme vůbec dobré zkušenosti. Např. poslední byla letos v květnu, kdy kamarádce vinou lékařů zemřelo pár hodin po porodu naprosto zdravé dítě!!
Holky znovu otevírám…nevíte hestli v Ústí nosí po císaři děti ba kojení? V Teplicích prý nenosí:/
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahoj,
chtěla bych oživit téma a zeptat se maminek, které v posledním roce rodily v porodnici Ústí nad Labem jak jste byly s porodnicí spokojeny? Jestli Vás nutí na porodní křeslo nebo je možnost porodu i v jiné poloze a jestli Vám udělali nástřih hráze? Jak jste byly spokojené s personálem?
Anonymně proto, že ikdyž jsem v 5. měsíci plno lidí to ještě neví