Krč - zkušenosti 2015

56
25.5.15 14:56

Krč-zkušenosti 2015

Ahoj holky, mám termin 21.cervna a jdu rodit do Krce :)
Mate nektera novejsi zkusenosti s porodnici? Vetsinou jsem nasla, ale opravdu stare recenze, tak kdyby nektera mela novejsi? :) A nekdo podobny termin k 21 cervna a jde rodit do Krce? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17
25.5.15 15:00

Ahoj, já mám termín 16. 6. v Krči. A nedávno jsem taky hledala recenze a našla jsem různě i pár aktuálních a docela mě potěšily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
25.5.15 15:04

Par novych jsem jich nasla, ale jejich fakt malo, tak jsem treba jeste nejaka nova zkusenost naskoci :) Ale i tech par novych me mile prekvapilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.5.15 15:06

A nebo aby nás to akorát nevystrašilo :) Zatím co jsem tam byla na kurzech, registraci a poprvé v poradně, tak to není zlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
25.5.15 15:10

V poradne jsem tam dnes byla poprve a doktorka me byla strasne sympaticka a prijemna ;) Pristi tyden monitor, tak snad si to nezkazi :D Ale jo, snad to pujde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.5.15 15:14

Určitě. Já bych se teda chtěla zkusit dostat na ten nadstandard, tak uvidíme, jak tam bude plno. Jinak mě i mile překvpili, že nechtějí hned vyvolávat porod u cukrovkářek. Toho jsem se docela bála. A bylo mi doktorkou řečeno, že už se to dneska tak striktně nedělá, když je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
25.5.15 15:19

A hledala jsi pod Krčí a nebo Thomayerovou nemocnici? Jinak kamarádka tam rodila 2× a spokojenost ( naposledy konec října 2015 ). Jednou tam chce rodit i švagrová která v Thomayerce pracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
25.5.15 15:21

Tady jsou aktuální recenze: https://www.emimino.cz/…thomayerova/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
25.5.15 15:23

Koneckonců si myslim, ze je asi jedno kde rodis…Vždy záleží na přístupu na obouch stranach ;-)…A když si poctu, tak ani Podolí není světové někdy :D Krc mi začala byt dneškem sympatictejsi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.5.15 15:28

No já si tady myslím, že je to hrozně subjektivní a někdy ty negativní recenze trošku přehnaný. A pro mě má plus, že to tam mám 10 minut :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
25.5.15 16:04

Přesně tak, taky me přijdou někdy opravdu přehnaný :D A na monitoru už si byla? nebo te teprve čeká :) My autem taky cca 10min.. A co to bude holčička nebo chlapak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.5.15 16:18

Na monitor jdu ve středu, takže čekám, že se tam asi zdržím dýl, ale s tím už se počítá :) Bude to kluk. Co u vás? Máte už všechno přichystané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
25.5.15 16:26

U nás to je holčička :) Prichystane? To máme, ale ještě v krabicích pac jsme se ještě pustily do předělání lina co by melo byt tento tyden hotové a pak akorát vse sestavit a už čekat :D Ti paní doktorka nerekla at si vemes svacu a piti? že monitor je ja dal? Tim me rozesmala, svacu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.5.15 16:36

Tak to mi neřekla:) Akorát sestra říkala, něco o dvaceti minutách, ale ještě asi dlouhý čekání… tak to bude pěkný. To jste docela odvážný, že jste se ještě pustili do rekonstrukce. My se teda asi před měsícem stěhovali, takže taky sranda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
25.5.15 16:53

Aspoň to pořad utíká když ma člověk nějaký starosti s necim :D Ale už aby bylo vše za námi a hotové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková