Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Maminky,
zajímalo by mě, jak to teďka vše probíhá v Karvinské porodnici. Rodila jsem tam před 3 lety a byla jsem maximálně spokojená. Teďka mám docela obavy z té rekonstrukce a je potřeba už koukat po vhodné porodnici.
Jaké je prostředí na porodním a novorozeneckém oddělení? A co nadstandart - je jen jeden nebo dva pokoje? Napište, prosím, své zkušenosti.
Děkuji
![]()
Karviná má dva nadstandarty a jinak oddělení bylo v pohodě naposledy jsem tam rodila letos v březnu a bylo volno takže jsem byla sama na dvoulužáku
Rekonstrukce se neboj, všechno je presunuto o patro níž. Nedávno jsem tam ležela a na vyšetřování chodila přímo na porodni sal, a bylo to uplne v pohodě, personál stále stejne milý ![]()
Holky, chtěla jsem se zeptat, nevíte jak to tam teď je v Karviné s koupelnami, jestli jdou na chodbě, nebo na pokojích?? Děkuji
.
@martinkaaa89 ahoj porodnice je měla ještě na chodbě v březnu ale to mi nevadí, personál je milí a příjemný a to je to hlavní pro mě
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.