Porod FN Hradec Králové - květen/červen

241
21.5.15 07:07

porod FN Hradec Králové - přelom květen červen

Maminky plánujete některá rodit ve FN Hradec Králové na přelomu května a června? My máme první termín 29. května a druhý 9. června. Budu ve FN rodit po 4 letech tak jsem zvědavá, co se tam od té doby změnilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2970
21.5.15 07:16

@bunulinka ahoj já se tam chystam po šesti letech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
21.5.15 08:50

@tynaterezka já když teď koukám kolem sebe co je těhulí a co se rodí dětí tak mám maličko strach, aby mě neposlali třeba do Pardubic. Před těmi 4lety jsem byla celkem spokojená - všichni byli příjemný akorát u porodu mě dost mrzelo, že tam nechali manžela čekat 3 hodiny aniž by mu kdokoliv řekl, co se děje nebo třeba aby ho poslali na kafe. Tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
21.5.15 08:56

@bunulinka já bohužel u prvního chlapa neměla tentokrát jo tak nevím jak to bude probíhat. přesně tohodle se bojím také já mám hk od bytu 55km tak doufám ze to klapne tam v PCE rodit nechci i kdyby mi dali milion. a vy jste odkud? jinak jsem byla též spokojena az na par detailů ale to se ohledem k mému věku dalo čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
21.5.15 10:37

My bydlíme od HK kousek cca 10km, do PCE to je tak do 30km bych odhadla. Ale neslyšela jsem na Pardubice žádnou chválu. Jinak tady další porodnice máme Jičín - ten si chválí - že tam mají takový rodinný přístup. Ale HK je pro mě prostě neschůdnější - a hlavně vím, že se tam postarají výborně o miminko kdyby se nedej bože něco dělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
21.5.15 10:43

Právě to je můj názor. jelikož mám problém ještě z krvi tak jsem si jista ze tam nic nezadnebaji. vyzkoušela jsem si ústí nad orlici a tam bych to vyhodila rovnou do nebes hrůza a des. jen nevím jak mám docílit toho aby veškeré otázky mohl vyřizovat manžel PAC je hodně nepříjemné odpovídat a zároveň prodychavat kontrakce. nejhorší a další věc čeho se bojím abychom to stihly tak ho vždy když jdeme na kontrolu ho přemlouval at už me dr řekne můžete rodit PAC jezdil do hk. a ty mas syna či dceru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
21.5.15 11:09

A vis co cekas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
21.5.15 13:09

My máme prvního syna a teď bysme snad měli mít holčičku. ale uvidíme, protože do UZ ve 30tt. jsem byla přesvědčená, že to je prostě taky kluk. A vy jste si nechali říct pohlaví? :lol:

Jo já si taky myslím, že přeci jen v HK jsou profíci kdyby se něco dělo. No jak právě píšeš o tom odpovídání - tak to je asi ten problém nevím jak to probíhá dneska, ale když jsem tam rodila prvně, tak jsme přišli na příjem zazvonili - vyšla PA mě vzala dovnitř napojila na monitor (v leže) a začala se vyptávat a sepisovat ty papíry k porodu - (ani jsem si nemohla vzpomenout, kdy jsme se brali a to to bylo rok před tím) a manžel chudák byl v čekárně před příjmem a bál se si skočit pro kafe do automatu aby náhodou něco neprošvihnul.

Takže budeš rodit v HK prvně? A čekáte taky druhý mimčo že? A do poradny chodíš někde u Vás nebo jezdíš už do té fakultky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
21.5.15 13:18

@bunulinka nn v hk budu rodit už podruhé mám holku 6let a ted čekáme kluka ale do 21tt to byla holka hihi. tak asi ono bude porad stejný hold budu muset na tom trvat PAC jak rikas nemohla jsem si vzpomenout na nic. a nechapu proč chcou papíry když jim to stejně musime říct. jinak jezdim též do hk k doktorovi mindzakovi on dělá i ryzikovku tak do nemocnice nemusím. a ty chodit kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
21.5.15 13:38

@Terdul bozinku a kdy a odkud jsi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
21.5.15 13:57

@Terdul Ježíš v tom doufám ze ted to bude jiné já mám hk 55km a neumím si představit jet dalších 25 km ale myslím si ze jelikož mám špatnou krev tak by snad neposlali do PCE ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
21.5.15 13:58

A jaký tam byli doktoři Nevis jestli tam dělá ještě dr. Matula?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
21.5.15 14:04

@Terdul v hk i PCE. mám sklon srážlivosti krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
21.5.15 14:05

Picham si i injekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
21.5.15 14:16

@Terdul já byla v ústí PAC malej chtěl ven ale tam teda zájem o mou nemoc nebyl proto říkám jedine hk. jen se bojím jestli to včas poznal a dojdem a pokud me přijmou. měly dělat registraci si myslím já osobně. a co mas holku či kluka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková