Porodnice Karviná a její rekonstrukce

83
25.5.15 22:43

Porodnice Karviná a její rekonstrukce

Maminky,

zajímalo by mě, jak to teďka vše probíhá v Karvinské porodnici. Rodila jsem tam před 3 lety a byla jsem maximálně spokojená. Teďka mám docela obavy z té rekonstrukce a je potřeba už koukat po vhodné porodnici.

Jaké je prostředí na porodním a novorozeneckém oddělení? A co nadstandart - je jen jeden nebo dva pokoje? Napište, prosím, své zkušenosti.

Děkuji :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11184
25.5.15 22:59

Karviná má dva nadstandarty a jinak oddělení bylo v pohodě naposledy jsem tam rodila letos v březnu a bylo volno takže jsem byla sama na dvoulužáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
26.5.15 05:30

Rekonstrukce se neboj, všechno je presunuto o patro níž. Nedávno jsem tam ležela a na vyšetřování chodila přímo na porodni sal, a bylo to uplne v pohodě, personál stále stejne milý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2943
26.1.16 09:46

Holky, chtěla jsem se zeptat, nevíte jak to tam teď je v Karviné s koupelnami, jestli jdou na chodbě, nebo na pokojích?? Děkuji :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
26.1.16 11:50

@martinkaaa89 ahoj porodnice je měla ještě na chodbě v březnu ale to mi nevadí, personál je milí a příjemný a to je to hlavní pro mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková