Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@bunulinka no nezbývá, než-li doufat
![]()
Tak ať Ti vše dopadne dle představ, čekáš první? ![]()
@Kacievi Díky. ne ne po 4 letech druhý - máme doma kluka a teď snad bude holčička. A ty jsi na tom jak? ![]()
@bunulinka no my máme doma téměř 9ti letou holčičku Evičku a čekáme chlapečka - Vašíka
Ale Evi jsem rodila císařem, takže snad to tentokrát klapne klasicky, i když obavy mám… ![]()
@JančaDv jeee díky juknu a optam se. @bunulinka z toho si nic nedelej taky budu 2v1 29.5 jsem z toho hotova ted piju ten maliník tak snad už.
@Kacievi to jsou krásný jména. My máme Pepíčka a budeme mít Adélku. (nebo Honzíka)
tak ať to dobře dopadne, já teda poprvé rodila normoš - i když už jsem byla objednaná na vyvolání (čehož jsem se bála - to jsou prý porody utrpení) tak doufám, že všechno dobře dopadne i tentokrát
@tynaterezka a ten maliník - to máš z lékárny? Já teda vsadila na delší procházky a musím říct, že po týdnu kdy bylo vše jakobych neměla v nejbližší době rodit, se to aspoň trošku pohnulo. Já teda furt piju čajík pro těhule a taky Gravimilk (ale ten jen občas) - i když to nemá vůbec žádný vliv na porod no. ![]()
@bunulinka díky, kdyby z Vašíka byla náhodou holčička, tak bude Anička ![]()
Já teď od pondělka piju také čaj z maliníku - 2× denně a chuťově to docela jde
Koupila jsem si ho v lékárně - sypaný, ale mají i pytlíčkový ![]()
@bunulinka já mám sypanej z bio krámku za 25kc a myslím ze to účinek ma ale ten porcovany me přišel malo účinný. já mám adelku doma
a je to pěkný rostak ![]()
@tynaterezka píše:
@bunulinka já mám sypanej z bio krámku za 25kc a myslím ze to účinek ma ale ten porcovany me přišel malo účinný. já mám adelku domaa je to pěkný rostak
Můžu se zeptat, jak dlouho a často tento čajík piješ a jak se projevují jeho účinky? ![]()
@Kacievi Docela špatné zkušenosti… Ať už z rodiny, tak od známé… A teda před 2 lety mi tu porodnici nedoporučil ani dr…
Jó, to já se narodila v Jaroměři a teď je am z toho veterina - tak tam bych taky nerodila
![]()
@JančaDv no tééééda, tak díky za info, tak to jsem tedy zvědavá, kde nakonec skončíme
A s tou Jaroměří jsi mne tedy rozesmála!!
![]()
@Kacievi mám ho dva dny a pinů 250ml za den a docela funguje pro čistí ti střeva a melo by to účinkovat i na porodní cesty povolovat svalstvo a ulehčit porod plus i vyvolat vztahy.
Jéé holky tak to můj manžel se narodil v Chlumci nad Cidlinou a tam je z porodnice důchoďák - tak si děláme srandu, že se tam jednou třeba vrátí ![]()
@bunulinka píše:
Jéé holky tak to můj manžel se narodil v Chlumci nad Cidlinou a tam je z porodnice důchoďák - tak si děláme srandu, že se tam jednou třeba vrátí
@tynaterezka tak to jsme na tom stejne - taky js si ho „naordinovala“ od pondeli a piju tedy 2×denne tech cca 250ml a to procisteni je celkem fajn
tak at nam pomuze
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.