Porod FN Hradec Králové - květen/červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4569
27.5.15 17:33

@bunulinka no nezbývá, než-li doufat 8) :pankac:
Tak ať Ti vše dopadne dle představ, čekáš první? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
27.5.15 17:38

@Kacievi Díky. ne ne po 4 letech druhý - máme doma kluka a teď snad bude holčička. A ty jsi na tom jak? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
27.5.15 17:45

@bunulinka no my máme doma téměř 9ti letou holčičku Evičku a čekáme chlapečka - Vašíka :andel: Ale Evi jsem rodila císařem, takže snad to tentokrát klapne klasicky, i když obavy mám… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
27.5.15 17:50

@JančaDv jeee díky juknu a optam se. @bunulinka z toho si nic nedelej taky budu 2v1 29.5 jsem z toho hotova ted piju ten maliník tak snad už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
27.5.15 18:46

@Kacievi to jsou krásný jména. My máme Pepíčka a budeme mít Adélku. (nebo Honzíka) :lol: tak ať to dobře dopadne, já teda poprvé rodila normoš - i když už jsem byla objednaná na vyvolání (čehož jsem se bála - to jsou prý porody utrpení) tak doufám, že všechno dobře dopadne i tentokrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
27.5.15 18:49

@tynaterezka a ten maliník - to máš z lékárny? Já teda vsadila na delší procházky a musím říct, že po týdnu kdy bylo vše jakobych neměla v nejbližší době rodit, se to aspoň trošku pohnulo. Já teda furt piju čajík pro těhule a taky Gravimilk (ale ten jen občas) - i když to nemá vůbec žádný vliv na porod no. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
27.5.15 19:10

@bunulinka díky, kdyby z Vašíka byla náhodou holčička, tak bude Anička :lol:
Já teď od pondělka piju také čaj z maliníku - 2× denně a chuťově to docela jde :pankac: :mrgreen: Koupila jsem si ho v lékárně - sypaný, ale mají i pytlíčkový 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
27.5.15 19:17

@bunulinka já mám sypanej z bio krámku za 25kc a myslím ze to účinek ma ale ten porcovany me přišel malo účinný. já mám adelku doma :palec: a je to pěkný rostak :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
27.5.15 19:24
@tynaterezka píše:
@bunulinka já mám sypanej z bio krámku za 25kc a myslím ze to účinek ma ale ten porcovany me přišel malo účinný. já mám adelku doma :palec: a je to pěkný rostak :dance:

Můžu se zeptat, jak dlouho a často tento čajík piješ a jak se projevují jeho účinky? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
27.5.15 19:26

@Kacievi Docela špatné zkušenosti… Ať už z rodiny, tak od známé… A teda před 2 lety mi tu porodnici nedoporučil ani dr…

Jó, to já se narodila v Jaroměři a teď je am z toho veterina - tak tam bych taky nerodila :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
27.5.15 19:31

@JančaDv no tééééda, tak díky za info, tak to jsem tedy zvědavá, kde nakonec skončíme :pankac: ;) A s tou Jaroměří jsi mne tedy rozesmála!! :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
27.5.15 20:12

@Kacievi mám ho dva dny a pinů 250ml za den a docela funguje pro čistí ti střeva a melo by to účinkovat i na porodní cesty povolovat svalstvo a ulehčit porod plus i vyvolat vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
27.5.15 21:12

Jéé holky tak to můj manžel se narodil v Chlumci nad Cidlinou a tam je z porodnice důchoďák - tak si děláme srandu, že se tam jednou třeba vrátí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
28.5.15 06:56
@bunulinka píše:
Jéé holky tak to můj manžel se narodil v Chlumci nad Cidlinou a tam je z porodnice důchoďák - tak si děláme srandu, že se tam jednou třeba vrátí :lol:
:palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
28.5.15 06:59

@tynaterezka tak to jsme na tom stejne - taky js si ho „naordinovala“ od pondeli a piju tedy 2×denne tech cca 250ml a to procisteni je celkem fajn :palec: tak at nam pomuze :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková